Vita Liberata pHenomenal Lotion Dark - 150 ml

Kremet selvbruningslotion, som gir mye fuktighet og flott langvarig glød. Passer godt for tørr hud.

    10
  • Vita Liberata pHenomenal Lotion Dark - 150 ml

Vita Liberata pHenomenal Lotion Dark - 150 ml

Vita Liberata pHenomenal Lotion Dark - 150 ml er en kremet selvbruningslotion, som er veldig fuktighetsgivende og gir en flott glød som varer i 2-3 uker.

Unik selvbruningskrem med varighet opp mot to uker. Takket være Vita Liberatas pHen02-teknologi sitter fargen fire ganger lenger enn vanlig selvbruning! Den kommer i to farger, dette er DARK, som gir en kraftig gylden brunfarge. Passer godt for de som allerede har litt farge eller er litt mørkere i huden. Medium gir en gyllen brunfarge, som passer lysere hudfarger. Denne Lotion har farge, slik at det er lett å se hvor man påfører og dermed unngå skjolder eller å glemme områder på kroppen.

Vita Liberata pHenomenal Lotion Dark passer  for deg som har normal til tørr hud, og ser etter en krem som gir ekstra fuktighet og en brunfarge som varer. Inkluderer påføringsinstrukser i emballasjen for optimalt resultat!

For penest resultat og unngå brune håndflater, anbefaler vi å bruke hanske sammen med dette produktet.

Dette produkter er:

♥ Er økologisk
♥ Er nærmest luktfri
♥ Er 100 % fri for parabener, alkohol og parfyme
♥ Er hurtigtørkende
♥ Er ikke testet på dyr
♥ Har sertifiserte økologiske planteekstrakter
♥ Har Moisture-Lock™ som virker fuktbevarende
♥ Gir en nydelig glød og falmer naturlig

Str. 150 ml - For å få langvarlig brunfarge, påføres pHenomenal tre ganger ved å vente minimum 8t og opptil 24t mellom hver påføring (dusj mellom hver påføring - peeling KUN før første påføring). Eks. mandagskveld, tirsdagskveld og onsdagskveld.

RÅD & TIPS - FOR Å FÅ DET OPTIMALE SELVBRUNINGSRESULTATET:

Hårfjerning og peeling gjøres 24t før bruk av selvbruningsprodukter. Vi anbefaler Super Fine Skin Polish som gjør at huden absorerer produktet bedre og fargen sitter lenger. Vær nøye med peeling på ekstra tørre områder som albu, knær, føtter og ellers tørre områder.

Før påføring av selvbruningsprodukter anbefaler vi å pleie tørre områder som hender, albuer, knær og føtter med Body Lotion. Bruk ALLTID Tanning Mitt  (påføringshanske) for påføring av selvbruningsprodukter for et jevnere og finere resultat, samtidig som den beskytter mot misfarging i hendene. Husk alltid solfaktor!

Rist produktet godt før bruk (med lokket på). Pump 2-4 pump i Tanning Mitt for deretter å ta kroppsdel for kroppsdel med lette sirkulerende bevegelser. Ta deg god tid når du skal påføre selvbruningen.

Vedlikehold din brunfarge ved bruk av Warm * Lotion 2-4 ganger i uken.

 

Generelt om selvbruning:

Hårfjerning og peeling gjøres 24t før bruk av selvbruningsprodukter. Vi anbefaler Super Fine Skin Polish som gjør at huden absorberer produktet bedre og fargen sitter lenger. Vær nøye med peeling på ekstra tørre områder som albu, knær, føtter og ellers tørre områder. 

Før påføring av selvbruningsprodukter anbefaler vi å pleie tørre områder som hender, albuer, knær og føtter med Moisture Boost Body Lotion. Du får et jevnere og finere resultat om du bruker Tanning Mitt (påføringshansken) for påføring av selvbruningsprodukter,  samtidig som den beskytter mot misfarging i hendene.

Selv om du blir brun, må du alltid huske solfaktor når du soler deg.

Rist produktet godt før bruk (med lokket på). Pump 2-4 pump i Tanning Mitt for deretter å ta kroppsdel for kroppsdel med lette sirkulerende bevegelser. Ta deg god tid når du skal påføre selvbruningen. Vent minimum 8 timer før guidefargen dusjes av. Jo lenger du venter, jo bedre er det - for å sikre at selvbruningen får festet seg. Produktet bør oppbevares kjølig og i mørkt rom, og ikke direkte i kontakt med varmekilder. 

Vedlikehold din oppnådde brunfarge ved bruk av FABULOUS Gradual Lotion 2-4 ganger i uken.

PRODUKT INFO som gjelder alle Vita Liberata produktene:
Økologiske ingredienser, fri for parfyme, parabener og alkohol. Inneholder et Moisture Lock-system som virker fuktbevarende i opptil 72 timer, samt fargen falmer naturlig. Odour Remove™ for Zero smell.
 

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 489.00
  • 440.00

  • Kun 1 igjen på lager Spar 49.00 kr

Relaterte produkter

Emneord: selftan, selvbruning, selvbruningskrem, økologisk selvbruning, naturlig selvbruning, organisk selvbruning, økologisk, vita liberata

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-