Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water - 200 ml

Selvbruningsvann, som skummer og gir en enkel påføring og etterlater ikke farge på klær eller sengetøy.

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water - 200 ml

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water - 200 ml er et selvbruningsvann, som skummer når det ristes. Det har ingen guidefarge for selvbruningen, og har derfor ingen risiko for å smitte på klær eller sengetøy. Det gir en dyp lekker og naturlig brunfarge, som utvikler seg på 4- 6 timer, etter påføring. Den vil fortsette å utvikle seg i de neste 8 timene.  Moussen absorberes raskt inn i huden med Flash Dry teknologi og gir minimal selvbruningslukt.

Medium/Dark - for de som ønsker en gyllen brunfarge

Bruk:
Rist produktet godt før bruk. Pump 2-4 ganger i Vita Liberata Tanning Mitt – påføringshansken, for deretter å ta kroppsdel for kroppsdel med lette sirkulerende bevegelser.

 

Generelt om selvbruning:

 

Hårfjerning og peeling gjøres 24t før bruk av selvbruningsprodukter. Vi anbefaler Super Fine Skin Polish som gjør at huden absorberer produktet bedre og fargen sitter lenger. Vær nøye med peeling på ekstra tørre områder som albuer, knær, føtter og ellers tørre områder. 

Før påføring av selvbruningsprodukter anbefaler vi å pleie tørre områder som hender, albuer, knær og føtter med Moisture Boost Body Lotion. Du får et jevnere og finere resultat om du bruker Tanning Mitt (påføringshansken) for påføring av selvbruningsprodukter,  samtidig som den beskytter mot misfarging i hendene.

Selv om du blir brun, må du alltid huske solfaktor når du soler deg.

Rist produktet godt før bruk (med lokket på). Pump 2-4 pump i Tanning Mitt for deretter å ta kroppsdel for kroppsdel med lette sirkulerende bevegelser. Ta deg god tid når du skal påføre selvbruningen. Vent minimum 8 timer før guidefargen dusjes av. Jo lenger du venter, jo bedre er det - for å sikre at selvbruningen får festet seg. Produktet bør oppbevares kjølig og i mørkt rom, og ikke direkte i kontakt med varmekilder. 

Vedlikehold din oppnådde brunfarge ved bruk av FABULOUS Gradual Lotion 2-4 ganger i uken.

PRODUKT INFO som gjelder alle Vita Liberata produktene:
Økologiske ingredienser, fri for parfyme, parabener og alkohol. Inneholder et Moisture Lock-system som virker fuktbevarende i opptil 72 timer, samt fargen falmer naturlig. Odour Remove™ for Zero smell.
 

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 449.00

  • Kun 3 igjen på lager

Relaterte produkter

Emneord: selftan, selvbruning, selvbruningskrem, økologisk selvbruning, naturlig selvbruning, organisk selvbruning, økologisk, vita liberata

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-