Har du lyst å samarbeide med oss?

Vi får mange spørsmål fra influencere og andre aktører som ønsker å samarbeide med oss og vi kan tilby ulike former for samarbeid, litt avhengig av størrelse, bransje og hvilke type samarbeid man ønsker. Mange ønsker å dele lenker og erfaringer med våre produkter, og samtidig tjene penger på det. Det kan vi tilby gjennom det anerkjente affiliate selskapet Cirklewise.io. 

 

 

For deg som ønsker å samarbeide med oss, har vi et affilateprogram via Circlewise.io. Dette er et stort og anerkjent affilatesystem, som gjør det oversiktlig og enkelt å bruke lenker og tjene penger hos oss.

Vi elsker å se folk bruke produktene våre og det er alltid hyggelig når de deler sine erfaringer og anbefaler oss. Med Circlewise kan du tjene penger på de du deler.

Hvis noen av dine følgere, bruker dine linker så får du provisjon på alle salgene. Om du er stor eller liten, spiller ingen rolle, ei heller hvilken plattform du deler fra, så lenge du bruker linkene fra systemet, så får du 100% oversikt over det du tjener til enhver tid.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og vi kan snakkes om det er noe du ønsker å prøve av produkter, er spesielt interessert i av våre produkter, være seg hudpleie, sminke, hårpleie, produkter til barn eller voksne, solkremer eller annet av vårt utvalg.  Vi forbeholder oss retten til å godkjenne samarbeidet.

bli affiliate for karma.no - registrer deg hos circlewise

Registrer deg på lenken under – og få all informasjon du trenger.

Les mer om affilate betingelser her.

Du finner også mer informasjon på Cirlewise.io.

Andre typer samarbeid.

Vi tilbyr også andre typer samarbeid etter nærmere avtale. Det kan være alt fra faste oppdrag, innholdsproduksjon/UGC, sponsing av konkurranser, hauls, unboxings, klubb- eller sosiale medie- medlemskap eller en kombinasjon av alt.

Ta gjerne kontakt om du er interessert og lurer på noe.

Det viktigste for oss er at du, som oss, brenner for skjønnhetspleie, liker produktene våre, at du vil prøve dem, dele dine erfaringer. Det å skape  engasjement  er viktig og at det du gjør er ektefølt. (det funker som regel best for alle parter). Send en epost til Nathalie@karma.no eller aase@karma.no – så tar vi det derfra.

Vi har en del henvendelser og må ta forbehold om at vi ikke kan inngå avtale med alle,  at vi må godkjenne samarbeidet også. Det er viktig for oss at begge parter får til et godt samarbeid og at det er positivt for begge parter. Husk å registere deg som affiliate også.