Terre d`Oc Shea Beauty Care Collection

Komplett gavesett med myke og kremete pleieprodukter av sheasmør, og gir en luksuriøs opplevelse.

  • Terre d`Oc Shea Beauty Care Collection

Terre d`Oc Shea Beauty Care Collection

Terre d`Oc Shea Beauty Care Collection er et herlig gavesett med en komplett kolleksjon for myke og kremete pleieprodukter laget av sheasmør, som forskjønner huden.

Gavesettet består av dusjgele, håndkrem, bodylotion og sheabutter balm. (se nedenfor).

I Afrika er massasje og kroppspleie med sheasmør I hjertet av deres ritualer. Skjønnhetsppskrifter med sheasmør er overført fra generasjon til generasjon, og er kjent for sine nærende, beskyttende, lindrende og regenererende egenskaper siden tidenes morgen. Sheasmør brukes gjennom hele livet for å beskytte huden, helt fra baby til voksne.

Sertifisert økologisk og Fair Trade av Ecocert.

Gavesettet inneholder:

  • Shower Gel 100ml Rik på nærende sheasmør er dette en silkemyk dusjsåpe formulert uten sterke skummestoffer, og med milde vegetabilske aktiver for å gjøre huden smidig samt å bevare dens balanse. Påføres på fuktig hud i dusjen. Masser utover og skyll av. I tilfelle kontakt med øynene, skyll med rent vann. 99% naturlig, 27% økologisk, 27% Fair Trade.
  • Nourishing Hand Cream 30ml Et konsentrert pleieprodukt som nærer hendene og beskytter huden mot ytre påkjenninger. Brukes gjennom hele dagen. Påfør en klatt krem på hendene og masser inn i huden flere ganger om dagen. 99% naturlig, 21% økologisk, 20% Fair Trade.
  • Nourishing Body Lotion 100ml Et fløyelsmykt kroppspleieprodukt med en utsøkt mandelduft, rik på sheasmør, baobab og marulaolje som nærer og regenererer huden, og gir den en silkemyk følelse. Påføres hver dag over hele kroppen etter dusj eller bad. 98% naturlig, 30% økologisk, 22% Fair Trade.
  • Shea Butter 100g En multibalm som nærer ansiktet, mykgjør hendene, revitaliserer håret og regenererer huden. Brukes på ansiktet for å nære tørr hud og gjenoppbygge smidighet, og beskytte huden. Brukes i håret for å revitalisere og reparere tørt, sprøtt hår som en hårkur. Brukes på kroppen for å nære tørre områder. Med en 100% naturlig duft av mandel. 100% naturlig, 98,5%økologisk, 98,5% Fair Trade.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 399.00

  • Kun 2 igjen på lager

Relaterte produkter

Emneord: håndkrem, naturlig håndkrem, organisk håndkrem, økologisk håndkrem, lavendel, vaniljestang, fuktighetskrem, naturlig fuktighetskrem, organisk fuktighetskrem, økologisk fuktighetskrem, dusjgele, sheasmør, shea butter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-