Terre d'Oc Oriental Fig Body Butter 20g

Nydelig bodybutter med en fruktig duft av fiken, smelter på huden.

Terre d'Oc Oriental Fig Body Butter 20g

Terre d'Oc Oriental Fig Body Butter 20g er et økologisk bodybutter med en deilig fruktig duft som smelter på huden. Formelen er ekstra kremet og frisk, beriket med regenererende fikenkaktusolje, nærende sheasmør og mykgjørende sesamolje.

Zoom: En formel beriket med fikenkaktusolje med sine ekstraordinære regenererende egenskaper, kombinert med mykgjørende sesamolje for å gjøre huden smidig. Dette rike pleiemiddelet er konsentrert med omega 6 som opprettholder fuktighetsbalansen, forhindrer uttørring og holder huden smidig. Et ekstremt rikt smør med nærende sheasmør - ideelt for tørre områder av kroppen (albuer, knær etc .), og for å gi næring til huden. En deilig frisk og delikat duft av rød frukt, og en konsistens som smelter raskt på huden og er enkel å bruke!

Bruksanvisning: Påfør en klatt bodybutter på kroppen og masser, med fokus på tørre områder.

Kommer i en praktisk liten klikk-klakk boks som passer perfekt i lommen eller i vesken. Åpnes ved at du trykker på midten av lokket, press forsiktig ned. Lukkes ved at du klemmer taggene på siden av lokket inn mot boksen.

Økologisk sertifisert av Ecocert.

Ingredienser: OLUS (VEGETABLE) OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, CERA ALBA BEESWAX), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, UPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, OPUNTIA FICUS-INDICA (PRICKLY PEAR) SEED OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77007 (ULTRAMARINES).*Ingredienser av økologisk opprinnelse.

100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 43% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 139.00

  • Kun 1 igjen på lager

Relaterte produkter

Emneord: body butter, naturlig bodybutter, bodylotion, terre d`oc

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-