RÅ Organic Skincare​​​​​​​ Villvind Rich Foot And Body Cream - 150ml

Fuktighetskrem, kropp, føtter

    30
  • RÅ Organic Skincare​​​​​​​ Villvind Rich Foot And Body Cream - 150ml

RÅ Organic Skincare​​​​​​​ Villvind Rich Foot And Body Cream - 150ml

RÅ Organic Skincare Villvind Rich Foot And Body Cream - 150ml


EKSTRA PLEIENDE FOT OG KROPPSKREM

KATEGORI: Fuktighetskrem, kropp, føtter
HUDTILSTAD: Solbrent, tørr, irritert, kløende
HUDTYPE: Alle hudtyper
KONSISTENS: Fløyelsmyk  
DUFT: Ikke tilsatt
KONSERVERENDE EMBALLASJE: Våre ultra-rene formulaer med minimal konservering kremver spesial emballasje med et komplisert airless system. Flasken kan i noen tilfeller gå i stykker dersom den går i gulvet.
KONSERVERINGSSYSTEM: 100% naturlig og økologisk
OPPBEVARING: Oppbevares tørt og svalt for lovet utløpsdato. Dersom du glemmer kremen i bilen en vinterdag, og den fryser, eller i bilen en varm sommerdag, kan den lett skille seg. Vi unngår stabiliserende ingredienser som carbomer og xanthangum, fordi vi synes de kjenner ubehagelige ut på huden.


ELLERS: Produktet passer for veganere
DYRETESTING: Selvfølgelig ikke

Påføres på ren hud, og masseres til kremen er absorbert.

Påføres på ren hud, og masseres til kremen er absorbert.

NØKKEL INGREDIENSER: Kokosolje (rik på fettsyrene Kaprylsyre, Kaprinsyre og Laurinsyre) fettsyrene har antibakterielle effekter og virker mykgjørende på huden. Sheasmør (rik på fettsyren Stearinsyre) beskytter og styrker huden mot ytre påvirkninger. Aloe vera mykgjørende og lindrende egenskaper. Glycerin fuktighetsgivende Ascorbyl palmitate et fettløselige og svært stabilt derivat av C-vitamin. Det er ikke irriterende og er minst like aktiv som E-vitamin i å beskytte lipidene i huden fra å bli oksidert. Ascorbyl palmitate bidrar til økt kollagensyntese, men ikke like effektivt som ren C-vitamin og Sodium ascorbyl fosfate. Vitaminet har en hudblekende effekt i konsentrasjon over 2 %.  Tocopherol (vitamin E) fungerer som en antioksidant og beskytte dermed hudens celler mot frie radikaler. E vitaminet styrker hudens fuktbarriere, har anti-inflammatorisk effekt, gjør huden mer elastisk og har en reparerende effekt på sår og hudskader. En viktig ingrediens i produkter mot rynker.  

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 385.00
  • 269.50

  • Kun 1 igjen på lager Spar 115.50 kr

Relaterte produkter

Emneord: naturlig body cream, fuktighetskrem, naturlig fuktighetskrem, organisk fuktighetskrem, økologisk fuktighetskrem, råorganic, rå organic skincare

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-