RÅ BABY Face, Scalp And Body Oil - 100ml

Ansikt, hodebunn og kroppsolje for babyer og barn

  • RÅ BABY Face, Scalp And Body Oil - 100ml

RÅ BABY Face, Scalp And Body Oil - 100ml

RÅ BABY Face, Scalp And Body Oil - 100ml

For babyer og barn
Parfymefri
     
                

ANSIKT, HODEBUNN OG KROPPSOLJE
Bruk: Bruk fra topp til tå for en beroligende massasje. Hodebunnen: gni inn, gre forsiktig for å løsne og fjerne tørr hud. Kan brukes så ofte som nødvendig. 
 

ELLERS: Produktet passer for veganere
DYRETESTING: Selvfølgelig ikke
ØKOLOGISKE SERTIFISERINGER: Vi elsker økologiske ingredienser, fordi bærekraftig produksjon er best for jorden. Men det finnes mye «grønnvasking» i kosmetikkbransjen for å få merket et produkt, samt at et økologisk merke ikke nødvendigvis tilsier at produktet er et bra produkt eller at det er allergivennlig. Vi har vurdert frem og tilbake om vi skal gå for et økologisk sertifiseringsmerke. Vi har valgt å ikke gjøre dette foreløpig, av overnevnte grunner. Foreløpig så merker vi de produktene som vi vet kan bli godkjent økologisk med en RÅ Organic Skincare logo, og de vi vet ikke kan bli sertifisert, med en RÅ Skincare logo. Samtlige produkter inneholder likevel økologiske ingredienser. De er merket med * på etiketten.

Bruk fra topp til tå for en beroligende massasje. Hodebunnen: gni inn, gre forsiktig for å løsne og fjerne tørr hud. Kan brukes så ofte som nødvendig. 
 

INGREDIENSER: Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Helianthus Annus Seed Oil*, Oenothera Biennis Oil*, Tocopherol (natural), Glycine Soja Oil (non GMO)                                                
*= From organic farming            
 

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 285.00

  • På lager

Relaterte produkter

Emneord: baby, babyolje, rå organic skincare

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-