Puristry

Puristry er kjemi, med naturlige ingredienser.

Takket være sin bakgrunn med omfattende forskning og utvikling av planteekstraker, forstår Susie Wang (som er grunderen av 100% Pure også)  hvordan man utnytter hver eneste plante og dens unike biologi, og lager formulaer basert på dette. Det handler ikke om å legge en hel haug med ingredienser i et produkt, og si at dette funker. Det handler om å vite hver eneste ingrediens sin dype fuksjon, hvordan fungerer de, hva gjør de bra, hvordan fungerer de sammen med andre ingredienser og hvordan skal man sette sammen, for å oppnå den målsetningen som produktene skal ha.

Puristry produktene er helt naturlige, men det handler om å forstå kjemien idet. Puristry er naturlige og er sertifisert av den amerikanske USDA Organic, som er det amerikanske systemet som sertifiserer økologiske produkter.

Susies visjon for Puristry stammer fra en enkelt ingrediensfokus per produkt for rene, kondenserte, spesifikke resultater. Hun har valgt hver eneste ingrediens, best egnet for hvert produkts formål.

De andre mindre fremtredende næringsstoffene i formlene, er der for å komplementere og synergistisk støtte hovedingrediensene. Denne linjen er forskjellig fra noen andre Susie har oppfunnet. Den fokuserer på enkle, høyt konsentrerte primære ingredienser, som skal levere optimale resultater. For eksempel er den Nopal Cactusen hun bruker, dramatisk mer kraftig og kondensert, enn mye annet. Siden Nopal Cactus er 80 prosent vann, fjerner Susie vannet for å lage en kraftig og effektiv dose av denne ingrediensen, for å best utnytte fordelene for huden din.

Vi er stole over å være noen av de første i hele verden, som få selge disse produktene. Og vi elsker dem, fullt og helt. <3

 


Puristry Yerba Mate Eye Cream - 20 ml

Puristry Yerba Mate Eye Cream - 20 ml

Vegansk øyekrem som reduserer fine linjer og ryn..

429.00 Ekskl. mva: 343.20

Puristry Nopal Cactus Cleanser - 118 ml

Puristry Nopal Cactus Cleanser - 118 ml

Et mykt og ekstra mildt vegansk rensemiddel fremstilt a..

259.00 Ekskl. mva: 207.20

Puristry Vine Therapy Serum - 20 ml

Puristry Vine Therapy Serum - 20 ml

Anti-aldrende og potent vegansk serum, som forbedrer el..

569.00 Ekskl. mva: 455.20

Puristry Restorative Facial Oil - 50 ml

Puristry Restorative Facial Oil - 50 ml

Herlig vegansk ansiktsolje, anti-aldrende og dypt fukti..

495.00 Ekskl. mva: 396.00

Viser 1 til 4 av 4 - 1 side(r)

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.