Om Karma.no

Karma.no er en 100 % norsk nettbutikk som selger produkter til "utvendig" bruk - selv om vi jo vet at skjønnhet kommer innenfra.

Navnet har vi valgt fordi det kan bety så mye, også for oss. God karma kommer innenfra og gir positivitet og vi ønsker å spre det over alle våre kunder:))

Vi har lager og kontor Oslo, og alt sendes fra oss. Dette gjør at du får varene raskt. Alle varer sendes med Bring og vi følger posten /brings åpningstider og leveringstider. Normalt vil du få din vare innen 1- 4 dager. Vi streber etter å gi god service, tilby gode produkter til gode priser, samt være litt mer personlige. Med andre ord, gi god Karma til våre kunder. Vi håper du blir fornøyd.

Våre produkter og merker

Det er KUN gode, kvalitetsmerker på Karma.no. Våre produkter er en kombinasjon av kjente merkevarer og varemerker som ingen andre tilbyr i Norge, og er produkter vi selv elsker. Vi har testet alle produkter grundig selv, og har gode referanser på produktene. Vårt løfte til deg er at vi kun tilbyr kvalitetsprodukter på Karma.no.

Vi har både tradisjonelle og konvensjonelle merker på karma.no og vi har en stor avdeling med naturlige og økologiske produkter i tillegg. Vi har noen merker,  som ikke er økologiske og ønsker at det skal være opp til kundene våre å bestemme selv hva de ønsker å bruke. Vi har veldig mange kunder som har en eller annen form for hudproblem, og disse har vært lojale i mange år, og mange av dem bruker Mario Badescu- merket. Dette merket er ikke økologisk, men botanisk og er et svært annerkjent og godt rennomert merke fra 1967.

Dette merket er og har vært en grunnpilar for oss, som vi elsker å jobbe med, fordi det er så gode resultater på det. Vi har rettighetene på Mario Badescu i Norge, og er den eneste norske nettbutikken som selger det. I tillegg til dette har vi mange andre merker, som mange av dem er økologiske. Vi brenner selv for å finne gode naturlige og økologiske produkter som vi kan tilby våre kunder og vil fokusere mye på dette fremover. Vi har nemlig også veldig mange lojale kunder, som er opptatt av økolgiske og naturlige produkter og vi vil selvfølgelig være tilstede og tliby det beste av det beste til dem også. Det er ingen motsetning i dette, vi skal gi dere de beste merkene, som fungerer.  Vi kommer til å lansere mange nye merker i tiden fremover, så det er bare å følge med og gi oss gjerne tips på hva du ønsker å finne hos oss:)

Alle våre produkter er godkjente av Mattilsynet, som er ansvarlig for godkjenning av alle skjønnhetsprodukter i Norge.

Vår misjon er ikke bare å være en nettbutikk, vi ønsker også å gi noe til andre. Det beste vi vet, er å få tilbakemelding fra kunder, som har positive opplevelser med våre produkter og som vi hjelper til en bedre hud, friskeere hår eller bedre hud fordi de har funnet god make up hos oss. Vi elsker å jobbe med dette, og vet at vi ikke bare kan hjelpe folk med å finne bra produkter til gode priser. Vi kan også hjelpe folk som har ulike hudproblemer slik som akne, rosacea, eksem, pigmenter, rynker osv., eller kunder som trenger hjelp til å finne riktig sminke eller hårprodukter.

Ta kontakt med oss for å få personlig veiledning dersom du er i tvil. karma@karma.no

Om det er produkter dere ønsker at vi skal tilby på Karma.no, tips oss gjerne.

Har du hår- eller hudproblemer?

Vi anbefaler alle som har et alvorlig hud- eller hårproblem å oppsøke en hudpleier, frisør eller lege for å få en diagnose før man bruker noen produkter (uansett hvor det er kjøpt), slik at man ikke forverrer problemet. Uansett hvor gode produkter man kjøper, det kan forverre huden eller håret om man bruker feil produkter.

Karma.no er inndelt slik at det skal være enklere for deg å finne produkter for din hår- eller hudtype. Ta kontakt med oss for å få personlig veiledning dersom du er i tvil.

Nyhetsbrev og Facebook

Selv om vi har gode priser på alle våre produkter, kjører vi også jevnlig kampanjer som gjør det mulig å gjøre enda bedre kjøp. Følg oss på Facebook eller meld deg på nyhetsbrevet vårt. Der vil vil sende ut kampanjer, gode tilbud og tips, i tillegg til egne rabattkoder kun for våre kunder.

Hva betyr karma for deg?

Send oss en epost, og kanskje du mottar en liten oppmerksomhet fra oss. :-)

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-