Om Karma.no

Karma.no er en 100% norsk nettbutikk, vi har lager og concept store på Frogner i Oslo. Alt sendes fra vårt lager i Oslo. Dette gjør at du får varene raskt. Alle varer sendes med Bring og vi følger posten /brings åpningstider og leveringstider. Normalt vil du få din vare innen 1- 4 virkedager. Husk at posten ikke lenger sender pakker på lørdager, så om du bestiller sent en fredag, vil varene ikke sendes før mandag. Vi streber etter å gi god service, tilby gode produkter til gode priser og være personlige. Vi får mange henvendelser fra kunder, som har hudproblemer, i alle aldre og svarer alle personlig og grundig. Med andre ord, vi ønsker å god KARMA til våre kunder.

Navnet Karma.no har vi valgt fordi det kan bety så mye bra, og det gjør det også for oss. God karma kommer innenfra og gir positivitet, og vi ønsker å spre det til alle våre kunder:)) Vi ønsker å tilby produker, som gir resultater, som både ser og føles bra ut. Kvalitet er ekstremt viktig for oss, og det er det vi vil gi kundene våre også. Vi får veldig mange henvendelser fra kunder som ønsker hjelp til å finne produkter, få en bedre hud, finne sminkefarger osv., så ta gjerne kontakt med oss, om du trenger hjelp.

Vi håper du blir fornøyd med oss:)

Våre produkter og merker

Det er kun gode, kvalitetsmerker på Karma.no.

Våre produktportefølje er en kombinasjon av kjente merkevarer, og merker som ingen andre tilbyr i Norge. Vi ønsker å være litt unike:) Vi tester alle merker, før vi tar dem inn og vi jobber bare med merker vi kan si ta vi elsker selv og går god for selv. Vi har merker som vi virkelig ønsker å bringe ut til folk.

Vårt kundeløfte er at vi kun tilbyr kvalitetsprodukter på Karma.no til konkurransedyktige priser - og at vi har en unik produktportefølje i Norge.

Vi har både tradisjonelle og konvensjonelle merker på Karma.no, og vi har en stor avdeling med naturlige og økologiske produkter i tillegg.

Karma.no selger hudpleie, parfyme, sminke, hårpleie, kropp og velværeprodukter, samt accessories og annet tilbehør.

Vi har noen merker,  som ikke er økologiske, og vet at feks innen kviser og uren hud, at noen av de mest brukte ingrediensene for kvisebehandling, ikke er økologisk fremstilt. Vi har så gode resultater på disse produktene og ønsker å hjelpe alle, og vi ønsker derfor at det skal være opp til kundene våre å bestemme selv hva de ønsker å bruke.

Vi har veldig mange kunder, som har en eller annen form for hudproblem eller behov, og disse har vært lojale i mange år, og mange av dem bruker Mario Badescu- merket. Dette merket er ikke økologisk, men botanisk og er et svært annerkjent og godt rennomert merke fra 1967.

Mario Badescu

 

Mario Badescu er og har vært en grunnpilar for oss, som vi elsker å jobbe med, fordi det er så gode resultater på det. Vi har rettighetene på Mario Badescu i Norge, og er den eneste norske nettbutikken som selger det.

Økologiske, naturlige og veganske produkter

I tillegg til dette har vi mange andre merker, som mange naturlige og økologiske. Vi brenner selv for å finne gode naturlige og økologiske produkter, som vi kan tilby våre kunder og vil fokusere mye på dette fremover. Vi har også veldig mange lojale kunder, som er opptatt av økolgiske og naturlige produkter og vi vil selvfølgelig være tilstede, og tliby det beste av det beste til dem også. Det er ingen motsetning i dette, vi skal gi dere de beste merkene, som fungerer. Det har skjedd mye med naturlige produkter de siste årene, og de har blitt både mer effektive og bedre og ser fantastiske ut og har gode resultater. Vi har blant annet 100% Pure, som er et svært innovativt naturlig merke, med fruktpigmentert makeup og effektiv hudpleie med flere. Vi har lansert mange nye merker i Norge, og vil fortsette med det fremover. Vi ønsker å være litt unike på dette, så det er bare å følge med og gi oss gjerne tips på hva du ønsker å finne hos oss:)

Alle våre produkter er godkjente av Mattilsynet, som er øverste ansvarlig for godkjenning av alle skjønnhetsprodukter i Norge.

Vår misjon er ikke bare å være en nettbutikk, vi ønsker også å gi noe til andre. Det beste vi vet, er å få tilbakemelding fra kunder, som har positive opplevelser med våre produkter og som vi hjelper til en bedre hud, friskere hår eller bedre hud fordi de har funnet god makeup hos oss. Vi elsker å jobbe med dette, og vet at vi ikke bare kan hjelpe folk med å finne bra produkter til gode priser. Vi kan også hjelpe folk som har ulike hudproblemer slik som akne, rosacea, eksem, pigmenter, rynker osv., eller kunder som trenger hjelp til å finne riktig sminke eller hårprodukter.

Ta kontakt med oss for å få personlig veiledning dersom du er i tvil. karma@karma.no

Om det er produkter dere ønsker at vi skal tilby på Karma.no, tips oss gjerne.

Har du hår- eller hudproblemer?

Vi anbefaler alle som har et alvorlig hud- eller hårproblem å oppsøke en hudpleier, frisør eller lege for å få en diagnose før man bruker noen produkter (uansett hvor det er kjøpt), slik at man ikke forverrer problemet. Uansett hvor gode produkter man kjøper, det kan forverre huden eller håret om man bruker feil produkter.

Karma.no er inndelt slik at det skal være enklere for deg å finne produkter for din hår- eller hudtype. Ta kontakt med oss på karma@karma.no eller 48105409, for å få personlig veiledning, dersom du er i tvil.

Nyhetsbrev og Facebook

Selv om vi har gode priser på alle våre produkter, kjører vi også jevnlig kampanjer som gjør det mulig å gjøre enda bedre kjøp. Følg oss på Facebook eller meld deg på nyhetsbrevet vårt. Alle som er påmeldt vårt nyhetsbrev, vil få tilgang til nyheter først, bli oppdatert på hva som skjer hos oss, og få eksklusive rabattkoder osv. Vi har ofte konkurranser og giveaways, noe du også får beskjed om i nyhetsbrevet vårt.

Hva betyr KARMA for deg?

Send oss en epost, og kanskje du mottar en liten oppmerksomhet fra oss. :-)

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-