Viñali Cosmetics

Viñali Cosmetics

Vinotherapy – “ Terapeutisk behandling av huden ved hjelp av vin og druer” eller vinkosmetikk er high-end hudpleie, som benytter de naturlige og aktive ingrediensene som dannes i vin og vindruer. 

Reservatrol er VIÑALI sitt flaggskip, og er den svært aktive ingrediensen.  Reservatrol er en kjent som veldig anti-aldrende, og er et polypheno som finnes i vindruer. Reservatrol er et potent antioksidant, og kjent som en bekjemper av frie radikaler (som forsårsaker aldring). Den aktiviterer cellefornyelse og beskytter huden fra miljøskader, stress og forhindrer aldring på en effektiv måte. 

VIÑALI  er utvilet av Marie – Sixtine de Coral, en fransk entreprenør som bor i Spania. Hun har mange års erfaring fra tradisjonell kosmetikk industi, før hun bestemte seg for å omfavne økologisk kosmetikk ut fra sin egen overbevisning og livssyn. 

BIO VinesSiden 2003 har Marie – Sixtine de Coral vært en del av Lopez de la Osa familien, som er en av de tradisjonelle vinmakerne i Ribiera Del Duero regionen. De startet med bio-dynamisk vinproduksjon i 1995.

De har vært pionerer innen forskning poå vinens antioksiderende krefter, og etter årevis med forskning og utviking, fant de ut den patenterte metoden å forsterke den naturlige tilstedeværelsen av Reservatrol i druene. 

Slik ble VIÑALI utviklet: Marie Sixtine de Coral  hadde erfaring med økologisk kosmetikk, og utviklet VIÑALI i tett samarbeid med forskningen i Valsardo estate i Peñafiel.

RESERVATROL – EN CELLEFORNYER
Aldring kommer 80% av frie radikaler som kommer fra solen, forurensing, røyking og annet eksternt stress. Drue Polyphenoler er veldig effektivt i bekjempelsen av cellenes oksidasjon. Reservatrol “plyndrer” de frie radikalenes nedbrytning av huden.  

Polyphenoler funnet i druene, Reservatrol, kalles trans-3,5,4'-trihidroxiestilbeno. Det som er eksepsjonelt med disse molikylene, er at de er linket til druenes egen forsvarsmekanisme. Reservatrol er naturlig produsert av druene selv, som gjør at de beskytter seg selv mot bakterier, sopp ol. Frie radikaler forsvinner fra hudens overflaten, og huden blir strammere, mykere og mer beskyttet. Rynker viskes ut og hudcellene regenerer seg selv. 

Drue Resveratrol er perfekt i anti-aldrende hudpleie og det er rene, herlige og gode produkter. 

  Viñali Cosmetics   70
Viñali Facial Moisturizer - Soin Visage - 50 ml

Viñali Facial Moisturizer - Soin Visage - 50 ml

Beskyttende, mykgjørende og anti aldrende d..

134.75 449.00 Uten MVA: 107.80

Viser 1 til 1 av 1 - 1 side(r)

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.