Terre d`Oc

Terre d`Oc

Terre d'Oc er et fransk kosmetikkmerke, som henter sin inspirasjon fra kvinners skjønnhetshemmeligheter over hele verden. Produktene er økologiske med ingredienser som arganolje og fikenkaktus fra Marokko og sheasmør fra Burkina Faso.

Ingrediensene kommer fra Fair Trade-handel, og alle produktene fra Terre d’Oc er sertifisert av Ecocert. Produktene inneholder i tillegg til gode, virkningsfulle oljer, aktive ingredienser slik som hyaluronsyre fra hvete. Formlene er innovative og det kjennes på kvaliteten. Terre d’Oc har fokus på å skape behagelige produkter, som dufter godt, føles godt å bruke, er effektive samt har et unikt produktdesign.

Arganproduktene er tilsatt en 100% naturlig duft som er formulert i parfymehovedstaden Grasse. Med vakre og velgjørende essenser gir produktene en svært mild og utsøkt duft med hint av orientalske delikatesser, blandet med mild appelsinblomst på en svak basenote av vanilje. Det feminine designet på produktene er inspirert av marokkanske stoffer og mosaikk.

Terre d`OcTerre d`Oc Argan Beauty Set

Terre d`Oc Argan Beauty Set

Nydelig gavesett med arganolje, inneholder bodyscrub, b..

399.00 Uten MVA: 319.20

Terre d`Oc Shea Beauty Care Collection

Terre d`Oc Shea Beauty Care Collection

Komplett gavesett med myke og kremete pleieprodukter av..

399.00 Uten MVA: 319.20

Viser 1 til 2 av 2 - 1 side(r)

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.