Se alle kategorier

Viser alle 3 resultater

Sort by:

Organic Island Shell Lip Balm

Organic Island Shell Lip Balm er ekte håndplukkede strandskjell osm er plukket på Australias vakre strender og inneholder 100% økolgiske, naturlige og australske oljer, voks- og fruktekstrakter, fruktsmør og E-vitamin. Lip Balmen er 100% fri for petrolatum og konserveringsmidler.
Skjellene er 100% ekte.

Det benyttes kun resirkulerte skjell og ødelagte skjell som er skylt opp på stranden, som deretter er samlet inn for gjenbruk.

Hvert skjell rengjøres for å få frem overflaten, som bringer frem de naturlige fargene og mønstrene, noe som gir en unik, miljøvennlig emballasje. Etter høytrykkspyling monteres det på lås og speil på hvert skjell og deretter fylles de med 100% naturlig leppebalsam. Skjellene er ikke malte, men bærer naturens eget vakre naturlige design, som gjør at hvert eneste skjell er unikt.
Eventuelle ujevnheter og skjevheter er ikke feilproduksjon, men fordi de ekte, og hver skjell har et enestående utseende.

Skjellene er en unik, vakker og miljøvennlig emballasje og sammen med de 100% naturlige ingrediensene som benyttes i lip balmen, er Shell Lip Balm det ulitmate tilbehøret for å opprettholde vakre, sunne lepper.

Fest skjellet til vesken, nøkkelknippet eller på et halskjede, eller oppbevar det i bomullsposen som medfølger.

Organic Island Shell Lip Balm er den ideelle julegave eller venninnegave, vertinnegave, bursdagsgave:)

Hudtype

Hudtilstand

Ønsket effekt

Dekkevene

Konsistens

Brand

Filtre

Aktive filtre

Sort by:

Produkter per side

Lukk ✕

Hudtype

Hudtilstand

Ønsket effekt

Dekkevene

Konsistens

Brand

3
LAGT I HANDLEKURVEN