Se alle kategorier

Viser 1–12 av 20 resultater

Sort by:

Mario Badescu FACIAL SPRAYS

Mario Badescu Facial Sprays er formulert for å gi huden mer glød og friskere utseende. De inneholder botaniske ekstrakter som Gardeina, rose, timian, og har næringsrikt essensielt vann, som agurk, peppermynte vann og aloe vera. Ansiktssprayene etterlater huden fuktet, glødende og forfrisket.

Et av de mest spurte spørsmålene er hva som er forskjellen på de ulike sprayene. Originalen med ROSE (som er et cult- produkt og ikon over hele verden) er en klassisk ansiktsspay som gir en duggfrisk look og glødende finish. Cucumber og Grønn te (den grønne) gir en oppfriskende følelse (pick – me – up spray) som toner og frehser opp huden gjennom dagen. Lavender sprayen er en beroligende spray som ikke bare gi samme fuktighet som de andre, men som roer ned huden og humøret. Fin å bruke på kvelden eller når du trener Yoga og avslapning, til og med fin å spraye på hodeputen på kvelden. Det siste Orange Blossom er også en oppfriskende spray, med frisk duft av appelsinblomst.

Alle sprayene er multi task (har flere bruksområder) og kan brukes under fuktighetskrem (på ren hud) for å gi ekstra fuktighet, du kan spraye dem på makeup koster og svamper, for å gjøre at makeupen sitter ekstra godt, eller på ansiktet etter makeup, for å blende og gi en duggfrisk look. Kan brukes gjennom hele dagen, når du føler for det. Og den er prefekt reisefølge på fly, når du trenger litt ekstra fuktighet i huden.

20
LAGT I HANDLEKURVEN