Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelsene gjelder for alle leveranser fra Karma.no, og gjelder i alle tilfeller hvor det ikke er inngått andre særskilte avtaler mellom kjøper og Karma.no.

Dokumentasjon og brukerveiledning

Der det finnes dokumentasjon og brukerveiledning følger dette med varen, som oftest på selve varen eller på emballasjen. Dersom du har behov for ytterligere dokumentasjon og informasjon er dette av veiledende art. Karma.no står inne for at varene oppfyller kravene fra norske myndigheter og Mattilsynet som kontrollerer og godkjenner alle varer importert til Norge.

Leveringstidspunkt og transport

Varene fra Karma.no anses for levert når forbrukeren har mottatt varene. Varene leveres med pakkesporing, dvs. at forbrukeren kan selv følge hvor varen oppholder seg fra den er sendt fra lager til den ankommer levereringssted for henting.

Det anbefales å legge igjen både mobilnummer og e-postadresse ved bestilling slik at man får varsling fra posten når varen er klar for henting.

Karma.no leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Betaling

Dersom ordren betales med kort, reserveres beløpet fra konto ved bestilling. Beløpet trekkes ikke fra konto før varen er sendt fra lager. Dersom varen betales som faktura, vil Klarna sende faktura i det personnummeret er godkjent og varen sendt fra lager. Betalingsfrist er normalt 14 dager.

Leveringstider

  • Normalt 1-4 dager på hverdager. Karma.no bruker Posten som distributør og følger Postens åpningstider. Merk at Posten ikke lenger sender pakker på lørdager.
  • Du kan også hente varene dine hos oss. Lageret vårt er i Jacob Aallsgate 21, 0364 Oslo. Ta kontakt på telefon 48 10 54 09 eller på karma@karma.no.

Reklamasjon eller angrerett

Ved eventuelle feil eller mangler ved levering må kunden innen rimelig tid informere Karma.no om dette. Det er kundens plikt å fremvise feil og mangler.

Etter forbrukerloven har man 14 dagers angrerett, og varen kan fritt sendes tilbake til Karma.no. Den må da være ubrukt og fremstå slik at den kan selges på nytt. For varer med begrenset holdbarhet er din klagemulighet avgrenset til holdbarhetsperiode. Dersom du angrer kjøpet ditt kan du fritt sende den tilbake, men står ansvarlig for porto, levering og retur, og blir belastet opptil 250,-.Resten blir kreditert din konto.

Pris og betaling

På Karma.no kan du bestille dine varer online og betale med, Visa/ Mastercard og Klarna Faktura. Vi samarbeider med Klarna Checkout, for smidig og sikker betaling.  Alle prisene på Karma.no er inkludert moms om ikke noe annet er oppgitt.

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-