K pour Karité Hair Mascara Black 2

Hårmaskara som dekker grå hår og ettervekst, rask og enkelt. Økologisk sertifisert.

K pour Karité Hair Mascara Black 2

K POUR KARITÉ HAIR MASCARA BLACK 2 er den første økologisk sertifiserte hårmaskaraen på markedet! Dekker grå hår og ettervekst raskt og enkelt.

Farge: Sort.

(NB! Denne er svart, men på emballasjen står det på engelsk Black, men på den “franske siden” står det Brun, og nummeret er nr 2).

Formelen er basert på naturlige mineralpigmenter som gir farge til de fem tilgjengelige fargenyansene; Mørk blond, mellombrun, mørkebrun, sort og rød.

Ideell for å dekke de første grå hår og til bruk mellom hårfarging for å skjule ettervekst. Grått hår skjules, og du kan vente lengre til neste hårfarging. Også fin for å lage striper og liv til din frisyre.

Enkel å bruke, liten og praktisk å ha med i vesken! Mild og pleiende 100% naturlig formel som tar vare på hårfibrene.

Bruksanvisning: Påfør tørt hår der du ønsker å skjule grått hår eller ettervekst. La det tørke noen minutter eller bruke hårføner. Gre håret. Fargen vil sitte frem til neste vask.

Økologisk sertifisert av Ecocert. Ikke testet på dyr.Innhold: 15g

Ingredienser: Aqua (Eau/Water), Alcohol (Alcool/Alcohol, CI 77499 (Iron oxides/Black Iron oxide), Glycerin, Xanthan gum, Citrus aurantium dulcis (Huile essentielle d'Orange douce/Orange) oil, Silica, Lavandula angustifolia (Huile essentielle de Lavande/Lavander)oil*, Limonene, Linalool. 100% av de totale ingrediensene er av Naturlig opprinnelse. 30% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 189.00

  • På lager

Relaterte produkter

Emneord: hårmaskara, naturlig hårmaskara, økologisk hårmaskara, K pour Karité

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-