Affiliateprogram

Karma.no sitt affiliateprogram er gratis, og gjør at du kan tjene penger ved å markedsføre Karma.no eller spesifikke produkter. Provisjonen starter på 10%, men det er mulig å opparbeide seg en høyere provisjon. Genererer du mye trafikk og salg vil du belønnes for dette.

Ny Affiliate

Jeg er ikke affiliate. Klikk Neste for å opprette en ny affiliatekonto. Denne kontoen er ikke tilknyttet din kundekonto på noen måte.

Neste

Logg inn som affiliate

Jeg har allerede en affiliatekonto.

Glemt passord

Om Karma.no sitt affiliateprogram

Å være affiliate betyr at du er vår ambassadør, og kan ha en konto hos oss som gjør at du tjener penger på salgene du genererer for oss. Vi måler alle salgene du genererer. Du kan tjene penger ved at du for eksempel gir linker med affiliatekoder til dine venner, eller du blogger og skriver om produkter, også linker du til produktene med din unike affiliatekode.

Affiliatekoden er din unike kode, og den gir oss beskjed om alle salgene du genererer. I din affiliate-konto har du til enhver tid full oversikt over hvor mye du har tjent.

Er du usikker på noe vedrørende våre produkter er det bare å spørre. Vi hjelper gjerne til for å sikre at man skriver riktige ting om produktene. Har du spørsmål så send en epost til karma@karma.no, eller ring 98 30 96 99.

Utbetaling av provisjon

Vi har en manuell utbetaling av provisjon. Denne overføres til din bankkonto. Når du har tjent over 500 kroner vil vi overføre penger til deg.

Oppfølging

Som affiliate vil du bli fulgt opp via nyhetsbrev hvor vi vil informere om produkter og kampanjer som kan være aktuelle for deg som affiliate.

Velkommen som affiliate hos Karma.no.