Ibizaloe Relaxing Body Oil - 50 ml

Antialdrende og reparerende ansiktsolje, som gjør huden supermyk og mettet av fuktighet.

    30
  • Ibizaloe Relaxing Body Oil - 50 ml

Ibizaloe Relaxing Body Oil - 50 ml

Ibizaloe Relaxing Body Oil - 50 ml er en beroligende kroppsolje, laget av mandel oljer, nypefrøolje, kamille olje og beroligende naturlige essensielle oljer som bergamot og mandarin, som gir fuktighet og reparerer huden, og gir en herlig avslappet følelse.

Bruk en liten mengde og masser til den er absorbert.

Ibizaloe er Ibizas største Aloe Vera plantasje. Aloe Vera har vært brukt til alt fra lindring av sår og solbrenthet til muskelverk i århundrer. Det finnes mange Aloe Vera produkter på markedet, men man merker at det er stor forskjell på effekten. Veldig mange produkter har ikke den effekten de påstår eller forventer av Aloe Vera produkter.

Ideen til Ibizaloe ble startet etter at de testet ingrediensene i mange kjente merker, som sa de hadde Aloe Vera som hovedingrediens, og det sjelden viste seg å stemme. Faktisk viste det seg at mange produkter, som påsto inneholdt 100% Aloe Vera, kun inneholdt 2% Aloe Vera.

Ibizaloe®  er et selskap,  som er dedikert til å selge naturlige kosmetiske produkter, som inneholder 100% økologisk dyrket Aloe Vera fra Ibiza.

Ibizaloe gjør de fantastiske egenskapene til Aloe Vera planten tilgjengelig, produktene er rene og økologiske, og inneholder ikke parabener, PEG og er ikke testet på dyr.

Ibizaloe har sin egen Aloe Vera plantasje på Ibiza og sikrer den økologiske dyrkningen av plantene. Ibizaloe har blitt den ledende produsenten av Aloe Vera på Ibiza og er det eneste selskapet som selger 100% ren og naturlig Aloevera.  Ibizaloe har produkter i 6 ulike kategorier, helse, ansikt, kropp, solprodukter, for men og oljer. Hver kategori har flere ulike produkter, og alle innholder 100% naturlig Aloe Vera for Ibiza som sin hovedingrediens.

Vi elsker disse produktene fra Ibizaloe. Rene, enkle å forstå og så dufter de så godt.

Prunus amygdalus Dulcis Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Decyl Oleate, Rosa canina Fruit Oil*, Chamomilla recutita Flower Extract*, Citrus aurantium bergamia Peel Oil**, Helianthus Annuus Seed Oil, Aloe barbadensis Leaf Juice, Citrus reticulata Peel Oil**, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Citral.

 

* Ingredient of organic farming

** processed from organic ingredients

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 259.00
  • 181.25

  • På lager Spar 77.75 kr

Relaterte produkter

Emneord: ansiktsolje, tørr hud, rose hips, nypefrø, aloe vera, økologisk aloe vera, ibizaloe

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-