Hudpleiepakke: Super Seeds for Normal til fet hud

Alle tre produktene i Super Seeds serien - denne pakken er for normal til fet hud. Renseoljer, ansiktsserum og øyeserum.

Hudpleiepakke: Super Seeds for Normal til fet hud

Hudpleiepakke: Super Seeds for Normal til fet hud er en fantastisk huspleieserie for normal til fet hud. Den består av Super Seeds rense olje, ansiktsserum og et øyeserum, og er anti aldrende og svært næringsrike produkter, som vil gjøre en forskjell for huden din. 

Les om produkten ved å klikke på hvert av produktene. 

Super Seeds er laget med den høyeste presisjon og omtanke, med de fineste dråpene av olje du kan tenke deg. Super Seeds er inspirert av ideen om å kombinere de mest unike superfrø oljene til EN perfekt olje, en komplett ansiktsbehandling. Wooden Spoon har lett etter de reneste og mest unike superfood for huden vår, kjent for sin helt spesielle evne til å gi næring, trenge inn huden, gjennopprette dens naturlige glød og ungdommelighet. Hver eneste tråpe inneholder en bukett av essensielle vitaminer, syrer, phytostroler og karotenoider. Oljene er veganske. Oljene løser enkelt opp makeup og skitt fra dagen, og etterlater huden myk og renset. 

Oljene kommer i Miron Violet Glass, som er den mest avanserte teknologien innen glass produksjon. Tykt glass for full beskyttelse av innholdet, Innholdet har aldri vært i kontakt med metaller, og leverer oljen med glass pipette eller glass rollon, luksuriøst utseende og følelse med flaskene, og er 100% fremstilt i Europa.

Super Seeds oljene kommer fra blant annet fra Cranberry, Elderberry, Chia Seeds, Black Currant, Black Cumin, Plum, Flaxseeds, Raspberry, Poppy, Sesame, Fig, Goji og flere andre. Disse oljene har mange ulike egenskaper, som gir viktige mineraler, vitaminer, fettsyrer, antioksidanter, virker rensende, detoxifiserende, er anti aldrende,er cellefornyende og reparerende, beskyttende, gir mange næringsstoffer og reduserer inflammasjon. Satt sammen på en unik måte, som gjør dem svært effektive og helt nydelige på huden.

Flaskene holder seg i 18.-24 måneder i uåpnet tilstand og er holdbar i 6 måneder etter åpning. Oljen er gylden og bør oppbevares på tørt og kaldt. 

Wooden Spoon: 0% kjemikalier, 0% syntetiske tilsetningsstoffer, og alle produktene er laget at sertifiserte bio- oljer, bio ekstrakter og naturlig Vitamin E.Super Seeds er den nye, unike serien basert på de mest unike og velgjørende superfrøene vi vet om i dag. 

 

Se ingrediensliste ved å gå inn på hvert enkelt produkt 

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra

Relaterte produkter

Emneord: superfrø, super seeds, ansiktsolje, naturlig ansiktsolje, naturlig ansiktsserum, wooden spoon, vegan, tørr hud

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-