Hudpleiepakke fra Ibizaloe : Anti aldrende for normal og moden hud.

Fuktighetsgivende og anti aldrende hudpleiepakke fra Ibizaloe med Aloe Vera og hyaluronsyre for maksimal fuktighet og beskyttelse.

    30
  • Hudpleiepakke fra Ibizaloe : Anti aldrende for normal og moden hud.

Hudpleiepakke fra Ibizaloe : Anti aldrende for normal og moden hud.

Fuktighetsgivende og anti aldrende hudpleiepakke fra Ibizaloe med Aloe Vera og hyaluronsyre for maksimal fuktighet og beskyttelse.

Ibizaloe Regenerating Aloe Vera Serum - 50 ml regenererende Aloe Vera Serum med ultrakonsentrerte aktive ingredienser, som går dypt ned i huden og beskytter mot aldring og gir masse fuktighet. Den inneholder Acai ekstrakter, rødvinsekstrakter, rose olje og avokado olje. Den er lett og man kjenner at det sluses fuktighet rett i huden.

Ibizaloe Aloe Anti Ageing Facial Cream er en fuktighetskrem for ansiktet, som virker anti aldrende med Aloe Vera. Den inneholder Contains Shea Butter, Wheat Germ Oil, Avocado Oil, Argan Oil, Olive Oil, Hyaluronic Acid and Vitamins C and E  og gir intens fuktighet og næring til huden. Den fremskynder cellefornyelsen og virker som en antioksidant som beskytter cellene fra frie radikaler. Daglig bruk av denne kremen definerer huden og gir huden en glødende og mer ungdommelig tekstur og tone i huden. 

Passer til alle hudtyper, normal, tørr, sensitiv og moden hud.

Bruk en liten mengde i ansiktet og masser inn til den er absorbert, blir ikke fet på huden. Unngå øyeområdet, og skal ikke brukes på åpne sår og på slimhinner.

Les om hvert produkt ved å klikke på det til høyre. 

 

bizaloe er Ibizas største Aloe Vera plantasje, og er dedikert til å selge naturlige kosmetiske produkter, som inneholder 100% økologisk dyrket Aloe Vera fra Ibiza.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra

Relaterte produkter

Emneord: organisk ansiktsolje, økologisk ansiktsolje, aloe vera, økologisk aloe vera, ibizaloe

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-