Evolve Let it Glow Christmas Cracker - 2 produkter

Nydelig gavesett i lekker forpakning, med ansiktsmaske og Lip Shine leppeomade.

Evolve Let it Glow Christmas Cracker - 2 produkter

Evolve Let it Glow Christmas Cracker - 2 produkter er et nydelig gavesett ,som en smellbonbon. med økologiske produkter fra prisvinnende Evolve Organic Beauty.


Let it Glow julegavekit inneholder:

  •     Radiant Glow Mask 30ml
  •     Lip Shine 15ml

Pris julegavesett kr 299,- (Verdi kr 328,-).

Evolve Radiant Glow Mask

Økologisk eksfolierende maske for alle hudtyper. Denne rike ansiktsmasken er formulert med kakaopulver og leire som revitaliserer og renser huden. Takket være kokosskallpulver kan huden skrubbes silkemyk og glatt. Naturlig sukkerekstrakt omdanner masken til en kremet melk i kontakt med vann. Lett å skylle av. Huden etterlates myk, fuktet og roet. Dufter herlig av kakao og økologisk vanilje.

Evolve Lip Shine (Nyhet!)

Økologisk lipbalm med gullskimmer. Pleier leppene med økologisk kakaosmør og etterlater leppene skimrende.

Evolve Organic Beauty er et britisk kosmetikkmerke, og består av økologiske og naturlige hud-, kropp- og hårprodukter. Alle Evolve produktene er håndlaget og inneholder naturlige og organiske oljer, butter, supermat hentet fra hele verden. Alle produktene er veganske og er ikke testet på dyr. De er produsert i små posjoner for å sikre ferskhet og høy kvalitet.

Hele ideen med Evolve er å gjøre det enkelt for alle å kunne lege sunt og grønt i sitt liv.

Påfør masken på renset ansikt. La virke i 10 -20 minutter. Vask av med en varm klut.

Rå kakao er rik på antioksidanter som beskytter huden og forbedrer fuktighetsbalansen og hudtonen. Kakao er også rik på magnesium, C-vitamin og fettsyren omega 6. Disse fremmer cellereparasjon og foryngelse av huden.

Mandelolje er rik på A-, E- og B-vitamin, og har fuktighetsgivende, mykgjørende og nærende egenskaper. Mandelolje absorberes lett og etterlater huden næret og ikke fet.

Kokosskallpulver fjerner skånsomt døde hudceller og etterlater huden jevn, myk og klar.

100% Naturlig 82,24% Økologisk

Ingredienser (INCI): Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin*, Cocos Nucifera (Coconut) Shell Powder, Kaolin, Theobroma Cacao Seed Powder, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Seed Oil* Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Tocopherol. *ingrediens fra økologisk landbruk.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 299.00

  • På lager

Relaterte produkter

Emneord: håndkrem, ansiktsrens, ansiktsvann, dagkrem, fuktighetsserum, evolve

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-