Evolve Daily Defence Moisture Spray - 100 ml

Økologisk fuktspray, makeupsettingspray og toner i ett.

Evolve Daily Defence Moisture Spray - 100 ml

Evolve Daily Defence Moisture Spray - 100 ml  er en økologisk fuktspray og toner. En 2 i 1 spray - for alle hudtyper.

Denne fuktsprayen er formulert for å yte langt flere oppgaver, enn hva en vanlig facial mist gjør. I tillegg til å tilføre fukt gjennom dagen, sette sminken, beskytter den mot ytre påkjenninger og forurensning i tillegg til å lindre irritert hud. Daily Defence Moisture Mist fungerer dessuten som en toner som renser og forfiner porene i huden som et siste steg i renserutinen. Alt dette helt uten sterke og uttørrende ingredienser og alkohol.

Med Daily Defence Moisture Mist holder du deg fresh hele dagen. Ideell for bruk i tørre omgivelser slik som på kontoret, på flyturen etc.

Som toner fjerner den de siste spor av miljømessig smuss og forurensning. Den fjerner også rester av renseprodukter og sminke som er med på å tette porene.

Dette er en multispray som er svært effektiv på flere områder. Takket være en økologisk mexikansk kaktuseliksir (fikenkaktus) lindres irritert hud, samtidig som den gir beskyttelse og fuktighet. Afrikansk moringapeptider beskytter hudcellene mot forurensning og renser huden. Hyaluronsyre er kjent for sin evne til å holde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann og bidrar til å redusere synligheten av rynker, noe som gjør at huden ser yngre ut med en forbedret hudtone.

Med lindrende duft av appelsinblomstvann og rosevann.

Bruksområder:

Toner: Spray lett over renset hud etterfulgt av Evolve serum og fuktighetskrem.

Fuktspray: Spray over huden gjennom dagen for en frisk følelse. Ideell over makeup for en fresh look. Bruk den også som en lindrende after shaving mist.

Tips: Sett flasken i kjøleskapet på en varm dag for en ekstra kjølende og forfriskende følelse.

Nøkkelingredienser:

Moringapeptider utvinnes fra frøene til det afrikanske moringatreet. Beskytter huden mot forurensning ved at det fjerner en usynlig hudskadelig film forårsaket av mikropartikler. Knuste Moringafrø er kjent for deres evne til å rense skittent vann.

Fikenkaktus-ekstrakt er en ultrafin eliksir utvunnet fra den meksikanske kaktusen. Den lindrer irritert hud samtidig som den har gode fuktighetsgivende egenskaper takket være det høye innholdet av vannbindende forbindelser. Den er usedvanlig beroligende og virker dessuten oppstrammende og har kraftige antioksidantegenskaper.

Hyaluronsyre kan binde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann noe som gjør den til en effektiv fuktighetsgiver. Hyaluronsyre bidrar til å redusere rynker og gjør at huden ser yngre ut med en forbedret hudtone. Evolve benytter lavmolekylær hyaluronsyre som penetreres dypere og har mer effektive fuktighetsgivende egenskaper. Den øker dessuten kollagenproduksjonen.

99.4% Naturlig.
20.5% Økologisk.


"MUST HAVE" FOR EN FRISK OG GLØDENDE HUD HELE DAGEN!

Å BRUKE EN FORFRISKENDE, BALANSERENDE TONER ETTER RENSERUTINEN ER VESENTLIG, MEN DET SOM GJØR DENNE MISTEN SÅ SPESIELL ER HVOR MYE MER DEN GJØR FOR HUDEN DIN:

1. Balanserer huden.
Huden vår er naturlig sur, når vi renser huden vår (vanligvis alkalisk), blir pH-balansen litt forstyrret. Tonere kan fjerne de siste restene av miljømessig smuss, samt renseprodukter og sminkerester som kan tette porene, og gjenopprette balansen raskere enn hva huden selv kan klare.

2. Beskytter huden mot miljømessig skade. 90% av befolkningen som bor i byer og urbane områder har miljøskader på huden noe som fører til for tidlig hudaldring. Daily Defense Moisture Mist inneholder afrikanske moringapeptider som gir et ekstra barrierelag som beskytter hudcellene mot forurensende stoffer og renser dessuten huden.

3. Tilfører fuktighet.
Dehydrering er en av de vanligste hudproblemene, og det er ingen overraskelse når du tenker på alle fukttyver vi kommer over daglig: air condition, sentralvarme, reiser på tett offentlig transport for å nevne noen få. Ikke-astringente tonere kan bidra til å absorbere produktene som blir lagt på toppen av det, så det er et utmerket steg før fuktighetskrem og serum.

4. Frisker opp huden.
Når huden din føles tørr og stram, kan en spray umiddelbart friske opp og hydrere huden din.
Daily Defence Moisture Mist er beriket med rose- og appelsinblomstvann som kvikker opp og løfter humøret.

TIPS: Sett en flaske i kjøleskapet for en ekstra kjølende og forfriskende følelse på varme dager.

5. Setter sminken.
Sprayet over din makeup, kan Daily Defense Moisture Mist bidra til å sette sminken og gir dessuten en fuktet og fresh look til matt foundation.
Etterlater huden med en naturlig glød slik at du unngår at sminken blir kakete og tørr.

6. Perfekt reisefølge og følgesvenn.
Når du er på fly, mister huden utrolige mengder fuktighet siden fuktigheten i flykabinen kun er på 10-20%! Fuktspray bidrar til å opprettholde hudens fuktighet. Evolve Daily Defense Moisture Mist inneholder hyaluronsyre som er kjent for sin evne til å holde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som bidrar til å låse fuktigheten. En lett spray er den perfekte måten å la huden få hentet seg inn etter en flytur. Ta ellers med fuktsprayen på kontoret, forelesningen eller hvor hen du ferdes for å opprettholde fuktighetsbalansen.

Ingredienser (INCI): Aqua (water), Rosa Damascena (Rose) flower Water*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Glycerin, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract*, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Dehydroacetate, Dextrin. *ingredienser fra økologisk landbruk.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra

Relaterte produkter

Andre kunder kjøpte også

EVOLVE Satin Leg Gloss Glitterolje 100ml

EVOLVE Satin Leg Gloss Glitterolje 100ml

Økologisk og nærende olje med gullskimmer for ben, arme..

265.00 Eks. mva. 212.00

Evolve Liquid Crystal Mecillar Cleanser - 100 ml

Evolve Liquid Crystal Mecillar Cleanser - 100 ml

Økologisk rensevann og toner i ett, for alle hud..

239.00 Eks. mva. 191.20

Evolve Miracle Facial Mask - 30 ml

Evolve Miracle Facial Mask - 30 ml

Økologisk fruktsyremaske for alle hudtyper. ..

159.00 Eks. mva. 127.20

Blinc Eye Shadow Fusion Palette - 11 gr

Blinc Eye Shadow Fusion Palette - 11 gr

Vegansk og nydelig makeup palette, med naturlige farger..

599.00 Eks. mva. 479.20

15
100% Pure Fruit Pigmented® Full Coverage Water Foundation - Neutral 3.0- 30 ml

100% Pure Fruit Pigmented® Full Coverage Water Foundation - Neutral 3.0- 30 ml

Foundation føles naturlig og gir mye fuktighet t..

339.25 399.00 Eks. mva. 271.40

15
100% Pure Makeup Blender

100% Pure Makeup Blender

Latex - fri, luktfri og ikke-allergifremkallende makeup..

101.25 119.00 Eks. mva. 81.00

15
100% Pure Lip Caramel:  Rum Nougat - 5g

100% Pure Lip Caramel: Rum Nougat - 5g

Intens og fargesterk økologisk leppefarge med en glanse..

211.75 249.00 Eks. mva. 169.40

35
Mario Badescu Drying Lotion - 29ml

Mario Badescu Drying Lotion - 29ml

Forebygger og behandler kviser og uren hud. Tørk..

194.25 299.00 Eks. mva. 155.40

Emneord: ansiktsspray, fuktighetsspray, aloe vera, rosevann, rosewater, organic

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-