BUBBLES Bath & Shower for Kids - 200 ml

Naturlig og økologisk sertifisert dusj- og badesåpe for barn, med et helt spesielt fokus på å ta vare på barna våre og planeten.

 • BUBBLES Bath & Shower for Kids - 200 ml

BUBBLES Bath & Shower for Kids - 200 ml

BUBBLES Bath & Shower for Kids er en bade- og dusjsåpe utviklet for den sensitive huden hos barn, og inneholder kun milde og næringsrike og økologiske ingredienser. Den milde formelen skaper ikke irrtasjon og passer alle barn, også de som har svært tørr og sensitiv hud. Den renser skånsomgt og gir næring til huden. 

Denne dusj- og badesåpen inneholder naturlige oljer, og naturlig aktive ingredienser som aloe vera, macademia olje og solsikkeolje, og gir barnas hud essensielle vitaminer og hjelper også med å opprettholde deres naturlige hudbarriere. Rosevann (uten parfyme allergener) har en mykgjørende effekt og forbedrer tørr hud. Glyserin gir fuktighet til huden og gjør at den føles myk og glatt. 

BUBBLES er en produktserie med naturlige og miljøvennlige dusj og badprodukter for barn og er NATRUE Sertifisert.

BUBBLES Bath & Shower har et attraktiv design for barna, og har en søt fruktig duft som barna elsker. Gutter og jenter elsker å bruke disse i badekaret eller dusjen fordi de gir masse skum og bobler.

BUBBLES Bath & Shower

 • Laget at 100% naturlige og organiske ingredienser
 • Inneholder kun naturlige konserveringsmidler og veldig milde rensende ingredienser.
 • Macademia olje, solsikkeoljer, aloe vera og rosevann
 • Naturlige dufter 
 • Inneholder ikke såpe, alkohol eller sulfater (SLS/SLES). 
 • Er glutenfri 
 • Økonomiske pumpeflasker som gir riktig dose, som barna lett kan bruke selv. 
 • Er NATRUE Sertifisert. 

I dusjen brukes en liten mengde på våt hud og masseres inn før man skyller godt.

I badekare kan man bruke et pump eller to når man fyller i badekaret og man får et herlig duftende frisk skum.

Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Decyl Glucoside, Rosa Damascena Flower Water*, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Betaine, Citric Acid, Parfum**, Xanthan Gum, Lactic Acid, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Levulinic Acid, Chondrus Crispus Powder, Sodium Levulinate, Polyglyceryl-5 Oleate, Potassium Sorbate, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Phytic Acid, Sodium Benzoate, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil* 
*organic source **from natural origin

Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder - Aloe Vera:  Har en beroligende, fuktighetsgivende og beroligende effekt på tørr hud og bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. 

Askorbylpalmitat - Askorbylpalmitat:  Vitamin C palmitat syre ekstraheres fra planteolje, og gjenoppretter den naturlige lipid lag (lag av fett / beskyttende lag) av barnets hud. 

Betaine-Betaine:  er en fuktighetskrem og gir beskyttelse og fuktighetsbalanse. 

Caprylic / Capric Triglyceride - Capryl / Capric Triglycerid:  Et rent naturlig produkt produsert 100% kokosnøttolje. Denne oljen har beroligende, fuktighetsgivende og hudbeskyttende egenskaper.

Caprylyl / Capryl Hvetekli / Halmglykosider - Kapryll / Capryl Hveteklid / Halmglykosid:  Et naturlig løsningsmiddel. Den er oppnådd fra hydrolysert hvetekli og er glutenfri. Hvetemel og halmglukosid er sukkene fra kli og stjeler fra hvete. 

Cetearyl Alkohol-Cetearyl Alkohol:  er en type alkohol ekstrahert fra planter. Den har en beroligende effekt på både huden og håret ditt. Det sikrer også at et produkt får riktig tykkelse. 

Chondrus Cruspus Powder - Irish Moss: annet enn navnet antyder, dette er ikke mos, men en tang. Den har en beroligende, restaurerende, nærende, fuktighetsgivende og beskyttende effekt på barnets hud. 

Sitronsyre - Sitronsyre:forekommer naturlig i sitrusfrukter. Den brukes i meget liten konsentrasjon blir tilsatt som en pH-buffer for å opprettholde en konstant surhetsgrad (pH) 

Coco-glukosid - Coco-glukosid: utvinnes fra den tørkede fruktkjøtt fra kokosnøtt, kombinert med glukose. Den har en skummende effekt i kombinasjon med vann og gir en meget mild rengjøring av barnas hud og barnets hår. 

Daucus Carota Sativa Root Extract - Root Extract: er hentet fra ville røtter og bidrar til sunn hud og hår. 

Decylglukosid - Decylglukosid:Et bionedbrytbart, mildt skummende overflateaktivt middel avledet fra glukose og mais. Gir skum som bidrar til å gjøre oljer på hår og hud vannløselig slik at de kan skylles bort. Gir en ren følelse til barnas hud og barnas hår. 

Dinatriumkokoylglutamat - Dinatriumkokoylglutamat: er laget av kokosnøttolje i kombinasjon med fermentert sukker. Den har skummende egenskaper og er en god renere. Det er veldig mykt for barnets hud. 

Fuselhvete Svan / Halmglykosider - Fuselhvete Svan / Halmglykosider: Hydrolysert hvetekli og hvetestrå. Brukes som løsemiddel. 

Glyserin - Glyserin (Glycerol):er en naturlig ingrediens i vegetabilsk fett. Den brukes som en kraftig fuktighetskrem på grunn av vanntiltrengende egenskaper. Glyserin glatter huden og har en beskyttende effekt. 

Glycerylkaprylat - Glycerylkaprylat: er laget av forskjellige planteoljer. Det gjenoppretter fettbalansen og har en fuktighetsgivende og fuktighetsbindende effekt. 

Glycerylstearat - Glycerylstearat: ekstraheres fra forskjellige plantoljer, inkludert kokosnøttpalmen. Den støtter fuktighetsbalansen og gjør huden myk, glatt og smidig. 

Helianthus Annuus Frøolje - Solsikkeolje:er oppnådd fra den kalde pressingen av solsikkefrøene. Solsikkeolje inneholder essensiell linolsyre som nærer, beskytter og beroliger huden og bidrar til å opprettholde det naturlige beskyttelseslaget. Nødvendig for tynn sårbar barns hud. 

Melkesyre - Melkesyre: er en naturlig og vegetabilsk syre som oppstår når melkesyrebakterier omdanner sukker til syre. Det brukes til å regulere pH-verdien. 

Lecithin - Lecithin: er ekstrahert fra planteoljer. Lecithin er et emulgeringsmiddel. Det brukes til å myke huden din og det gjenoppretter det naturlige lipidlaget (fettlag / beskyttende lag) av barnets hud. 

Levulinsyre - Levulinsyre:er laget av biprodukter fra kornindustrien og har en antibakteriell effekt. 

Macadamia Integrifolia Seed Oil - Macadamia olje: Denne oljen ekstraheres ved å trykke på macadamia mutteren. Oljen er myk og fuktighetsgivende for huden og passer for sensitiv og tørr barns hud. Macadamia olje nærer huden og intensivt. 

Oryza Sativa Bran Oil - Ricefrøolje: Denne oljen er hentet fra risklid og har en fuktighetsgivende, mykende og nærende effekt. 

P-anisinsyre - P-anisinsyre: ekstraheres fra den essensielle oljen av planter som anis og fennikel. Det er en duft og regulerer pH i pleieprodukter. 

Parfyme-parfyme (naturlige dufter): Parfymen som brukes til Bubbles produkter er en blanding av naturlige essensielle oljer. Ingen syntetiske dufter brukes derfor. 

Fytinsyre - Fytinsyre: brukes til å myke vann og regulerer pH-verdien. Ekstraksjon fra hele korn, belgfrukter, poteter, nøtter, frø og / eller risklid og er glutenfri. 

Polyglyceryl-oleat - Polyglyceryl-oleat: er en mildsmakende ingrediens som sikrer en homogen struktur. 

Kaliumsorbat - Kaliumsorbat: Det er et salt av sorbinsyre som naturlig finnes i enkelte frukter og brukes som konserveringsmiddel.  

Rosa Damascena blomst vann - rosa vann:har en beroligende effekt og forbedrer tørr hud. Rose vann er en fantastisk ingrediens for både hår og hud. Rosevann inneholder ikke parfymeallergener som geraniol og citronellol og kan derfor brukes i ren form. 

Rosmarinus Officinalis - Rosemary olje : Denne oljen er oppnådd ved vanndampdestillasjon av de friske blomster. 

Simmondsia Chinensis Seed Oil - Jojoba olje: Presses fra frøene til Jojoba busk. Jojoba olje er egnet for alle hudtyper og er også svært egnet for sensitiv, tørr (barn) hud. Den har en antiinflammatorisk effekt, som er positiv for barn med eksem, psoriasis og akne. Jojoba olje er også beskyttende, omsorgsfull og beroligende for håret. 

Natriumbenzoat - Natriumbenzoat:er natriumsaltet av benzoesyre natriumbensoat og brukes som konserveringsmiddel for å hindre sopp- og bakterievækst. 

Natriumcetearylsulfat - Cetearyl Natriumsulfat: Dette er en blanding av Cetyl og Stearyl Sulfate. Det er et overflateaktivt middel som hjelper til å blande vann med smusspartikler og olje for å gjøre det lettere å vaske bort. 

Natriumkokoylglutamat - Natriumkokoylglutamat: Dette er laget av kokosnøttolje. Den har svært gode rengjørings- og skumningsegenskaper. Skummet bidrar til å gjøre oljer oppløselig i vann slik at de kan vaskes bort. Også veldig egnet for de mest følsomme barnas hud. 

Natrium Levulinate - Natrium Levulinsyre:er vanligvis laget av fennikel og mais. Natriumlevulinsyre er et naturlig konserveringsmiddel og forhindrer bakteriell vekst. 

Tocopherol - E-vitamin: Den naturlige formen av E-vitamin ekstraheres fra vegetabilsk olje. Det sikrer at huden føles myk og behandles til produkter som konserveringsmiddel. 

Xanthan Gum - Xantangummi: er et mikrobiologisk flersukker som stammer fra en naturlig gjæringsprosess. Brukes som fortykningsmiddel.

Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
 • 159.00

 • På lager

Relaterte produkter

Andre kunder kjøpte også

BUBBLES Shampoo for Kids - 200 ml

BUBBLES Shampoo for Kids - 200 ml

Naturlig og økologisk sertifisert shampoo for ba..

159.00 Eks. mva. 127.20

BUBBLES Conditioner for Kids - 200 ml

BUBBLES Conditioner for Kids - 200 ml

Naturlig og økologisk sertifisert balsam for bar..

219.00 Eks. mva. 175.20

15
100% Pure Fruit Pigmented Mascara - flere farger - 7g

100% Pure Fruit Pigmented Mascara - flere farger - 7g

Den originale ULTRA LENGTHENING MASCARA, pleiende maska..

211.75 249.00 Eks. mva. 169.40

We Love The Planet Natural Deodorant: So Sensitive - 48 gr

We Love The Planet Natural Deodorant: So Sensitive - 48 gr

Naturlig og duftfri deodorant for sensitiv hud – den in..

169.00 Eks. mva. 135.20

30
Wooden Spoon Shower Gel "Wooo... I am in a valley of roses !" - 200 ml

Wooden Spoon Shower Gel "Wooo... I am in a valley of roses !" - 200 ml

Vår mest romantiske dusjgelé - perfekt bla..

90.25 129.00 Eks. mva. 72.20

10
Mario Badescu Elasto-Seamollient Hand Cream - 118ml

Mario Badescu Elasto-Seamollient Hand Cream - 118ml

Tykk og rik håndkrem for svært tørre..

107.00 119.00 Eks. mva. 85.60

We Love The Planet Natural Deodorant: Forever Fresh - 48 gr

We Love The Planet Natural Deodorant: Forever Fresh - 48 gr

Naturlig deodorant som funker – for både kv..

169.00 Eks. mva. 135.20

15
100% Pure 2nd Skin Foundation: Shade #4 - 35 ml

100% Pure 2nd Skin Foundation: Shade #4 - 35 ml

En tynn, flytende foundation, som dekker godt, fø..

381.75 449.00 Eks. mva. 305.40

Emneord: naturlig badeskum, organisk badeskum, økologisk badeskum, badeskum for baby, skumbad, barn, bubbles, baby, badeskum

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-