Bodhi Essential Oil - Cajeput -10 ml

Cajeput 100% essensiell olje som virker antiseptisk og antibakteriell. Virker mot forkjølelse, muskel og ledd smerter. Virker oppfriskende i luftrommet.

Bodhi Essential Oil - Cajeput -10 ml

100% eterisk olje Kajeput (. Lat Melaleuca Cajeputi ) kommer fra den opprinnelige indonesiske navn Kayu Putih betyr " hvit tre ". Det er en frisk kamfer eterisk olje som er innhentet av damp destillasjon fra bladene på treet.

Cajeput mest fremtredende egenskaper er at den er antiseptisk og antibakteriell. Den kjemper sopp og bidrar til å drive bort insekter. Det beroliger også luftrommet og lindrer symptomene på forkjølelse . Cajeput essensielle olje er naturlig smertestillende og som lokal massasje reduserer den hodepine , tannpine , muskel- og leddsmerter, lindrer spasmer. I kosmetikk brukes den ofte i ansiktsvann, siden den lysner og jevner ut huden.

Bruksanvisning:  Kan brukes i vannet i aromalamper/oljebrennere, 3-8 dråper i badekaret. Oljen kan også brukes i badstuer, som massasje og i kosmetiske produkter som bodylotion og ansiktskremer (1-3 dråper).


Skriv en anbefaling

Merknad: Ingen HTML!
    Dårlig           Bra
  • 199.00

  • På lager

Relaterte produkter

Emneord: Essensiell olje, aromaterapi, Bodhi, bodhi

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-