Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Wooden Spoon - nok en herlig nyhet på Karma.no

i Hårpleie , Hudpleie, Produktomtaler

Wooden Spoon - Økologisk hudpleie av høyeste kvalitet

Nå kan vi endelig ønske Wooden Spoon fra Bulgaria, velkommen til oss. Vi har gledet oss sånn, for dette er virkelig noen herlige produkter – helt naturlige, med ingredienser av beste kvalitet. Hva er dette merket og hva er så unikt med det?

Hvorfor smøre noe på huden, som du ikke kan spise? 

Dette var det spørsmålet Veronica fra Wooden Spoon spurte oss første gangen vi traff henne på en messe i Tyskland. Så fortalte hun at alle produktene er så rene, og har så naturlige ingredienser,  at de kan sWooden Spoon Body Butter Royal Touchpises. Vi forsto raskt at dette ikke bare er bra produkter, men at menneskene bak merket, lever og ånder for produktene sine. De utstrålte en utrolig stolthet for merket sitt. Vi fikk med oss en del prøver, som vi skulle teste ut de dagene vi var på messen, og vi ble frelst fra første stund.

Wooden Spoon Body Butter Royal Touch smelter ikke bare på huden og gjør det til en lek å smøre på huden, men det lukter himmelsk (og ja jeg måtte smake på det, og det smakte faktisk godt)  – og det gjorde huden supermyk,  med en subtil nydelig duft av kakaosmør. Den mykheten holdt seg hele dagen.

Wooden Spoon inneholder kun naturlige ingredienser, og opptil 100% økologiske ingredienser. 

Wooden Spoon legger sjelen i utviklingen av produktene sine, og bruker kun de beste ingrediensene av høy kvalitet. De inneholder ingen kunstige eller skadelige ingredienser, og de har opptil 100% økologiske ingredienser. Shampooer har fra 75% økologisk, men alt er naturlig. (Til sammenligning er “kravet” for å kalle seg økologisk, i følge flere sertifiseringsorganisasjoner (EcoCert, og USDA) er (i tillegg til flere faktorer) at de inneholder minst 10% økologiske ingredienser.

Ja til naturlige og økologisk innhold i produktene

Nei til skadelige stoffer

Kunnskap og erfaring i hud- og hårpleie er sentralt i utviklingen, og som gjør produktene så gode, men de har også et så stort hjerte for å ta vare på jorda og miljøet, og ikke minst for det naturlige og effekten, som disse produktene har. Deres livsfilosofi bare skinte gjennom i menneskene, som står bak Wooden Spoon. Det betyr også noe for oss i Karma.no. Wooden Spoon sier det selv:

Wooden Spoon” is not just a brand name – it is a life philosophy. We believe in the synergy of Nature and people and that the more we save the treasures of Nature the more we shall receive in return

Wooden Spoon produkter

Wooden Spoons hemmeligheter: 

 • De bruker ikke vann for å fortynne ingrediensene. Produktene inneholder økologisk smør (eks shea, kakao, kokos), essensielle oljer, bivoks og/eller urteekstrakter.
 • De varmer ikke produktene over smeltepunkt på 38 ° C, dette for å bevare de fordelaktive egenskapene i ingrediensene.
 • De produserer små mengder av gangen, slik at produktene alltid er friske.

De har flere grunnpilarer i sin drift, og alt er så gjennomført. Wooden Spoon er opptatt av miljø og mennesker.

 • Wooden Spoon er en “null avfallsbedrift” – det vil si at alle biprodukter og ubrukte materialer sendes til resirkulering og de holder vannforbruk til et minimum. 
 • Wooden Spoon engasjerer seg i ulike interesseorganisasjoner og miljøvennlige aktiviteter. De arrangerer blant annet “Ut i naturen opplevelser” for barn og familier med sosiale utfordringer.
 • Wooden Spoon engasjerer seg i utdannelsen av de som jobber i skjønnhetsindustrien, de underviser og gir reelle oppgaver til studenter, som utvikler skjønnhetsprodukter. De fremmer sunne og helsemessige formulaer og innovasjon.

Jeg har prøvd nesten alle produktene, og de har overrasket meg positivt og gjort at jeg er så trygg på at våre kunder vil like dem. Er du opptatt av god hud- og hårpleie, det naturlige, og ikke minst produkter som funker (og gjør som de sier), så er dette merket for deg.

Wooden Spoon har produkter i følgende kategorier:

 • Ansiktspleie
 • Kroppspleie
 • Hårpleie
 • Babypleie
 • Solpleie
 • Leppebalsam

Norge er ikke det fremste landet når det gjelder antall leverandører, som leverer økologiske produkter. Dette til tross for at både bruk og interesse sterkt økende. I Norge har noen merker, blant annet RÅ Organic Skincare (som vi selger her Karma.no) som er fra Bergen, som er veldig gode produkter, men ellers er utvalget enormt mye større i andre land. Vi har lansert flere merker her poå Karma.no de siste månedene, og vi er i kontinuerlig dialog med mange leverandører – og ja, vi vil flere økolgiske og naturlige merker fremover.  Vi har vært på utkikk etter spesifikke merker, og enkelte type produkter, som økologiske deodoranter.

Men NÅ dreier det seg om Wooden Spoon: Så, vær så god, håper de vil smake.. eh… men håper du vil like dem:) 

Ha en fin karma – dag:)

Åse

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar