Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Våre beste tips til Valentine`s gaver

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Produktomtaler, Sminke , Velvære

Da er det igjen tid for å feire kjærligheten.. til en kjæreste, til en venn eller noen andre du er glad i.

Valentine`s Day trenger ikke være kun til en date eller en kjæreste, nemlig... og kanskje du er noens Valentine også? Hva kan du ønske deg, eller kjøpe til noen andre....

Her finner du noen av mine favoritter for tiden, som et tips til hva du kan ønske deg i gave...

Jeg er ganske flink på "hjemmespa", om jeg må få si det selv. Jeg elsker den lille stunden hvor jeg kan låse døren til badet, (for jeg har en 4 åring som veldig gjerne vil bade, sammen med mamma, og det blir ikke helt det samme...). Jeg fyller badekaret med vaaaarmt vann, og tømmer enten badesalt med lavender i (nyyydelig og avslappende) eller så heller jeg i boblebad, som lager masse skum) i badekaret. Jeg tennner duftlys og setter på musikk, demper lyset og bare gleder meg til å synke nedi.

Jeg bruker alltid å skrubbe huden og ta på en ansiktsmaske og en hårmaske, før jeg synker nedi.... aaaahhh... den følelsen.

Etter dusjen, er det deilig å smøre huden med et godt body butter, som gir ekstra fuktighet og gjør huden supermyk. Ellers bruker jeg alltid en god ansiktsolje og en god krem, og man føler seg som ny. jeg bruker også å smøre en god lip balm på leppene, som kan jobbe med leppene når jeg legger meg. Elsker den lip balmen fra Ibizaloe, som er på bildet over. Den gir masse fuktighet og myke lepper, lindrer og reparerer om leppene er såre. Og så lukter den så godt :)

Akkurat nå, er dette mine favoritter, når det gjelder spa og velvære- biten... og dette er perfekte gaver for både morsdag og Valentine`s Day.

Men selvsagt også ellers også. Det er fine bursdagsgaver og vertinnegaver. jeg har til gode å høre at, nei, dette var akkurat det jeg ikke ønsket meg.. folk blir glade for slike gaver. Det er ok å vite at noen bryr seg om DITT velvære, ikke sant?

Jeg synes det alltid er bra å få hudpleieprodukter også, fordi jeg er så opptatt av det og elsker å se hvordan huden reagerer og nyter godt av det. Jeg fikk faktisk skryt av en hudlege for ikke lenge siden. (Jeg var inne og sjekket en føflekk (den var helt ok).. og han sa at han så at jeg tar vare på huden min, og jeg følte at jeg hadde vært hos tannlegen, som som sa at jeg hadde null hull :) Nå jobber jo jeg med hudpleie, og spesielt opptatt av det og gjentar i det uendelige, husk å følge et godt hudpleie regime. Du vil få igjen for det. Det er ikke vanskelig. Husk at allehudpleieprodukter skal være for DIN hudtype.

 

  1. Skrubb en gang i uken
  2. Rens huden med rens og toner hver kveld.
  3. Hsk alltid god fuktighetskrem, fuktighet fuktighet fuktighet (er alltid bra for huden),  og husk SOLFAKTOR! 

OG så kan du bruke ekstra pleie, som masker og serum ved behov. Og ikke minst, dersom du har hudproblemer finnes det en del spesialprodukter for det.

Her er mine favoritter fra Mario Badescu... (og jeg har selvsagt også flere fra de andre merker også, men dette er mine personlige favoritter fra Mario Badescu akkurat nå). ( tillegg til Oljen fra Wooden Spoon, Super Seed Facial Serum - den er AMAZING!!! Og en super gave. Har gitt den til venninner selv, som bare elsker den.

Og så, hva er vel ikke kulere enn å få en nydelig leppestift, eller noe sminke du har ønsket deg. (for deg som bruker sminke). Og nå er det snart Valentine`s Day, og man skal kanskje på date?

Jeg ELSKER de matte leppestiftene og lipglossene fra 100% Pure, for ikke å snakke om foundationene fra samme merket. Jeg vet at de er helt trygge å bruke, fulle av frukter og bær og man trenger ikke tenke på hva det er man får i seg. (vi kvinner spiser faktisk flere kilo leppestift gjennom livet)...  100% Pure har patentert frukt pigmentert sminke, og den kan du lese mer om her >>  Alle disse er mine favoritter (det er vanskelig å velge bare en...)...

 

Gratulerer med mordagen på søndag, til alle mamma`ene der ute- og ikke minst HAPPY VALENTINE`S DAY!

LOVE FRA

Åse i Karma.no

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar