Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Tid for oljer!

Etter en lang og varm sommer, kan overgangen til høsten være brå. Det er ikke bare det mentale som får kjørt seg med vær forskjell og plutselig tilbake til rutiner. Men huden reagerer også. Huden kan bli tørr, ”grå” og miste glød og fuktighet. Derfor anbefaler vi i Karma oljer; både til ansiktet, kroppen, håret og i dusjen. Hvorfor? Det er fordi huden trenger fettstoffer. Hvis ikke huden hadde hatt noen fettstoffer, ville vannreservene fordampe og huden tørke ut. Fettstoffer – som det finnes mye av i olje, binder cellene sammen i huden og gir et ekstra beskyttende lag. Oljen er fylt med næringsstoffer og en lett skinnende hud ser nemlig ut som den har mer spenst.

Som sagt; vi anbefaler oljer til all slags bruk; enten om det er i ansiktet, kroppen, håret, i dusjen eller til anledninger der du skal ta vare på deg selv. Nå som det blir mørkere er det lett å havne i en høst-depresjon/ vinter-depresjon, og et av tingene for å forhindre det er rett og slett å ta vare på deg selv.

Til ansiktet har vi flere oljer vi anbefaler, både til ung hud og voksen hud, og noe som passer alle. Vi anbefaler at du bruker olje en til to ganger i løpet av dagen, enten under dag- og nattkremen eller alene. Alt kommer an på hva slags behov du føler huden din har. Har du ikke behov for så mye fukt, kan du nøye deg med en dråpe eller to i dagkremen din. Hvor mye olje du skal bruke må du finne fram til selv, men hvis huden din fortsatt er fet etter 10 minutter har du brukt for mye. To til fire dråper pleier å være nok, husk å varm opp oljen i fingerspissen før du masserer den inn.

Anti-Age Elixir fra WoodenSpoon - Miracle Facial Oil fra Evolve - Super Seeds Anti-Aging facial serum fra WoodenSpoon for sensitiv hud (fragrance free- blå), normal til fet hud (rosa) og normal til tørr hud (gul)

I tillegg til oljer for ansiktet, både vanlige og anti-age, anbefaler vi også å bruke rensende oljer. Vi har flere gode, som vi anbefaler veldig sterkt, som er skånsomme og fjerner unødvendig rester i ansiktet. Renseoljer løser opp oljer, makeup og fett i huden, og er perfekt som Double - Cleanse  eller Pre- Cleanse (som er en viktig det av et Koreansk hudpleieregime (K- Beauty), for å virkelig oppnå en ren hud. En slik olje passer også godt for sensitiv hud og tørr hud.

Super Seeds Cleansing Oils fra WoodenSpoon - for sensitiv hud (fragrance free- blå), normal til fet hud (rosa) og normal til tørr hud (gul) - Cleansing Melt fra Evolve og Blood Orange Cleansing Balm fra 100% Pure.

Kroppen vår trenger fuktighet, og oljer passer perfekt til det og bli kvitt tørre områder. Det finnes oljer som funker for spesielle områder, og noen oljer som passer til alt. Nedenfor ser du de oljene som vi anbefaler, og vi er sikre på at du finner en som passer ditt ønske/ behov.

Skin Saviour Body Oil fra Evolve - Anti-Cellulite olje fra Woodenspoon - Intense tanning oil fra Woodenspoon.

Til håret anbefaler vi Argan Oljer, det er fordi vi personlig føler det passer best til hår. Gir fuktighet, reduserer frizziness og gir håret en fin og naturlig glans. Argan olje inneholder mineraler, fettsyrer som omega 6 og 9, vitamin E – minst tre ganger så høyt som olivenolje. Det er disse oljene vi anbefaler for hår, 1 growth serum med chili og ingefær og 2 argan oljer.

100% Pure Argan Oil fra WoodenSpoon - Repair Argan Oil Serum fra Waterclouds - Hair Growth Serum fra WoodenSpoon

Vi har også en del spa produkter hos oss. Alt lukter fantastisk godt, og det er utrolig deilig å bruke oljer for en roende og pleiende kveld. Lavendel olje passer like godt å bruke i dusjen/ badekaret/ fotbadet som å legge en liten tøybit med lavendel olje under puten for en god nattsøvn.

Massage Oil fra Bodhi - Relaxing Oil Blend fra WoodenSpoon

Også har vi selvfølgelig baby olje til de små som er naturlige og skånsomme, som vi anbefaler på det sterkeste! 

Gentle Baby Oil fra WoodenSpoon

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar