Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Børste guiden - Slik bruker du makeup børster

i Produktomtaler, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter

Vi er i ekstase over de nye makeup børstene fra 100% Pure. Ikke bare er disse børstene Cruelty Free og laget av resirkulerte vannflasker, men de er fantastisk gode. Vi har nettopp fått dem på lager, helt nye fra USA, og er så happy over disse herlige børstene, som virkelig holder høy kvalitet – og vet du hva?  De er anti bakterielle – de holder ikke på bakterier slik mange makeup børster av pels og dyrehår gjør, noe som kan skape urenheter og ubrudd for sensitiv hud. Vet du hvilke børster, som brukes til hva? les videre – så får du en guide til makeup børster – bli proff makeupartist du også:))

Først og fremst – litt om makeup børstene fra 100% Pure, som er CRUELTY FREE.

Disse børstene er Cruelty Free, noe som betyr at hårene i børstene/kostene, ikke kommer fra dyr og de er ikke testet på noen måte på dyr. Mange makeup børster har hår og pels, som kommer fra ulike dyrearter. Det har ikke disse.

Hår i makeup børster, fra pattedyr/pels er ganske likt menneskehår. De er porøse og har skjelllag, som kan absorbere bakterier fra huden, og uansett hvor magne ganger en slik børste blir renset, vil det være litt bakterier og makeup igjen på børsten. Dette kan skape sensitivitet, utbrudd og andre alvorlige hudproblemer.

Heldigvis, så finnes det fantastiske alternativer som 100% Pure børstene, som er laget av taklon fiber, i stedet for pels. Ikke bare er de Cruelty Free, de er også laget av resirkulerte vannflasker. Børstene er myke og har ingen skjellag, slik som børster fra pattedyr/pelsdyr. De skjellagene som koster fra dyr har, gjør at bakterier og fett kan sette seg lettere fast i børstene og de er vanskelige å få helt rene.

Børstene fra 100% Pure holder ikke på skitt, bakterier og gammel sminke – de er antibakterielle.

MEN det betyr ikke, at Taklon børster ikke yter og ikke tar opp like mye produkt. De yter akkurat like godt, om ikke bedre, enn dyrehår-børster. Det fantastiske med disse børstene er at de er hypoallergeniske. Har du noen gang brukt ekte hår eller pels opp mot eller sveipet ansiktet, og kjent at det kan klø og stikke bittelitt etterpå? Det kan være at du er litt sensitiv eller allergisk mot akkurat det håret, som er brukt. Sånn kan det være med make up børster også.

Nå vet du litt om Cruelty Free børstene fra 100% Pure.  Disse børstene har former, som er ganske kjente fra “makeup verden”, og du kjenner nok igjen formen og navnene på dem. Men vet du hvordan de skal brukes, til hvilke produkter og hvor i ansiktet?

Her er vår Makeupbørste – guide:


100% PURE F50 Brush

Powder F50

Hva gjør den: Denne herlige, store børsten er perfekt for å påføre pudderprodukter, fast eller løst pudder, både foundation pudder, løst pudder og solpudder for en airbrush finish.

Hvordan du bruker den: Dypp og vri børsten på produktet, til du har fått en passelig mengde på børsten, og sveip varsomt over ansiktet for å sette foundation eller pudderet. Den er perfekt til feks Bamboo Blur Powder for en lett til medium dekkevne eller for pudder eller pudder foundation.


100% PURE F40 Brush

Flat Kabuki F40:

Hva gjør den: Denne flate kabuki børsten kan brukes til både flytende og krem foundation, og gir en rask og enkel påføring. Den blender godt ut og lager en jevn overflate.
Hvordan du bruker den: Dypp den i produktet og klem gjerne av på kanten, (feks Cream Foundation eller flytende Healthy Foundation) og påfør i sirkulære bevelgelser. Alternativt kan du bruke denne til en mer dekkende finish med en pudder foundation.

 

100% PURE F30 Brush

Contour F30:

Hva gjør den: Denne skråbørsten gir struktur og definisjon til ansiktet.

Hvordan bruker du den: Sveip børsten på solpudderet eller contour pudderet (feks cocoa bronzer Cocoa Glow eller Gem) og påfør under kinnbeinet (i hulen på kinnet) for å fremheve konturen av kinnet. BØrsten kan goså brukes til å pføre rouge på “eplekinnene”, eller en luminizer på kinnbeinene.

 


100% PURE F20 Brush

 

Blush F20:

Hva gjør den: Denne rouge børsten er skrånet i toppen for å gjøre påføring og blendingen av rougen på en enkel og perfekt måte.
hvordan bruker du den: Sveip kosten i produktet og tapp av overflødig farge, og påfør på “eplekinnene” dine. Den kan også brukes til å påføre solpudder og highliter.

100% PURE F10 Brush

Small Stippling F10:

Hva gjør den: Denne børsten har to børstelag, og er perfekt til å kontrollere dekkevnen og lagene med make up.

Hvordan bruker du den: Denne børsten bygger lag av make up og hjelper godt om du trenger litt ekstra dekkevne for eksempel å dekke urenheter og rødhet i huden.


100% PURE E40 Brush

Crease E40:

Hva gjør den: Denne rundbørsten gir definisjon til globallinjen og kontouren av øynene. Den gir en usynlig blending av produktene mot huden, og duser ut harde linjer. Denne øyenskygge kosten er myk og fluffy, og ideell for lyse farger og blending av mørkere farger i feks globallinjen.Dypp den i produktet og påfør med lette bevegelser ut mot kantene i øyet. Fjern restene på børsten ved å kakke den på kanten, og blend så ut kantene på fargene, slik at de blendes godt. Dette er ikke en kost som lager harde linjer, så mørkere øyenskygger langs øyelinjen bruker du andre koster.


100% PURE E30 Brush

 

Flat Shader E30:

Hva den gjør: Denne litt faste børsten gir øyenskyggen den ulitmate intensiteten og pigmenteringen.

Hvordan brukes den: Du dupper den på produktet, både løs og fast øyenskygge, og påfør øyelokket. Passer til alle øyeskygger. Makeup artister elsker disse og bruker dem også til å påføre concealer, pga størrelsen og fastheten.


100% PURE E20 Brush

Smudger E20:

Hva den gjør: Denne smudger brushen blender alle typer øyenskygger.

Hvordan bruker du den: Den brukes til å legge den ultimate Smokey Eyes looken, eller til å smudge ut kremete eye linere. Den er også perfekt til å legge skygger i øyekroken, eller til å lage skarpere linjer i ytre øyelokket.


100% PURE L10 Brush Retractable

Lip L10:

Hva den gjør: Denne liplineren brukes til en presis applikering av leppeprodukter.

Hvordan bruke den. Denne lipliner penselen har et lokk som gjør at du kan ta den med overalt. Den passer like perfekt til lipglosser og leppestifter. Du setter lokket på bakenden, og penselen kommer frem. Når du er ferdig, setter du på lokket igjen, og den trekker seg tilbake. Dette er perfekt, for da smitter ikke fargen av i vesken eller toalettmappen.
 

PURE Dual Ended Eyebrow Brush

Dual Ended Eyebrow Brush:

Hva den gjør: Med denne øyenbrynsbørsten, kan du farge, forme og temme øyenbrynene dine.
Hvordan brukes den: Med denne twin- tip børsten, kan du påføre øyenbrynsfarge med presisjon (bruk den skrå enden) og børst hårene på plass, og forme den med bøsrsten i andre enden.


RENS AV MAKEUP BØRSTER

 

Uansett, om disse er antibakterielle, så skal de i likhet med andre makeup børster, renses med jevne mellomrom. De aller fleste renser børste altfor sjelden. Tenk på at børstene dine, trenger et bad de også. Det gjør at de holder seg rene, men de holder seg ogs mye lenger.

Det er ganske enkelt. Ta en av dine favoritt renser, (vi anbefaler en av de Foaming Cleanserne til 100% Pure, feks  Cucumber Juice Facial Cleansing Foa, og gi dem en god rens. 

Når du har vasket og renset dem, klem dem tørre, og form den slik de skal. La de ligge flatt eller henge opp ned (børsten ned).  Aldri la dem tørke med børsten opp, da kan ødelegge dem. Fuktigheten fra børstene kan også skade festet, slik at den løsner fra håndtaket. Når de har tørket, fluff dem litt med hendene, og de er så gode som nye.

Ha en fin Karma – dag!

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar