Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Sminke Sminke  Feed


i Presse og omtaler, Produktomtaler, Sminke

Det er ofte gjennom venner og bekjente man blir presentert for nye produkter. Mange følger influencere, som snakker om produkter og merker de kjøper eller samarbeider med. Og så er det mange kjendiser, som bruker produkter de gladelig fronter i media. Ikke minst, så er det mange makeupartister og stylister, som bruker merker og ulike produkter på kjendisene de styler og dette blir nøye dokumentert, slik at vi alle får se hva de bruker og får dem til å se så amazing ut. Vi skal vise frem del del av disse fremover, og her er første.. Vanessa Kirby som ble sminket med 100% Pure sin fruktpigmenterte makeup på årets Emmy Awards - se bildene her...>>

0 kommentar(er)

i Produktomtaler, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter

Hva skal du gjøre for å få makeupen din til å sitte hele dagen, og ikke minst se smashing ut! Her er de beste tipsene for en flawless makeup ,som virkelig sitter!

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter

Hva har du i vesken din? Høsten er her og vil dele hva jeg har i min.. noen gode tips til hva som kan være smart å ta med i vesken- når du er på farten.

0 kommentar(er)

i Sminke

Vi har en eksklusiv gave som kan bli din denne helgen. I forbindelse med at 100% Pure lanserer en NYYHET Full Coverage Water Foundation, gir vi en gratis gave til alle som handler 100% Pure til over 990 kroner denne helgen. Gaven har en verdi på hele 1200 kroner!  Les mer hva den inneholder:

0 kommentar(er)

i Sminke

Fruktpigmentert sminke er den reneste og sunneste sminken, du kan bruke. Fruktpigmenter er fulle av vitaminer og antiosidanter, og er rett og slett sunt for huden. Den beskytter huden og gir den næring, samtidig som du føler deg fresh og nysminket hele dagen. Huden får ikke kviser av denne type sminke. Men ikke all sminke er sunn, her finner du de 3 vanligste måtene å farge/pigmentere sminke på. Hvilken er din favoritt?

0 kommentar(er)

i Produktomtaler, Sminke

Visste du at makeup kan gi uren hud, gi allergier og hudirriasjoner og ikke minst tilføre skadelige stoffer til kroppen din? Lær mer om hva konvensjonell makeup kan gjøre med huden din - og ikke minst hvilke ingredienser du bør unngå....

0 kommentar(er)

i Sminke

Vet du hva leppestifter er laget av- hva de inneholder? Ikke det, les videre, om du tør...? Da kan du lære litt om hva som er helt vanlige ingredienser i konvensjonelle (vanlige) leppestifter, som selges over hele verden. OG hvis du leter etter sunne, naturlige leppestifter, bør du også lese videre....

0 kommentar(er)

i Produktomtaler, Sminke

Lyst å finne den perfekte naturlige leppestiften?  Leter du etter den ultimate leppestiftguiden, som hjelper deg å finne den beste og fineste naturlige leppestiftene, som passer til DEG? Eller er du usikker på hvilke du bør velge, blant alle de nydelige leppeproduktene våre? Her finner du en komplett oversikt over 100% Pure® sine leppeprodukter og swatches/fargekart, som vi selger her på Karma.no (som eneste i Norge). .

0 kommentar(er)

i Kviser og problemhud, Produktomtaler, Sminke

Sliter du med fet hud, kanskje urenheter og ikke finner en foundation, som passer? Blir du blank i løpet av dagen og opplever at makeupen rett og slett ikke sitter godt på huden din? Fortvil ikke, det finnes gode, naturlige løsninger...

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Hudpleie, Kroppspleie, Sminke

I dag startet GREEN WEEK - VÅRENS SHOPPING EVENTYR. Vi feirer at våren er her og kjører GREEN FRIDAY HVER DAG. Du får supre tilbud hver dag frem til  fredag. Foruten unike tilbud hver dag, har vi stor giveaway til alle som handler, og ikke minst, vi trekker ut en kunde, som vinner sin egen ØNSKELISTE. Vil du vinne DIN ønskeliste, kan du DELTA HER>>

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Kroppspleie, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter, Velvære

Party Essentials - er du klar for julebord, julefest, nyttårsparty?

Det er noen ting man bør gjøre, som er viktigere enn andre og som gjør deg skikkelig partyklar. Uansett om det er julebord med jobben, venners julebord, julefesten med familien eller selveste nyttårsaften. Her er noen tips til festen, det som får deg til å føle deg vel - og partyklar.

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Hudpleie, Kroppspleie, Sminke

I dag starter Black WEEK, årets største handleuke. Den har gått fra å være bare Black Friday til en fest hele uken. Nå får du supre tilbud hver dag frem til fredag, og alle som handler til og med fredag, kan vinne akkurat de produktene han eller hud ønsker seg. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet under, og vi trekker ut en av våre kunder, som vinner sin ønskeliste, som du mottar i GOD TID før jul! Dette er jo den "offisielle" starten på julehandelen, så nå har du sjansen til å gjøre noen skikkelige kupp, både til deg selv og den du er glad i, og kanskje blir DU den som vinner DIN ønskeliste? DELTA HER>>

0 kommentar(er)

i Hudpleie, Produktomtaler, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter

Nå er det en stund siden jeg har laget en personlig favoritt- anbefaling for produkter vi har på Karma.no! Hva er det jeg bruker akkurat nå, i oktober - høst - hud, hår og sminke... Se ukens anbefalinger - rett fra hjertet!  

0 kommentar(er)

i Sminke

Her kan du se Susie Wang, grunnleggeren av 100% Pure presentere flere av de ulike leppeproduktene til 100% Pure. Hun forteller hva mange tradisjonelle leppestifter inneholder (som ikke er speiselt lekkert..), og ikke minst hva DISSE leppeproduktene er laget av og hvordan de ser ut. Dette er lærerikt og viktig :) 

0 kommentar(er)

i Produktomtaler, Sminke

Vi får en del spørsmål om fargene til 100% Pure, og presenterer her en grundigere gjennomgang av de ulike naturlige foundationene. Det er et stort utvalg med en rekke konsistenser, dekkeevner og farger. Her en en komplett guide som hjelper deg å velge riktig foundation til deg og din hud.

0 kommentar(er)

i Produktomtaler, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter

Det er viktig å finne de riktige makeup børstene, ikke bare føles det jo mye bedre med en myk deilig børste, men det er jo viktigst i forhold til resultatet og selve påføringen. Men ternker du over hva makeup børster er laget av, og hva som gjør at de er bedre enn makeupbørster laget av dyrehår? Les hvorfor man bør velge cruelty frie makeupbørster >>

0 kommentar(er)

i Produktomtaler, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter

Er du usikker på hvilken type rouge eller blush du skal bruke? Og hva med den fargen, som passer best til deg? Vi gjør det enklere å velge riktig med denne guiden fra 100% Pure.

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Sminke

Nå kan DU vinne dette lekre sminkesettet fra 100% Pure, på selveste GREEN FRIDAY. Eneste du trenger å gjøre er å sende inn skjemaet under frem til fredag 28. april,  og velge hvilken BB Cream farge du ønsker deg, og du er med i trekningen!

i Eventer og konkurranser, Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Sminke , Velvære

Våren er her og det ferier vi med GREEN FRIDAY. På selveste GREEN FRIDAY kan du vinne DIN ønskeliste. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor og du er med i trekningen.

i Produktomtaler, Sminke

Hvilken FOUNDATION skal du velge? Foundation er det såkalte “lerretet” som danner basen for en fin sminke – og for at den sitter godt hele dagen. Noen bruker selvsagt også foundation uten makeup over, det går helt fint. Foundation er perfekt til å skjule eventuelle ujevnheter, kviser, pigmenter og arr i huden. Foundation kommer i alle varianter, og det er «a jungle out there». Det er ulike konsistenser og ulik dekkevne.

Så – hva skal du velge? 

0 kommentar(er)

Viser 1 til 20 av 38 - 2 side(r)

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-