Slik bruker du en Face Roller - Karma

Slik bruker du en Face Roller

hvordan bruker du en faceroller?

 

Hva gjør en Face Roller?

Du har sikkert sett disse, de har blitt veldig populære. En Face Roller er en ansiktsrulle, som har flere fordeler for huden.

  1. Den enkle handlingen med å massere ansiktet ditt med en ansiktsrulle har masse fordeler for huden. Det kan til og med redusere stress og frigjøre spenning, akkurat som en kroppsmassasje ville gjort.
  2. Forbedrer blodsirkulasjonen i ansiktet. Bruk av Face Roller kan stimulere blodstrømmen til ansiktet, som får huden din til å se lysere ut og føles fastere.
  3. Reduserer hevelse og væskeansamling, for eksempel under øyene.
  4. Hvis du oppbevarer den i kjøleskapet vil den kjøle ned huden ved kontakt. Det vil minske porene og stramme opp huden.
  5. Den øker effekten av hudpleieprodukter og får dem til å trekke lenger inn i huden.
  6. En Face Roller brukes helst med en olje eller fuktighetskrem, eller over en maske, slik at den glir lettere over huden. Men kan også brukes alene.
hvordan bruker du en faceroller?

Myter og fakta om Face Rollers.

Ansiktsmassaje kan brukes til å forbedre humør eller sinnstremning – FAKTA – De kan i mange tilfeller redusere stress og angst.

En Face Roller kan gjøre ansiktet slankere. FEIL – Den eneste måten man kan redusere vekt, inkludert ansiktet, er gjennom et godt og riktig kosthold og trening, og ha et kalori underskudd over en viss tid, hvor man ønker å gå ned i vekt.

En Face Roller kan definere ansiktet. FAKTA – En Face Roller kan drenere hovenhet og væskeansamlinger og kan gi konturere ansiktet mildertidig. Den skal brukes i oppadgående og sirkulerende bevegelser og avsluttes ved å trykke den nedad mot øret. Denne prosessen hjelper lympfene å bli kvitt overflødig væske.

Toxiner kan flushes gjennom kroppen ved å bruke en roller. FAKTA – en slik aktivitet stimulerer lymfedrenasjen og på den måten detoxe ansikt og kropp.

Hudpleie face roller med andre produkter
slik bruker du rolleren

 

Slik bruker du en Face Roller.

  1. Påfør rikelig med olje, serum, ansiktskrem eller fuktighetsmaske.
  2. Rull først langs kjeven og oppover. Helst ikke frem og tilbake, men flere ganger fra haken og opp til øret.
  3. Rull fra midten av pannen og mot hårfestet. Ikke rull for hardt, kun oppover og husk å bruk myke bevegelser.
  4. Rull flatt over øyebrynene, begynn midt mellom øyene og ut til tinningene.

Et ekstra tips som du kan tenke på før og etter at du brker en Face Roller, er å åpne munnen så mye du kan, (gape) og strekk halsen oppover, til du kjenner at du virkelig bruker kjeven. Gjenta noen ganger. Det kan lette på spenninger i kjevepartiet.

Face Roller er perfekt å bruke til en fuktighetgivende ansiktsmaske

 

Hvor ofte bruker du en Face Roller?

Du kan bruke den hver dag, og det anbefales flere ganger per uke.

hvor lenge bør du bruke den hver gang?

Det holder med noen munutter, bare slapp av mens du gjør det og gjør det til en vane. For ekstra virkning kan du sitte i 5-10 minutter. Undersøkelser viser at 5 minutters med Face Roller øker blodsirkulasjone i kinnene. 10 minutter er mer enn nok. Og husk det skal ikke gjøre vondt.

Hvilke type Face Roller finnes det?

Det er mange Face Rollere på markedet,og de kommer opprinnelig fra Kina, hvor de har vært brukt i århundrer.

Du finner Face Rollere i mange varianter og med mange ulike stener. De mest brukte er Rose Quartz og Jadesten.

Vi har Rose Quartz hos oss, men vil få inn flere varianter snart

Rose Quartz holder temperaturer, både varm og kald, i en lenger periode. Jade er en kald sten og trenger ikke ligge i kjøleskap om du ønsker den kald.

Hvis du ønsker en kald massasje for eksempel for å redusere porer og stramme opp, kan du avkjøle den i kjøleskap før bruk.

Jade er en mykere sten og kan knuses lettere om du mister den i bakken.

Rose quartz eller Rosenkvarts er hjertestenen.

Hvordan renser du Face Rolleren?

Tørk av overflødig olje eller produkt  med en myk, ren vaskeklut etter bruk. Du kan bruke rensemidler på den, og skylle av med lunkent vann. Men husk å tørke den godt, fordi stener er levende mekanismer hvor bakterier kan vokse. (og som kjent er tørt klima ikke grobunn for bakterier som fuktighet er). La den ligge horisontalt etter bruk og gjerne på et tørt håndkle.

0
LAGT I HANDLEKURVEN