Reis lettere og spar mye plass i bagasjen – vi viser deg hvordan

 

Sommer betyr sol, varme, reising, pakking og håndbagasje. Ting i bagasjen skal ta så lite plass som mulig og veie minst mulig, og det er viktig at hud- eller hårpleieproduktene du tar med, varer litt mer enn én dag.

Vet ikke om du er som meg, at ferien skal brukes og nytes til fulle, og da må jeg ha med meg renseprodukter, fuktighetskrem, ansiktsmasker, solkremer i flere faktorer, serum og oljer, bodylotion (eller bodyolje), neglelakker og neglelakkfjerner… og makeup, shampoo og balsam, kanskje en hårkur. Og ja, det blir jo fort litt “stash”, når jeg er ferdig å pakke for ferien.

Men jeg har blitt ganske flink på å spare både vekt og plass. Det krever bare litt planlegging.  Jeg tar alltid med meg reisestørrelser, på alt det finnes reisestørrelser i. Jeg pakker med engangsmasker som sheet masks, slik at jeg slipper å ta med rester hjem.

Husk at alle produkter under 100 ml, kan taes med i håndbagasjen på fly.

Det kan jo være smart å ta med noe på flyet, i tilfelle bagasjen blir forsinket, eller du trenger en brush- up,  under en mellomlanding eller før du går av flyet. Her er noen praktiske og smarte produkter, du kan ta med  stedet for fullsize produkter, som tar mye mer plass.

Et tips er å ta med deg følgende

  • Renseprodukter og fuktighetskremer  (rens og fuktighet er essensielt for å ta vare på huden i sommer, og reisestørrelser sparer mye plass i bagasjen).
  • Solkrem (det må man ha på ferie, kjøp kvaltitet og trygge solkremer. Praktiske størrelser du kan ha i bagasjen sikrer at du har solkrem fra du lander, og du kan ha dem i vesken på reisen).
  • Shampoo og balsam (ta med praktiske men romslige reisestørrelser som varer hele ferien, da sparer du mye plass)
  • Ansiktsmasker (nå er det ferie og du har tid til å pleie huden litt ekstra, ikke sant?)
  • Ansiktssprayer (for ekstra fuktighet i varmen)
  • AfterSun eller gode rike kroppskremer er også viktig for å bevare brunfargen og holde huden myk, lenge. Det finnes mange gode i under 100 ml, som varer hele ferien. husk at oljer for kroppen tar mye mindre plass og hvis du tar dem på en fuktet hud, er de virkelig drøye.

Evolve har praktiske reisestørrelser for både ansikt og kropp. Spar masse plass med disse godbitene.

Mario Badescu i halvstørrelser – under 100 ml og fulle hudpleierutiner  som er perfekt for ferien og treningsbagen.

Super praktiske hårprodukter i reisestørrelser – de er romslige og varer i 7 -10 dager med normalt bruk og er i praktiske refill – flasker!

Ferie og reise er også tiden for egenspleie. Nå har du tid, nå trenger huden det.

Ta en god fuktighetsmansiktsmaske og huden vil takke deg. Disse populære ark maskene (sheet masks) er superpraktiske. De veier praktisk talt ikke noe –og de er bare fantastisk deilige. Pakket fulle av fuktighet og næringsstoffer får de orden på den mest “solpressede” huden i sommer. 

Posjonspakkene gjør at du kan ta med en eller flere på ferie. Ferien er jo til for å slappe av og ta vare på seg selv, og etter en lang dag i sola, på fjellet eller stranda, er det digg å bare lene seg tilbake på kvelden og slappe av med en slik maske. Den reparerer, pakker huden inn med fuktighet .

Eller hvis du tør, så er det genialt å ta en skikkelig god ansiktsmaske når du sitter på et fly. Ren fuktighet, som bare sluses rett inn i huden din – anbefales virkelig. 🙂

Vi har et stort utvalg av solkremer i mange størrelser – alt fra 50 ml – 200 ml. Et tips er å ta med under 100 ml på flyet, så er du sikker på at du har solkrem når du lander. (i tilfelle bagasjen blir forsinket, kan det være greit å ha tilgjengelig).

Det er mye fokus på trygge solkremer nå, som ikke skader huden og havet/korallrevene. Det er advares mot  solprodukter, som inneholder hormonforstyrrende og andre skadelige ingredienser. Vi har et stort utvalg av solkremer med naturlig solfilter, og som er helt trygge å bruke.

100% Pure har to veldig gode solkremer for ansiktet. Tomato Lycopene og Green Tea SPF 30, i tillegg til sticks, som er geniale på reise. De er lette å påføre og “griser” ikke til, når du er på farten.

Wooden Spoon har flere solkremer på 100 ml, SPF 30 og SPF 50, som du kan ta med på flyet. De passer både baby, barn og voksne og du trenger ikke ha med en av hver for baby, voksen, ansikt og kropp. Det sparer mye plass. De smøres lett inn i huden og er drøye i bruk. (selv om det er viktig å bruke nok). On- the- go- sticks, er kjempefin å ha i håndbagasjen, før du “får tak i resten av kofferten når du kommer frem til hvor du skal bo).

Vi har i tillegg stort utvalg av Biosolis, COOLA og Acorelle 

Leppeomader, også med SPF

Leppeomade er også et “MÅ HA” om sommeren. En god lipbalm redder en hver dag/ kveld når du er i solen og blir tørr på leppene.. Vil du har litt farge på leppene, passer en lipbalm med farge eller en litt rik lipgloss, som gir mye næring og fuktighet.

Vi har flere å velge mellom – se alle her.. med nydelige lukter/smaker, uten farge, med farge. Her er det bare å velge og vrake i lipbalmer>>

Spot Treatments – en reddende engel til sommerfesten

Det kan lønne seg å være litt føre var, når man skal på ferie. VI har mange morsomme og veldig praktiske produkter som redder deg nå “ulykken er ute”.

 SOS BALM når du brenner deg av solen eller får et vepsestikk, klør, får eksem osv, så roer denne ned med en gang. For å forhindre myggstikk, bruk en naturlig og effektiv myggspray eller naturlige oljer som holder rakkerne borte.

Blir du blank i panna etter en lang dag, og mye solkrem? Da er Oil Blotting Papers helt supert. Eller om du har kviser, og er blank i banna, så er Healing Powder helt perfekt.

Det passer aldri å få eller ha kviser…heller ikke i ferien eller til sommerfesten.

Har du dype vonde kviser, brukt Buffering Lotion, den er super effektiv.Du kan stoppe dem før de bryter ut eller forkorte kvisefasen betraktelig med et spot treatment for kviser. Ha alltid en Target SkinSolution Drying Lotion i vesken og med på reisen. Ta den på med en gang du kjenner at en kvise er på vei, så slutter den å utvikle seg.. og klarer du å la være å ta på den, eller klemme, forsvinner den… 

Dersom en kvise kommer fort og er overflatisk ( whitehead) , så er Target Skin Soluption en reddense engel. Cannot travel without it!

Sjekk andre SPOT Treatmens her >>

Fuktighetsprayer – et must på ferie!

En ansiktspray er multifunksjonelle. De gir selvsagt mye fuktighet og er perfekte å bruke gjennom dagen. De er deilige å bruke når du er i sol og varme, og ikke minst når du er ute og flyr. På fly blir huden tørrere og en fuktighetsspray er en reddende engel både for velvære, men også for å forhindre dehydrering av huden. (mest viktig om man flyr lang, selvsagt).

Det som er som med facialsprayene er at de er så allsidige, de kan brukes under og over ansiktskremer, under og over masker, under og over makeup, og uansett når du trenger en “pick me up”. Og så er det jo deilig da, når du ligger der og steiker i solen 🙂

Ja, det fyller seg fort opp… tenk om alt dette hadde vært fullsize…? Da hadde kofferten veid mye mer… Du sparer utrolig mye plass ved å planlegge og bruke reisestørrelser. 

Ønsker deg en riktig god sommer !

Klem fra Åse

0
LAGT I HANDLEKURVEN