Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Party Essentials - klar for julebord, julefest, nyttårsparty?

i Hudpleie, Kroppspleie, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter, Velvære

Party Essentials - er du klar for julebord, julefest, nyttårsparty?

Det er noen ting man bør gjøre, som er viktigere enn andre og som gjør deg skikkelig partyklar. Uansett om det er julebord med jobben, venners julebord, julefesten med familien eller selveste nyttårsaften. Her er noen tips til festen, det som får deg til å føle deg vel - og partyklar.

Først og fremst er det forberedelsene. Forberedelser, som helst bør starte et par dager før selve festen.

Start med en god barbering av legger og armer  (og ellers hvor man føler behov for det) en eller to dager før. Det er jo ganske greit, uansett... men ihvertfall før man skal på fest!

Barbering kan gjøres både effektivt og trygt, med gode naturlige produkter. Enten du liker voks eller krem. En god ingrown krem- som forhindrer inngrodde hår og sårhet, kan også være greit å tenke på.

Klikk på bildet og gå direkte til barberingsproduktene våre.

En god bodyskrubb + selvbruning = jevn og fin hud (litt farge gjør godt på en vinterblek hud).

 

En god skrubb er kjempeviktig før du bruker selvbruning, da unngår du skjolder. Selvbruning har en tendens til å bli mørkere der huden er tørrest. Ved å skrubbe fjerner du døde hudceller (tørr hud) og gjør huden mykere. Hvis du passer på å skrubbe huden og bruke en god bodylotion eller olje, vil det gjøre huden myk og brunfargen blir MYE jevnere.

Se alle bodyskrubber her >>

Se alle selvbruningsproduktene her>>

Et tips for selvbruningen, bruk en bodylotion på tær, knær, hæler og albuer og neglene og inni håndflaten, før du begynner. Så unngår du gule/mørke flekker hvor huden er ruere og tørrere. Husk å tørke av etterpå, og vaske hendene godt.

Se alle bodylotions og oljer her>>

Husk å skrubbe ansikte også. En god ansiktsskrubb eller eksfoliering   + en GOD ansiktsmaske etterpå, gjør underverker på huden. En ansiktsmaske med god fuktighet eller en "partymaske", som strammer opp huden, gir et ungdommelig glødende utseende. Man føler seg rett og slett freshere og mer våken.

Vi har mange gode ansiktsmasker, som gir alt fra dyprens, fuktighet, strammer opp, gjør huden jevnere, fjerner sorte prikker osv osv. Se alle ansiktsmaskene våre her >>


Husk å kure håret ved jevne mellomrom og særlig før festen. Hvorfor ikke bruke hårmaske og ansiktsmaske samtidig? Så kan du slappe av og bare la kurene gjøre jobben, mens du får en velfortjent pause...

Se alle hårkurer og hårbehandlinger her>>
Les et blad og slapp av. Det trenger du. (er jeg ganske sikker på). Hvis du har god tid, kan du gjøre dette samme dagen som du skal på fest, og ta deg et glass champagne... "treat yourself" når du gjør deg klar for festen...

Når du styler håret med tang eller føner, er det bra å bruke et produkt som beskytter håret mot varme. I tilegg er en god styling krem/lotion eller mousse viktig for å skape volum og hold i håret. En god sterk hårspray holder håret på plass hele kvelden.  Se hårstylingsproduktene våre her >>

Og til slutt, MAKEUPEN. Hvordan man sminker seg, er jo individuelt, men det er noen "spesialprodukter", som gir ekstra glød og farge til en julefest, som passer til alle. Det er lov å ta i litt ekstra til jul, ikke sant.

For kroppen anbefaler jeg et skikkelig fint bodyskimmer, eller, som gjør at huden gløder (subtilt, ikke for mye). Prtty Peaushun er kjent for å være den røde løperen og photosootenes beste venn. Ikke bare strammer den opp og gir en nydelig siluett, den reflekterer lyset og ser skikkelig bra ut.

 

For ansiktet er det EN ting som er kanskje mer essensielt enn andre, som gjør at makeupen ser penere ut.

FUKTIGHET kan komme fra vanlige dagkremer, serum, emulsions eller oljer.

Se dagkremer her>>

Se serum og emulsions her >>

Så til sminken.

En god primer er bra å bruke når du vil at makeupen skal sitte godt og lenge. En god primer jevner også ut huden og fine linjer. Kan ikke skryte nok av primeren til 100% Pure. Luminous primer med vitaminer og antioksidanter. mmmmm.

En god foundation, enten det er pudderform, flytende eller kremform. Det er selve lerretet, og er enten eller for en god makeup.

Solpudder og Highlighere/luminizere er et must når du skal gløde på julefesten. Solpudder gir varme, farge og glød, som gjør at du ser freshere ut, og en luminizer reflekterer lyset og gir  et enda mer ungdommelig utseende. Men husk, IKKE overdriv...en touch er nok. Solpudder der skyggene treffer ansiktet, og luminizer der lyset treffer, er en god huskeregel.

Jeg skal ikke gå inn på alle mulige sminke -looks,  her er det så mye å velge i, men det er viktig er en god eyeliner og maskara selvsagt, som sitter hele kvelden. og en fin blush, gir friskhet i ansiktet. Glødende farger er lekkert til alle hår og øyefarger. Ta på litt ekstra, på julebordet er alt lov!

Og for å avslutte... det viktigste av alt LEPPESTIFTEN. På julebordet eller julefesten, er det lov å kline til, (ikke bokstavelig talt kanskje..) Men det er fest, og bruk farge!  Matte lepper eller glansfulle lepper, spiller ingen rolle, men bruk farge og smil masse.

Da blir julefesten en suksess!! Sjekk alle de lekre leppestiftene her>>

Alle disse leppestiftene er fantastiske, og jeg kan nesten ikke velge selv. Elsker for tiden matte leppestifter (som Kylie Jenner har vært en foregangsperson for å fremme). 100% Pure har kommet med helt nye farger, både for Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick (glansfulle og kraftfulle) og Semi - matte lipsticks, som er helt råe.

Dersom du vil være litt mer forsiktig er LIP GLAZE et kjempebra valg. Det er myke, lipglosser med farge. De gir masse farge om du vil, men er litt mer suptile enn leppestiftene.

Ønsker du mer glans, og ikke så mye farge, kan jeg ikke anbefale Gemmed Lip Glosses nok. De er U T R O L I G fine og lukter sååå godt. Med glans fra semi edelstener.. 

Ja, og så en dæsj med parfyme, på med finstasen og skoene og --- off you go!!

GOD JUL, SNART!!
 

Artikler

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar