Økologisk sertifisert rengjøring til hjemmet fra Probiotic Craft - Karma

Økologisk sertifisert rengjøring til hjemmet fra Probiotic Craft

Probiotic Craft naturlige vaskemidler

 

Nå kan du bruke helt naturlige, økologisk sertifiserte regjøringsmidler i hjemmet ditt, som bidrar til et bedre inneklima. Probiotic Craft er en helt ny serie med innovative økologisk sertifiserte rengjøringsprodukter, med probiotika.

Probiotika spiller en viktig rolle for helsen vår, det er gode bakterier som beskytter kroppen mot dårlige bakterier og stimulerer immunsystemet.

Probiotic Craft vil berike hjemmet med gode bakterier. Når du bruker probiotiske rengjøringsprodukter, vil de gode bakteriene dominere i innemiljøet og beskytte oss mot de dårlige, sykdomsfremkallende bakteriene.

Probiotic Craft inneholder effektive, giftfrie og probiotiske formler for et sunt innemiljø. De er tilsatt eksklusive naturlige virkestoffer slik som hyaluronsyre, lotusekstrakt og planteoljer for best å pleie hender, tøy og møbler.

Alle produktene er duftfrie. Men du kan selv tilsette noen av de herlige duftene fra de naturlige duftoljene i samme serie. Duftoljene er utviklet i samarbeid med franske dufteksperter og inneholder nøye utvalgte 100% naturlige essensielle oljer, som du tilsetter rengjøringsproduktene. De gir en himmelsk lukt til både bad og soverom og ellers i hjemmet.

Ved hjelp av naturvitenskap er Probiotic Craft utviklet for å ta vare på miljøet, naturen og forbedre livskvaliteten.

De har valgt de beste og mest overlegne naturlige råvarene av høyeste kvalitet, sammen med den uovervinnelige basen av dem alle, probiotika!

Konvensjonelle vaskemidler fungerer som antibiotika og forstyrrer den naturlige mikrofloraen i hjemmet. De fjerne ikke bare de dårige bakteriene, men også de gode. Probiotic Craft fjerner de dårlige og tilfører de gode.

probiotic bathroom cleanser
Probiotic Craft økologisk gulvvask
Probiotisk luktfjerner
Probiotic Craft økologiske rengjøringsprodukter

Probiotic Craft -produktene er økologisk sertifisert av Ecocert og sertifisert veganske. De er allergivennlige; dermatologisk testet og godkjent av allergologer.

De er dessuten garantert fri for skadelige kjemikalier, konserveringsmidler og parfyme.

Med sitt stilrene nordiske design er dette produkter du med stolthet kan ha fremme både på kjøkkenbenken og på badet. Det er også en fantastisk gave til den som «har alt»  – flotte innflytningsgaver og vert(inne)gaver.

Høy kvalitet, bærekraft og design – til en fornuftig pris.

microfiberclut

 

Probiotic Craft serien består av vaskemidler og sprayer for hele bad, kjøkken og hele hjemmet. Gulvvask, multispray til overflater, baderomsspray, luktfjerner, oppvaskemiddel, tøyvask og tøymykner. I tillegg til de herlige duftoljene. Her finner du alle sammen.

1
LAGT I HANDLEKURVEN