Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Mamma`s dag - morsdagen. Slik gjør du stas på henne...

i Hudpleie, Kroppspleie, Produktomtaler, Ukens anbefalinger og favoritter

Snart er det morsdag.. her er våre beste tips til mammaen din, eller mammen til barnet ditt. Eller til en mamma, som du synes fortjener oppmerksomhet på morsdagen. Det trenger ikke være dyrt, bare det gis med hjertet...


Det å være mamma er det største som finnes, og det viktigste i livet er barnet eller barna hennes. Hun vil ditt beste, hun elsker deg over alt på jord og hun setter deg foran alt annet. Om det ikke alltid virker sånn, (husk hun maser bare fordi hun bryr seg... hehe) så er ditt ve og vel, som er det viktigste for henne. Har du det vondt, har hun det vondt og hvis du har det bra, har hun det helt topp.

Det å sette andre foran seg selv, betyr også at hun ikke alltid tenker på seg selv, tar vare på seg selv, og glemmer sin "egen tid". Det er det å være mamma, mange ganger.  Så morsdagen, er jo en hyllest til henne, en hyllest til en kvinne, som fortjener litt oppmerksomhet tilbake. Det er en ypperlig sjanse til å vise at "man ikke tar henne for gitt", men viser at denne kjærligheten er gjengjeldt. Så vis mammaen din at du elsker henne, si det, skriv et lite kort, gi henne en klem eller en liten gave. Det gjelder også hun som er mammaen til ditt eller dine barn. Er du ikke glad for akkurat hun er mammaen til ditt barn? Vis at du setter pris på henne og hennes kjærlighet, og den "jobben" hun gjør med barnet/barna dine. Hun fortjener jo det, ikke sant?


Det er mye man kan gi, som nevnt, et lite kort med noen fine ord er kanskje det aller fineste. Hvis du vil hylle mammen til barnet (eller barna) ditt, kan dere tegne et kort til henne og gjøre litt stas på henne, på morsdagen. Overrask henne med en liten oppmerksomhet på morsdagen og finn på noe gøy, for å overraske henne.

Jeg VET at hun vil sette pris på det.

Det er ingen større glede, en mamma kan ha, enn at barna har det bra.

Men jeg tror at det finnes noen andre ting også, som vil glede henne...

Hvis hun er opptatt av HUDPLEIE - eller om hun ikke helt vet hva hun skal bruke, vil noen av disse garantert falle i smak.

Ren hudpleie fra 100% Pure - gir glød og virker antialdrende  

BILDE 1.

100% Pure Dark Spot Remover, jevner hudtonen og gir en glødende fin hud. 100% Pure Multi- Vitamin + Antioxdiants Ultra Riche Night Cream er en nattkrem, som gir masse ekstra pleie på natten, en mykere, frisk og sunn hud.  100% Pure Retinol restorative Neck Cream er en fantastisk rik og god krem, som beskytter og jevner huden på hals og brystet. En moden kvinne, trenger en sånn, da huden på halsen og brystet er mye utsatt for stråling og ytre på virkning.  100% Pure Coffee Bean Caffeine Eye Cream minsker synlig fine linjer og mørke ringer under øynene. Mamma vil elske den!

BILDE 2

Den nye serien Puristry er USDA Organic Sertifisert og utviklet for en voksen kvinne eller mann. Nydelige dufter, fantastiske tekstur og ikke minst eksklusive, naturlige ingredienser, utviklet av Susie Wang, som også står bak 100% Pure - serien.

   

Hvis mamma har litt sensitiv hud, er denne kremen fra RÅ Organic Skincare helt fantastisk. Det er en balm, som gir mye fuktighet og gir myk og deilig hud. Passer for den mest sensitive huden. For ikke å glemme Mario Badescu Facial Spray, som har blitt et ikon over hele verden. "Alle" vil ha Facial Spray og mamma vil helt sikkert også like den.

Velværeprodukter  er noe hun ALLTID har bruk for og vil sette pris på. Å gi et velværeprodukt, viser at du vil hun skal ta vare på seg selv. En god bodyscrub eller bodylotion eller olje, gjør underverker på både kropp og sjel. Gode dufter og konsistenser er alfa og omega. Velværeprodukter skal påvirke sansene og følelsene, like mye,  som de gjør det de skal. Gi myk hud, gi avslapning osv. 

En god parfyme er heller aldri feil. Parfymene fra Aimée de Mars er helt naturlige, uten sytentiske tilsetningsstoffer. trygge å bruke og laget akkurat som en parfyme skal være. Med en toppnote, hjertenote og basenote. De sitter lenge og dufter himmelsk. Alle har sin personlighet og ikke bare lukter godt, de føles godt også...

  • En skikkelig fin leppestift er noe hun alltid har bruk for. Vi har et stort utvalg, fra lette og duse, til fargesterke og levende. Hvilken vil passe din mamma best? Les om farger her >>

 
 

Her finner du flere gode ideer som gleder en MAMMA og husk, et GAVEKORT - Gjør at hun kan velge akkurat det hun vil :)

KJøp et gavekort til mamma - så kan hun velge akkurat det hun vil ha selv

 

 

God morsdag  og ikke minst - Valentine`s Day, som også kommer snart 

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar