Hvorfor er Vitamin C serum så bra for huden? It`s your time to shine…

Vitamin C produkter for glød og jevn hud

100% Pure Vitamin C Serum er et Vitamin C serum det er verdt å legge merke til, og som man med fordel kan begynne å bruke med en gang. 

Dette Vitamin C serumet er selve grunnlaget for at 100% Pure ble til. Du kan lese historien om Susie Wang, grunnleggeren av 100% Pure og hvordan hun fant en metode å stabilisere Vitamin C og ble verdenskjent for det HER

Hva er Vitamin C serum?

Det er et antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler.

Hva er fordelen med Vitamin C Serum? 

Når du bruker dette serumet i din daglige hudpleieregime, vil Vitamin C gjør følgende:

  •  Produsere kollagen
  • Forbedre hudens elastisitet
  • Lysne og jevne ut pigmentert og slapp hud
  • Redusere aldringstegn
  • Gjøre Dermis tykkere. (ytre hudlaget, som gir bedre beskyttelse mot solskader

Huden produserer ikke Vitamin C selv, og det er derfor viktig at den påføres fra utsiden også. 

Det er også grunnen til at det er viktig å spise mat, som inneholder Vitamin C.

Hvordan bruker du Vitamin C?

Påfør et par dråper på huden hver dag, og masser forsiktig inn i huden. Det trekker bedre inn når huden er nyrenset, og fordi serum er det som trekker lengst ned i hudlaget, er det best å ta det på, FØR man påfører kremer, solfaktor og makeup. 

Et tips er også å sørge for at huden nær øynene (ikke rett under, men langs kinnbeinet), hendene og halsen også får en dose Vitamin C, da dette er områder som er svært utsatt for frie radikaler (nedbrytning av cellene pga ytre påvirkning). Et tynt lag er nok.

HUSK: Antioksidanter som Vitamin C har en risiko for å en reduksjon i kvalitet og virkning, når den kommer i kontakt med luft. Så det er viktig å velge flasker som har mørkt glass/emballasje og flasker som ikke slepper inn for mye luft. Dette holder produktet stabilt. Husk å lukke flasken godt etter bruk og ikke la den stå åpen. 

Hvordan blir huden med Vitamin C Serum. 

Det første du merker, er at huden blir mer glødende. Dette skjer ganske fort. Huden vil se mer glansfull og glattere med en gang. Etter en tids bruk, vil huden bli mer “plump” eller mettet (pga kollagenproduksjonen), og fine linjer viskes ut og rynker reduseres. Hudfargen og hudtonen blir jevnere og man ser rett og slett freshere ut. 

Man bør bruke Vitamin C serum hele året, men særlig etter hard ytre påvirkning som mye sol, tørr luft og kulde. Huden i ansikt, hals og hender er svært utsatt pga at de ikke dekkes med klær, og i slike periode “skriker den” ofte etter litt hjelp. Da er Vitamin C Serum virkelig godt å ha. Jevnlig bruk av Vitamin C vil holde huden yngre, lenger.

Hvem vil ha fordeler av å bruke Vitamin C? 

Alle, men disse vil merke det best: 

  • Alle som har en tørr, sliten og slapp hud, og alle som trenger en skikkelig oppkvikker.
  • Alle, i alle aldre, som er opptatt av å forebygge aldring og stimulere kollagenproduksjonen. 

Det er ikke bare rene serum som vi gjøre huden bedre, men produkter som inneholder Vitamin C vil ha mange av de samme egenskapene og forsterke effekten av Vitamin C serumets fantastiske virkning på huden. Se her for mange spennende produkter som inneholder Vitamin C serum. 

Finnes det noen ulemper med å bruke Vitamin C serum? 

Hvis du bruker Vitamin A, kan det å bruke Vitamin samtidig, gjøre at det prikker og svir litt i huden, og man kan bli litt rød en liten stund før det roer seg. Det er derfor et tips å bruke det ene på morgenen og det andre på kvelden. 

Hvis du er veldig fet hud, kan Vitamin C gjør at huden kan virke litt mer glansfull, noe de som har fet hud, gjerne vil unngå. 

  • Vitamin C bør oppbevares mørkt, i et skap, og med fordel kjølig, eks kjøleskapet for enda lenger holdbarhet.
100% Pure 50% Vitamin C Mask - 38 gr
100% Pure 50% Vitamin C Mask - 38 gr
100% Pure Vitamin C Serum - 30ml

Vitamin C brukes i veldig mange hudpleieprodukter nettopp på grunn av de gode egenskapene den har.  Legg noen Vitamin C produkter inn i hudpleierutinen din, og huden blir jevnere og mer glødende. Den blir også beskyttet mot frie radikaler og cellenedbryningen de gjør. Vi kan anbefale noen av disse produktene.

Les også :

0
LAGT I HANDLEKURVEN