Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Hvordan kontrollere fet hud i tørr og kald vinterluft?

i Hudpleie, Kviser og problemhud, Mario Badescu informasjon og omtaler

Hvordan kontrollere fet hud i tørr og kald vinterluft?

Nå er tiden hvor mange av oss vil merke det kalde været og den tørre vinterluften. For mange som har kombinert /fet hud, er det ofte en vanskelig tid. Hvordan skal man holde huden fuktig, samtidig som man skal kontrollere T- sonen (og det området som poteniselt får mest kviser) så den ikke blir for fet?

Alt du trenger å gjøre, er å skifte ut ansiktsvannet, serumet og ansiktskremen din!

Veldig mange undervurderer viktigheten og virkningen av tonere, men hvis du bruker den to ganger per dag, etter rensing, vil du merke to ting:

  • Huden føles mer mye renere og den ser klarere ut også! 

En mild toner, for eksempel Mario Badescu Cucumber Cleansing Lotion, gjør huden friskere og renser porene slik at du får en matt (ikke- skinnende) hudtone- hele dagen, uten å tørke ut!

Mario Badescu Cucumber Cleansing Lotion

I tillegg kan det lønne seg å legge et serum til ditt daglige hudpleieregime.

Den kombinert/fete huden trenger er en ekstra beskyttelse mot vinteren, og et lett, oljefritt serum vil gjøre underverker. Du kjenner kanskje til Mario Badescu Herbal Hydrating Serum, som er et av våre mest anvendelige og unike produktene som passer til alle hudtyper. Det gir både fuktighet og et beskyttende lag på huden. Dette serumet skal, i motsetning til mange andre serum, taes på utenpå ansiktskremen. Den vil «stenge inne» fuktigheten i huden, og få huden til å se fresh ut hele dagen, uten at den blir fet og oljete.

Mario Badescu Herbal Hydrating Serum

Fuktighetskrem... selvsagt..

Dersom du har fet hud, kan du fortsette med en oljefri ansiktskrem også gjennom vinteren, men hvis du har kombinert hud kan du prøve Mario Badescu Control Moisturizer for Oily Skin. Balsam Peru roer ned all rødhet fra vinterkulden, samtidig som den bekjemper tørrheten med en oljefri formula.

Mario Badescu Control Moisturizer For Oily Skin

Lyst å prøve litt mer?

Som øyekrem, er det mange av våre  «kombinerte/fete»hudtyper som elsker, Mario Badescu Hyaluronic Eye Cream, men Mario Badescu Chamomile Eye Cream har blitt en favoritt på vinteren, fordi den inneholder Vitamin A og E og gir masse fuktighet til det delikate øyeområdet.

Mario Badescu Chamomile Eye Cream

Bruker du masker? Nå mot vinteren kan det lønne seg å skifte litt på hvilke masker du bruker, og for eksempel gå over til en fuktighetsmaske som Mario Badescu Enzyme Revitalizing Mask. Navnet sier seg selv, det er en intensiv fuktighetsmake med Alpha Hydroxid og er ideell for tørr, sliten hud. Den gjør huden ren, klar, fresh og glødende!

Mario Badescu Enzyme Revitalizing Mask

Og det er jo denne gløden og sunnheten, vi har lyst på alle sammen, hele året, også på vinteren 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar