Hvordan bruke Vitamin C mot pigmentflekker

Vitamin C mot pigmentflekker

Bruk Vitamin C for å forebygge og redusere solskader og hyperpigmentering i huden.

Er det noe denne superstjernen innen naturlige aktive ingredienser,  VITAMIN C ikke kan gjøre..?

Vitamin C er et kraftig antioksidant, som nøytraliserer frie radikaler, og forebygger og reduserer derfor skadene, som disse ustabile atomene gjør med huden din.

Som et antioksidant har også Vitamin C en viktig rolle i å reparere huden, cellefornyelse og motvirke aldringstegn.

De fleste vet nå at solstråler/UV stråler spiller en STOR rolle å forebygge aldring. Vitamin C reduserer aldringsprosessen og spesielt melanin – produksjonen, som er årsaken til mørke flekker, pigmenter eller hyperpigmentering, som det også kalles.

Les videre om hvordan  man bruker Vitamin C på disse mørke flekkene og gir noen tips til forebygging også.

Når på døgnet skal du bruke Vitamin C mot mørkeflekker/ pigmenter?

Først og fremst, timing spille en stor rolle i hvor effektivt ingrediensene (som Vitamin C) virker. Så når på døgnet er det best å bruke Vitamin C mot pigmentflekker? 

Det er faktisk slik at Vitamin C er fantastisk å bruke både på dagen og natten!

MEN det er noen produkter som er laget for å brukes på dagen, og noen som er spesielt utviklet som en nattbehandling.

Vitamin C fungerer både forebyggende og behandlende på pigmentflekker

Vitamin C på dagen

Når du bruker Vitamin C på morgenen, vil det forebygge skadene som de frie radikalene gir. Vi blir utsatt for frie radikaler gjennom hele dagen, blant annet gjennom UV stråler og miljøforurensing. Hvis du bruker Vitamin C under solkrem eller dagkrem, vil det redusere skadene. Vitamin C forsterker effekten av solkremen din.

Vitamin C på natten

Når du bruker Vitamin C på natten, vil det bidra til å reparere huden mens du sover. Ikke bare absorberes Vitamin C aller best inn i huden når du sover, men det booster også collagenproduksjonen, slik at du vil redusere fine linjer og rynker, og i tillegg redusere de mørke flekkene.

Nattbehandling med Vitamin C er også anbefalt for sensitiv hud.

Viktig å vite: Ikke alle Vitamin C produkter er like og ikke alltid bra for huden.

Vitamin C kan være veldig ustabilt og det oksiderer med luften. Et oksidert Vitamin C er som en fri radikal selv, og kan dermed skaden huden. Når du ser etter Vitamin C produkter, må du derfor se etter produkter som bruker stabilisert Vitamin C, sammen med trygge, aktive ingredienser for huden din.

Vitamin A /Retinol er også brukt for anti aldrende behandlinger som omfatter pigmentflekker og ujevnheter i huden. VItamin A / Retinol skal brukes på natten, og når du bruker slike produkter, skal du alltid bruke Solfaktor /SPF på dagen.

I tillegg er disse naturlige ingrediensene brukt i behandling og forebygging av pigmentflekker.

  • Tricholoma Matsutake (Matsutake Mushroom) *
  • Organic Lentinus Edodes (Shitake Mushroom) Extract*
  • Rice Ferment Filtrate (Sake)
  • Kojic Dipalmitate (Kojic Acid), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root

* Noen typer sopp  har de siste årene seilet opp som en annen favoritt innen behandling av pigmentflekker.

Dette er trygge, stabile og effektive Vitamin C produkter

1) Vitamin C Boost

Hvis du ønsker noe som er enkelt, ren Vitamin C og allsidig, er Vitamin C boost noe fo rdeg. Den er tilsatt Hyaluronsyre som gir en silkemyk og fuktighetsgivende effekt, og er perfekt for å behandle hyperpigmentering /pigmentflekker og for å gi en jevnere hud og glød.

Vitamin C Boost er et praktisk og reisevennlig pulver, (liten flaske med pulver) som kun trenger en liten mengde med vann for aktiviseres. Du tar pulvermengde på størrelse med en ert og tilsetter noen få dråper vann og lager rett og slett et serum av det, som du forsiktig masserer inn huden. Du kan også spraye på en ansiktspray for å få den dypt absorbert i huden.

2) Vitamin C Serum

100% Pure sitt kult- Vitamin C Serum (100% Pure er veldig kjent for sitt Vitamin C serum) inneholder svært stabile Vitamin C i en ekstra fuktighetsgivende aloe gel base. Serumet har også antioksidanter fra grønne epler og druer, i tillegg til Alpha Lipoic Acid (ALA) som bekjemper frie radikaler som kan gi pigmentflekker.

3) Multi-Vitamin + Antioxidants Ultra Riche Treatment

En av de beste måtene å bruke Vitamin C mot mørke flekker, er at å tilsette det i en nattkrem. Det er her 100% Pure Multi-Vitamin + Antioxidants Ultra Riche Treatment kommer inn. Denne silkemyke kremen gir en luksuriøs følelse og gjør at du våkner med en mykere, mer ungdommelig hud.

4) Multi-Vitamin + Antioxidants Potent PM Serum

Hvis du aller helst ønsker å reparere huden, så kan vi anbefale 100% Pure Multi-Vitamin + Antioxidants Potent PM Serum. Det inneholder Vitamin C, Magnesium Ascorbyl Phosphate og Niacinamide, som reduserer mørke flekker, reparerer huden og gir en nydelig glød.

5) Multi-Vitamin + Antioxidants Facial Oil

Hvis du ønsker Vitamin C for å behandle pigmenter og få ekstra fuktighet, kan du bruke en ansiktsolje som inneholder Vitamin C. 100% Pure Multi-Vitamin + Antioxidants Facial Oil er en sterk og antialdrende blanding av vitamin C, vitamin E, retinol, and COQ10. Denne formulaen nøytraliserer solskader i form av mørke flekker, rynker og hyperpigmentering. Elsker denne oljen.

6) Vitamin C Mask

Hvis huden din har virkelig bruk for en dose Vitamin C, kan du overøse den med en super potent Vitamin C Maske. Denne plantebaserte masken har blitt utviklet for å revitalisere huden, fjerne døde hudceller og gjøre den jevnere og ja, redusere mørke flekker og pigmenter. Den inneholder lactic acid, kojic acid, enzymes, and vitamin C.

Produkter omtalt i dette innlegget.

-10%
kr 566
0
LAGT I HANDLEKURVEN