Hud- og kroppspleie så rent at du kan spise det

Visste du at Wooden Spoon sin filosofi er å lage produkter, som er så naturlige og rene at du kan spise dem? Eller like gode for innsiden, som for utsiden.

Wooden Spoon mener at når en så stor andel av det vi påfører huden absorberes inn i kroppen vår og påvirker organene våre, bør vi bruke produkter vi faktisk ville spist. Produktene absorberes i blodbanene våre og sprer seg i kroppen og til organene. De samme ingrediensene spres også ut i naturen, for eksempal når vi mennesker vasker oss, bruker shampoo eller dusjssåper eller hudpleie og solkrem, som er en annen viktig sak.

Det vi påfører huden, absorberes i stor grad inn i kroppen vår.

Du kan selv tenke deg de medisinske plastrerene som brukes i legemiddelindustrien som P-plaster, smerteplaster, hormonplaster – alle limes på huden og virkestoffene trekkes inn i kroppen og går i blodet, og påvirker oss (tenk p- plaster som settes på overarmen, påvirker eggstokkenes eggløsning). Når man tenker på det, så er det lettere å forstå at hudpleieprodukter også påvirker oss innvendig, synes jeg.

Når det gjelder våre aller minste, som har små organer, så er de enda mer sårbare. Forholdsmessig vil en samme mengde olje eller krem, påvirke babyer og små barn mer enn oss voksne. Det er en av grunnene til at det er enda viktigere hva vi påfører de små, som ikke har samme motstandsdyktighet, som voksne og som kan påvirkes mye mer av dette.

Vi vet for eksempel at mange får sink allergi, fordi de har vært utsatt for mye sinksalve som baby.

Vi  får mye tilbakemeldinger fra kunder som sier de begynner sin søken etter naturlige produkter når de får barn. Mange blir mer interesserte og bevisste i økologiske og naturlige produkter for seg selv også i den prosessen. Og så vet vi jo også at dette med naturlige og miljøvennlige produkter, ikke bare er en forbigående trend, men en livsstil og bevissthet fordi miljøet og miljøkatastrofer er så synlig i hele verden. Alt henger sammen.

Wooden Spoon er et etisk varemerke, som er kjent for å lage rene, milde og effektive produkter for hele familien og sier “Hvorfor påføre kroppen, noe du ikke ville spist”?

Jeg har smakt på bla. Cocoa body butteret og det smaker faktisk godt. Alle produktene smaker selvsagt ikke like godt, men de er ikke skadelige å spise, som er poenget mitt. De er like trygge både for utsiden og innsiden.

(På bildet: Silvyia  foran en av deres lavender åkrer for et par år siden) De samarbeider også med etiske leverandører over hele verden, for å finne de aller beste og reneste ingrediensene til produktene sine.

På bildet : Silviya og Plamen Pavlova  foran en av deres lavender åkrer for et par år siden. De samarbeider også med etiske leverandører over hele verden, for å finne de aller beste og reneste ingrediensene til produktene sine. Jeg gleder meg til vi skal være med å høste lavender eller roser hos dem. Det andre bildet er fra boken Baby Sussex hvor Wooden Spoon er invitert med og presentert pga sine naturlige nydelige produkter og deres miljøvennlige og etiske visjon/produksjon.

Wooden Spoon har bevist at det er mulig å lage gode og effektive skjønnhetsprodukter, som er naturlige og trygge for hele familien, som er naturlige nok til at de kan spises. (merk. det å spise konsentrerte essensielle oljer, er ikke inkludert i dette. De skal ikke brukes oralt blant som en generell regel, men brukes i små mengder, som tilsetning i andre type produkter) .

Wooden Spoon har milevis med økologisk dyrkede åkrer av lavender og roser, som de høster selv, og produserer de edleste dråper med essensielle oljer og hydrosoler. De de har fått mye oppmerksomhet de siste årene for sine innovative formulaer.

De har vunnet innovasjonspriser blant annet for Grey Free Hair og for solkremene sine som inneholder invisible zink. (non nano).

Wooden Spoon har også fått den æren av å bli profilert i kongelige kretser.

De ble løftet frem i Baby Sussex og Queen Elizabeth II 70-års jubileumsbok på grunn av sine trygge og gode produkter, etiske produksjon og for å ivareta miljøet i alt dette.

Vi er stolte over å ha samarbeidet med dem helt siden de startet opp. 💚 Og det er så gøy å se hvor suksess de har fått og hvor mange som har fått opp øynene for dette fantastiske merket, som har så naturlige ingredienser at du kunne spist dem.

 

Har du prøvd Wooden Spoon? Hvilken er din favoritt?

Selv har vi så mange at vi ikke klarer å velge ett. Det er rett og slett umulig…

Men kan gi noen anbefalinger her:

💚For baby og barn: Baby Body Butter og Diaper Cream (+ solkremene selvsagt)
💚For moden hud: Majestic Drop Elixir og Majestic Day Cream
💚For uren hud: Troubled Skin Serum
💚For småskader: SOS Balm og Camphor Balm
💚For tørr høst hud: Instant Hydration Elixir og Instant Hydration Day Cream
💚For de som elsker aromaterapi – alle de essensielle oljene og baseoljene deres.

Her er noen favoritter fra Wooden Spoon

0
LAGT I HANDLEKURVEN