Høstens hudpleiefavoritter for alle hudtyper - Karma

Høstens hudpleiefavoritter for alle hudtyper

Høsten hudpleie tips

 

En ny årstid er her og med den nye hudpleierutiner. 

Det er veldig mange som opplever at huden forandrer seg i overgangen fra sommer og til høst. Mange opplever at huden blir dehydrert, litt mer sensitiv eller at de får urenheter og kviser. Min hud blir både tørrere og jeg får også lettere kviser. Så da er det vel på tide med en liten endring i hudpleieregimet mitt.

Kort sagt, er det to ting du bør sørge å gjøre i tiden fremover. 

1. Skrubbe og rense huden godt. Skrubb minst 1 gang per uke, og rens huden hver dag/kveld.

2. Gi huden ekstra pleie. Enten i form av en rikere ansiktskrem, eller begynn å bruke nattkrem eller et serum. Du kan også bruke en god ansiktsmaske minst 1 gang per uke.

Hudpleie face roller med andre produkter

 

For å gjøre det litt “enkelt” skal jeg gi noen anbefalinger som er generelle og som passer for alle hudtyper og aldre.

Det er nesten litt vanskelig å anbefale bare noen få produkter, men jeg har plukket ut noen absolutte favoritter og produkter, som er veldig bra for huden akkurat nå.

100% Pure Acai Facial Scrub - K Beauty
Rose quartz face scrub evolve

Skrubb huden.

Dette er skrubber som passer for alle hudtyper. Alle fjerner døde hudceller og gjør at all annen hudpleie får større effekt.

100% Pure Acai Facial Scrub – den er potent og kraftig, men kan gjøres lettere ved å tilsette vann. Den er rett og slett proppet full av anti oksidanter og renser huden så godt.

Evolve Rose Quartz Facial Scrub – er også en deilig skrubb som lukter helt himmelsk. Den forebygger kviseutbrudd og fjerner døde hudceller.

Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser er en fruktsyreskrubb, som renser skånsomt og passer alle hudtyper. 

Husk å rense hver dag.

Du bør rense huden hver dag og kveld. I hvertfall hver kveld, siden du blir utsatt for mye miljøforurensning, smuss og evt. sminke i løpet av dagen.

Sørg for ren hud og rene porer, så blir huden mye mer balansert. 

Vi har mange gode renser, men jeg vil gjerne slå et slag for disse. Jeg ELSKER dem.

100% Pure Rose Water Facial Cleanser er effektiv og mild rens, som har en behagelig lukt. Den renser veldig godt, uten å strippe huden. Passer alle hudyper. 

Har du fet hud, kan du velge 100% Pure Tea Tree Complexion Cleanser, den er anti inflammatorisk og regulerer talg og fettproduksjonen i huden. Virker lindrende og inneholder også peppermynte. Peppermynten gjør at huden føles ekstra fresh.

Evolve Cleansing Melt er også en veldig god rens, spesielt for deg med en tørr hud. Den renser og løser opp både makeup og olje og smuss, og huden føles skikkelig ren. LOVE!!

100% Pure Fermented Rice Facial Cleanser er en rens for en tørr og moden hud. Den inneholder fermentert risvann og lakris, som virker lysnende på huden. Brukes sammen med Fermented Rice Water Toner. Effektiv mot pigmenter, som gjerne har sneket seg på i sommersola.

FUKTIGHET FUKTIGHET FUKTIGHET

Hvis du er flink til å skrubbe og rense og holde huden nok fuktig, vil den balansere seg og klare seg  godt gjennom overgangen til høsten. 

Når høsten kommer, blir lufta tørrere og kaldere. Tørr luft trekker til seg fuktigheten fra huden din og årsaken til at den blir dehydrert.. Ved å sørge for nok fuktighet og påføre kremer, som gjør at fuktigheten holder seg inne i huden, så forebygger du dehydrering. 

Enbruk en god olje eller rikere krem enn du bruker på sommeren, i tiden fremover. Det gjelder også fet hud. Men en fet hud bør bruke non – comedogenic oljer, /som ikke tetter porene. Bruk lette oljer, hyalursonsyre og serum, som balanserer huden og holder på fuktigheten.

Dette er mine favoritt fuktighetsgivere akkurat nå (- og helt ærlig hele året).

100% Pure Hyaluronic Acid Serum – masse fuktighet som binder fuktigheten i huden. Passer alle hudtyper også sensitiv hud.

Super Seeds Anti Age Facial Serum – kan ikke få fullrost disse oljene nok. Har du sett ingredienslisten på disse?  Ta en titt og du ser hva jeg mener. Det er kun veldig godgjørende og anti oksiderende oljer, som ikke inneholder vann eller noen andre ingredienser. De pleier huden din, holder på fuktigheten og gjør huden mykere, mer smidig. Anti Oksidantene i disse oljene, beskytter huden din hver dag.  Jeg bruker Super Seeds hver dag.

Mimis Wonder Night Cream er en rik og deilig nattkrem med den populære argan oljen, som også er veldig antioksiderende og pleier huden. Bruk den etter rens på kvelden og du våkner opp med en myk og mettet hud. Den lukter kjempegodt.

100% Pure Rose Water Mist er også full av Hyaluronsyre og rose vann, som lindrer og roer ned huden og gir masse fuktighet. Ta den med på jobb og “dusj” deg med den innimellom. Da forebygger du uttørking.

Det samme gjelder Face Misten fra Malaya Organics. Den er bare en superfavoritt  hos meg. Masse fuktighet, nydelig duft og velgjørende.

Og så er det ansiktsmasker da… kommer ikke utenom det. Mitt største “problem” for tida når det gjelder ansiktsmasker, er å velge hvilken jeg skal bruke. For vi har så mange gode. Men dette er noen av dem, som er spesielt gode nå, som gir skikkelig glød og mye fuktighet. 

YOU & OIL Hydration & Brigthening masken er full av næringstoffer og fuktighet og har en lysnende effekt på huden. Det er som nevnt greit for mange nå, som pigmentene har begynt å komme frem etter sommeren. (for oss som opplever det). Men denne passer for alle hudtyper. 

Malaya Organics Advanced Repair Mask er masken du skal bruke, om du ønsker en restart og skikkelig glød i ansiktet. Du merker på huden din at den har fått en virkelig grundig pleie og den gløder når du er ferdig. Avslutt med en rik krem eller olje og legg deg for natten. Da våkner du med en refreshet hud.

100% Pure Water Bomb Mask er også en allrounder og en favoritt året rundt, men som kommer virkelig til sin rett nå som luften blir tørrere. Den gir masse fuktighet og roer ned huden. Passer ALLE hudtyper.

Og vil du ikke bruke ansiktmaske i hele ansiktet, men føler deg bare litt sliten eller du har hovne øyne? Legg deg med 100% Pure Bight Eyes Maskene. De er så digge…og jevner ut huden, gir masse fukt og reduserer hevelse under/rundt øynene.

 

PM treatment Multi vitaminer ansiktsolje og øyeserum

 

Og et tips til tilslutt. Tiden fremover er perfekt for begynne å jobbe med hudstruktur og pigmentering og akne arr. Produkter med A vitaminer/ Retinol bedrer både uren hud, pigmenter og virker antil aldrende. 100% Pure sin PM (natt) behandling er nydelige oljer, som også mykgjør huden. Bruk solkrem på dagen ved bruk av Vitamin A.

Håper dette var til inspirasjon og hjelp, som nevnt, dette er produkter som alle kan bruke. Og mine favoritter akkurat nå.

Klem fra Åse

0
LAGT I HANDLEKURVEN