Høstens hudpleiefavoritter for alle hudtyper

Høsten hudpleie tips

En ny årstid er på trappene – og med det, en justering i bruk av hudpleieprodukter.

Det er veldig mange som opplever at huden forandrer seg i overgangen fra sommer og til høst. Mange opplever at huden blir dehydrert, litt mer sensitiv eller at de får urenheter og kviser. Min hud blir både tørrere og jeg får også lettere kviser. Så da er det vel på tide med en liten endring i hudpleieregimet mitt.

Kort sagt, er det to ting du bør sørge å gjøre i tiden fremover. 

  1. Skrubbe og rense huden godt. Skrubb minst 1 gang per uke, og rens huden hver dag/kveld.
  2. Gi huden ekstra pleie. Enten i form av en rikere ansiktskrem, eller begynn å bruke nattkrem eller et serum. Du kan også bruke en god ansiktsmaske minst 1 gang per uke.
sensitiv hud må ha fuktighet

Skrubbe huden i høst

For å gjøre det litt “enkelt” skal jeg gi noen anbefalinger,  som er generelle og som passer for alle hudtyper og aldre.

Det er nesten litt vanskelig å anbefale bare noen få produkter, men jeg har plukket ut noen absolutte favoritter og produkter, som er veldig bra for huden akkurat nå.

100% Pure Acai Facial Scrub - K Beauty
Rose quartz face scrub evolve

For skrubb av huden

Dette er skrubber som passer for alle hudtyper. Alle fjerner døde hudceller og gjør at all annen hudpleie får større effekt.

100% Pure Acai Facial Scrub – den er potent og kraftig, men kan gjøres lettere ved å tilsette vann. Den er rett og slett proppet full av anti oksidanter og renser huden så godt.

Evolve Rose Quartz Facial Scrub – er også en deilig skrubb som lukter helt himmelsk. Den forebygger kviseutbrudd og fjerner døde hudceller.

100% Pure Matcha Facial Scrub er full av antioksidanter (som beskytter oss og motvirker aldring) Den lysner og reduserer rødhet i huden og nøytraliserer miljøgifter og urenheter. Fransk grønn leire strammer porene, sammen med vegetabilsk glysering som opprettholder fuktigheten for en mykere og mer næret hud.

Husk å rense huden hver dag.

Du bør rense huden hver dag og kveld. I hvertfall hver kveld, siden du blir utsatt for mye miljøforurensning, smuss og evt. sminke i løpet av dagen.

Sørg for ren hud og rene porer, så blir huden mye mer balansert. 

Vi har mange gode renser, men jeg vil gjerne slå et slag for disse. Jeg ELSKER dem.

  • For alle hudtyper : 100% Pure Rose Water Facial Cleanser er effektiv og mild rens, som har en behagelig lukt. Den renser veldig godt, uten å strippe huden.
  • For fet hud med kviser: 100% Pure Tea Tree Complexion Cleanser, den er anti inflammatorisk og regulerer talg og fettproduksjonen i huden. Virker lindrende og inneholder også peppermynte. Peppermynten gjør at huden føles ekstra fresh.
  • For tørr hud: Evolve Cleansing Melt er også en veldig god rens, spesielt for deg med en tørr hud. Den renser og løser opp både makeup og olje og smuss, og huden føles skikkelig ren. LOVE!!
  • For sensitiv hud og moden hud: Wooden Spoon Gentle Facial Cleanser er en mild og effektiv rens. Den passer for alle hudtyper, men også sensitiv hud. Lukter mild rose, og huden føles skikkelig ren og med fuktigheten intakt.
Hudpleie for menn

FUKTIGHET FUKTIGHET FUKTIGHET

Husk godt med fuktighet- bruk en fuktighetskrem for din hudtype.

Hvis du er flink til å skrubbe og rense og holde huden nok fuktig, vil den balansere seg og klare seg  godt gjennom overgangen til høsten. 

Når høsten kommer, blir lufta tørrere og kaldere. Tørr luft trekker til seg fuktigheten fra huden din og årsaken til at den blir dehydrert.. Ved å sørge for nok fuktighet og påføre kremer, som gjør at fuktigheten holder seg inne i huden, så forebygger du dehydrering. 

Bruk en god olje eller rikere krem enn du bruker på sommeren, i tiden fremover. Det gjelder også fet hud. Men en fet hud bør bruke non – comedogenic oljer, /som ikke tetter porene. Bruk lette oljer, hyalursonsyre og serum, som balanserer huden og holder på fuktigheten.

Vitamin c serum på ansikt

Dette er mine favoritt fuktighetsgivere akkurat nå (- og helt ærlig hele året).

Callys Hydra Boost Mist – en helt nydelig ansiktsspray som fukter umiddelbart og du kjenner at den holder hele dagen. Noen ganger bruker jeg bare denne, uten noe annet, spesielt om jeg bare skal være hjemme hele dagen.

100% Pure Hyaluronic Acid Serum – masse fuktighet som binder fuktigheten i huden. Passer alle hudtyper også sensitiv hud.

100% Pure Rose Water Mist er også full av Hyaluronsyre og rose vann, som lindrer og roer ned huden og gir masse fuktighet. Ta den med på jobb og “dusj” deg med den innimellom. Da forebygger du uttørking.

Wooden Spoon Instant Hydrating Elixir – er ren luksus og ren fuktighet i en flaske. Et lett serum som gir umiddelbar fuktighet til huden. Det styrker lipidbarrieren, og gir sterk hydrering på alle nivåe Passer for alle hudtyper.

100% Pure Lavender Niacinamide Mist – denne gir raskt fuktighet og den virker både beroligende og strammer opp porene.

ansiksmasker for alle hudtyper

Og så er det ansiktsmasker da… kommer ikke utenom det. Mitt største “problem” for tida når det gjelder ansiktsmasker, er å velge hvilken jeg skal bruke.

For vi har så mange gode, i all beskjedenhet 🙂 Men dette er noen av dem, som er spesielt gode nå, som gir skikkelig glød og mye fuktighet. Alle disse er 100% naturlige og veldig gode. Dette er gode fuktighetsmasker, som gir huden akkurat det den trenger utover høsten.

100% Pure Water Bomb Mask er også en allrounder og en favoritt året rundt, men som kommer virkelig til sin rett nå som luften blir tørrere. Den gir masse fuktighet og roer ned huden. Passer ALLE hudtyper.

Hej Organic Ultra Hydrator Mask er også ren fuktighet som sluses rett inn i huden. Du merker at huden blir glatt og “plump”, noe som varer hele dagen. Elsker den og den passer også for alle hudtyper.

Evolve Miracle Mask er 100% naturlig ansiktsmaske med fruktsyrer som Glycolc Syre (fra Sugarcane), som umiddelbart gir en friskere og smidigere hud. Peruansk Maca, en urgammel energibooster, hjelper til med å øke cellefornyingen og gjør hudens overflate mer glødende, og reduserer aldringstegn, samtidig som papaya opptrer som en naturlig eksfoliering

Og vil du ikke bruke ansiktmaske i hele ansiktet, men føler deg bare litt sliten eller du har hovne øyne? Legg deg med 100% Pure Bight Eyes Maskene. De er så digge…og jevner ut huden, gir masse fukt og reduserer hevelse under/rundt øynene.

 

PM treatment Multi vitaminer ansiktsolje og øyeserum

 

Og et tips til tilslutt. Tiden fremover er perfekt for begynne å jobbe med hudstruktur og pigmentering og akne arr.  Vitamin C produkter og produkter med A vitaminer/ Retinol bedrer både uren hud, pigmenter og virker anti- aldrende.

100% Pure sin PM (natt) behandling er nydelige oljer, som også mykgjør huden. Bruk solkrem på dagen ved bruk av Vitamin A.

 

Supre serum og oljer

Håper dette var til inspirasjon og hjelp, som nevnt, dette er produkter som alle kan bruke. Og mine favoritter akkurat nå.

Klem fra Åse

0
LAGT I HANDLEKURVEN