Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Hårpleie Hårpleie  Feed


i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Produktomtaler

Det er mange ganger jeg står på badet, og tenker... Åååå, denne må jeg bare dele med kundene våre... "for den er så god"..., så herved gjort nå i desember, her er noen av mine absolutte favoritter akkurat nå >>

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Hårpleie , Hudpleie, Sminke

Det er så populært, at våre kunder kan vinne sin egen ønskeliste, og i årets viktigste handleuke, så er det ikke noe unntak. Du kan vinne DIN ønskeliste i år også. Delta her>>

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Ukens anbefalinger og favoritter, Velvære

Er du en av de som synes høsten er litt guffen? Eller at huden og håret forandrer seg på denne årstiden.. ? Du er ikke alene.. Tørrere luft, aircondition, som går fra kaldt til varmt, kaldere vær, og en litt "mørkere" tid for mange, påvirker oss mer enn mange er klar over. Høsten er tid for ekstra pleie for hele kroppen og ikke minst sjelen. Her er inspirasjon til ditt eget hjemmespa>>

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Produktomtaler, Velvære

Endelig ferie - nå skal vi ha fri og slappe av... Er du en av de som bruker en uke, bare på å "lande"? Det er nå du skal lade batteriene og få energi til langt utpå høsten. Slik stresser du ned, her og nå...

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Produktomtaler

Hårpleie er noe vi tenker er essensielt for å bevare sunt, friskt og pent hår denne sommeren. Håret blir fort ødelagt av sol, saltvann og klor - og det er mange som kjenner på "bad hair days" i flere uker på grunn av dårlig tilgang på gode og naturlige produkter. Vi har funnet fram våre favoritt produkter når det kommer til hår og hårpleie + styling, og som vi tenker er et must uansett om du er i utlandet eller her hjemme! 

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Mario Badescu informasjon og omtaler, Presse og omtaler

Hva er det egentlig med dette merket, som alle snakker om og alle vi ha...? Vi forteller deg litt mer om merket og bakgrunnen for det, Enkel, effektiv og rimelig hudpleie, som gjør at alle kan oppnå en ren, frisk og ungdommelig hud - lenge... >>

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Velvære

Godt nytt år - nyåret markerer ofte en ny start - en fresh start - og mange opplever at både hud og hår blir tørrere, slappere og gustent. Slik tar du vare på hud og hår nå på vinteren. (og som også gjelder hele året). Gjør det til en vane - og akkurat nå er en perfekt tid å starte på.

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Ukens anbefalinger og favoritter

Endelig kan vi fortelle om skjønne lille hemmelighet - Secrets des Fées - hvordan du lager dine egen skrubber og masker for både skjønnhet og velvære. De er ikke bare helt naturlige og proppet fulle av vitaminer, antioksidanter og næringstoffer, de er også de er svært miljøvennlige. Se alle de morsomme og effektive hemmelighetene her >>

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Produktomtaler

Endelig kan vi ønske Wooden Spoon velkommen til oss. Vi har gledet oss så mye, for dette er virkelig noen herlige produkter – helt naturlige, med ingredienser av beste kvalitet. Les mer om merket, hvem som står bak, hva som gjør dem så unike og utvalget du kan meske deg med...

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Sminke , Velvære

Våren er her og det ferier vi med GREEN FRIDAY. På selveste GREEN FRIDAY kan du vinne DIN ønskeliste. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor og du er med i trekningen.

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie

Har du hørt om shea butter eller sheasmør, og ikke helt vet hva det er? Her kan du lære litt mer om dette fantastiske produktet. som gjør så mye godt for hud og hår. 

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Produktomtaler, Ukens anbefalinger og favoritter

I anledning farsdagen kommer det her noen gavetips til han. Dette er flotte gaver både til farsdag og bursdager og ikke minst til JUL! Vi skal legge ut flere gode gavetips, men her kommer noen produkter han vil elske, og ha god nytte av.

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Kroppspleie, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter, Velvære

Som mange sikkert har sett, så har vi fått inn en del flere merker og flere produkter i eksisterende merker på Karma.no. 100% Pure er et merke som kontinuerlig kommer med nye produkter og det er en STOR serie, men så mange spennende produkter av topp kvalitet. Vi har også fått flere andre merker. Et norsk økologisk merke Rå Organic Skincare og flere andre, helt fra USA til Australia. her er noen av nyhetene våre. For å gjøre det enklere å se hva som er nytt kan du gå inn på NYHETER, som viser sist ankomne produkter.

0 kommentar(er)

i Eventer og konkurranser, Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Kviser og problemhud, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter, Velvære

Vi synes det er kjempegøy med Black Friday, når alle butikker og nettbutikker kjører kampanjer og setter igang julehandelsen for fullt. I år er det flere nettbutikker som har bestemt at vi vil ha GREEN FRIDAY, siste fredag i APRIL, 29. april er vårens svar på Black Friday – og med like mye salg og gode tilbud.

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Sminke , Velvære

NÅ gjelder det å skynde seg - vi har lagerrydding og satt ned prisen på masse varer! 
Salget varer ut januar - så kommer det selvsagt ulike produkter på tilbud fremover, men akkurat NÅ er det salgsinnspurt på masse merker! 

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Presse og omtaler, Sminke

100% Pure er et økologisk merke fra USA, og som nå tar flere land med storm. Karma.no er de eneste i Norge som har dette merket. Her kan du se noen av de hundrevis av omtalene man finner i magasiner verden over.

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Sminke , Velvære

100% Pure er et gjennombrudd innen skjønnhetsindustrien, fullpakket av antioksidanter og vitaminer. Les mer om hvorfor 100% Pure er så miljøvennlig.

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Sminke , Velvære

100% Pure er pakket full med antioksidanter, som beskytter oss mot de frie radikalene, som hjelper oss til å holde oss sunne, vakre og unge.

0 kommentar(er)

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Kviser og problemhud

Hvert eneste år kommer det nye mirakelprodukter, innen hud- eller hårpleie, og de siste årene har arganoljen blitt kjent over hele verden.

0 kommentar(er)

i Hårpleie

Er håret ditt tørt og sprøtt? Er det vanskelig å få til og har det mistet glansen sin? Kanskje har det begynt å brekke, og du mister hår til og med?

Så hva gjør man?

0 kommentar(er)

Viser 1 til 20 av 20 - 1 side(r)

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-