Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Gruer du deg til skolestart pga kviser og uren hud? Fortvil ikke - det er hjelp å få

i Hudpleie, Kviser og problemhud, Produktomtaler

Kviser er svært vanlig og vi vet at akkurat nå er det mange ungdommer, som faktisk gruer seg til skolestart, pga at de har kviser og uren hud. 90% av tenåringer og ungdom opplever å få kviser og uren hud, noen så alvorlig at de får psykiske problemer av det. Selv om det avtar med alderen og at tenåringsakne er det mest vanlige, så er det også mange voksne, som også får kviser. Moden akne har ofte en annen struktur, men kan likevel være både smertefullt og plagsomt.

La oss bli kvitt dem. Back to school - back to work - with clear skin!

Først og fremst, for å bli kvitt kvisene må du følge et hudpleieregime for DIN hudtype,  og bruke spesialprodukter for DITT hudproblem eller kvisetype.

Hudtyper

 • Sensitiv hud
 • Normal hud
 • Kombinert normal til fet hud, og fet hud
 • Kombinert normal til tørr hud, og tørr hud

Lag deg en god rutine med god hudpleie - som består av følgende produkter, som skal være tilpasset din hudtype:

 1. Rens
 2. Ansiktsvann - toner
 3. Peeling /Skrubb/eksfoliering (kjært barn har mange navn)
 4. Fuktighetskrem

Dette er våre mest solgte produktene for et anti- akne hudpleieregime for tenåringsakne >>

I tillegg kan du bruke spesialprodukter for akkurat ditt hudproblem. Det kan være du har overflatekviser (whiteheads), "underjordiske" (dype, cystiske) kviser eller nupper, sorte prikker osv. Graden av kvisene og betennelsene, kan også gi et behov av flere typer  spesialprodukter.

Dette kan være:

 • Drying Lotion som tørker ut overflatekviser over natten
 • Buffering Lotion som forebygger og reduserer dype, vonde kviser. De lindrer smerten og forkorter kvisefasen og  forhindrer langvarige, vonde kviser.
 • Drying Cream - en lindrende og uttørkende krem, som reduserer overflatekviser, nupper og områder med småkviser. Den har en lett dekkevne og skal kun påføres veldig tynt på huden.
 • Silver Powder - svært effektiv middel for å fjerne sorte prikker, redusere storer porer, og som gir en jevnere og renere hud.
 • Anti Acne Serum - et serum som forhindrer opphopning av talg, døde hudceller og fett, slik at porene holdes rene og forhindrer kviseutbrudd
 • Herbal hydrating Serum - et lett oljefritt serum, som gir nødvendig og masse fuktighet til alle hudtyper, spesielt bra for fet hud og uren hud.
 • Rose Hip Nourishing Oil - som er et serum fullt av antioksidanter, som gir næring og mye fuktighet til en tørr og sensitiv hud. (mange som har kviser, har tørr hud og tørre områder, som også kan være litt irriterte, da er denne oljen kjempefin å bruke).
 • Glycolic Gel - en lett gele, som fjerner overproduksjon av talg og fett i huden, smoother ut fine linjer og gir en glattere hud, uten tette porer
 • Special Healing Powder som trekker til seg fett og holder huden matt hele dagen. Roer ned huden og har en veldig lett dekkevne. Perfekt å blande med løst pudder, for dekkevne og for å forhindre blankhet, feks i T- sonen.

(Vi har flere andre spesialprodukter for alle hudtilstander og hudproblemer, men akkurat nå, handler det om kviser og uren hud).

Dersom du eller barnet ditt sliter med kviser og uren hud, (og andre hudproblemer) bør man pleie huden ekstra, i form av masker og serum i ny og ne. Det gjelder å skape en balanse i huden, ved å holde porene rene og tilføre nok fuktighet, slik at huden ikke overproduserer talg og bakterieflora. Fuktighet er alltid bra, men det finnes mange gode rensende masker, balanserende masker og serum, beroligende masker, som forebygger og behandler betennelser og aknearr ol.

Det kan være noen av disse maskene:

Det er ikke bra å bruke svært aktive produkter på en sensitiv hud, på samme måte, som at det ikke er nødvendig med altfor aktive og antialdrende produkter for en ung tenåringshud. (jo, beskytte huden med solfaktor og antioksidanter og tilføre masse fuktighet, er ikke feil, men en ung hud trenger ikke antialdrende produkter i den forstand).

Har du fet hud, trenger ikke huden fete kremer eller oljer, men kan likevel ha behov for masse fuktighet.

En tørr hud behandles med produkter for tørr hud, og kan med fordel få tilført oljebaserte kremer som "smører" mer. Det er også slik at en rødflammete betent hud, trenger beroligende og lindrende produkter, mens en fet hud kan ha behov for mer rensende og desinfisernde produkter.

Dersom du trenger hjelp til å finne frem i "jungelen", send oss en mail, så hjelper vi deg å finne produkter, som passer din hudtype - og dine eventuelle hudproblemer og kvisetyper. Send e- post til Karma@karma.no. Du får nomalt svar innen 1-3 dager.

Nå er det bare "BACK TO SCHOOL, BACK TO WORK - WITH CLEAR SKIN" - som gjelder.

 

Se hvordan Kaja fikk ren hud på kun få uker. >>

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar