Gratis gaver - få med på kjøpet - Karma.no

Gratis gaver – få med på kjøpet

Kjøp og få produkter

BLACK WEEK DAGSKUPP

I dag kan du få en av disse produktene med på kjøpet – helt gratis.

Supergiveaways er i begrenset antall og er tidsbegrenset. Det er ikke mulig å kombinere rabattkodene med hverandre, og kan ikke brukes sammen med andre rabattkoder. Les under hvilke kjøpsbetingelser som gjelder.

100% Pure Lip Caramel – verdi kr 249,-

Dette er lekre flytende leppestifter/lipglosser i herlige farger. Dersom du velger denne vil du få en av disse fargene. Butterchew, Truffle eller Rum Nougat. Farger som passer de aller fleste. De sitter lenge og er sunne å bruke, med kun naturlige ingredienser.

Velg denne når du handler over kr 1000,-  ved å bruke kode LIPCARAMEL

100% Pure Hydrogel Ansiktsmasker verdi kr 80,-

Disse maskene er helt herlige. De gir mye fuktighet og glød i ansiktet. De inneholder en aloe vera og hydrogel, og alt fra grønn te, ginseng, coffeine – alt etter som hvilken du får.

Du kan velge en maske når du handler over 800 kroner idag – bruk kode HYDROGEL

Imagic Makeup Blender Verdi kr 100,-

Disse makeupblenderne er uvurderlige når du påfører concealere og foundations. De er av høy kvalitet og gjør at makeupen blender bedre og sitter lenger.

Få en gratis makeupblender når handler over 600 kroner. Bruk kode BLENDER

Mario Badescu Facial Sprays verdi 120 kroner.

Disse sprayene har vært en bestselger i mange år og brukes både som fuktighetsspray for å gi  huden mer fuktighet gjennom dagen, som en pick me up og ikke minst til å sette/blende makeup og i en duggfrisk look.

Du kan få en gratis spray 118 ml  nå du handler for over kr 800,- Skriv gjerne hvilken farge du vil ha. Bruk kode FACIALSPRAY

100% Pure Fruit pigmented Eye Shadow verdi kr 200,-

Øyenskyggene fra 100% Pure er prisbelønte øyenskygger, både for sin høye kvalitet, at de sitter lenge og blender så godt. men de er også 100% naturlige og farget med pigmenter fra frukt og bær. Sunne og utrolig gode.

Dersom du ønsker en slik og handler for over kr 1000,- Så kan du velge en av disse. Bruk kode EYESHADOW.

YOu and oil

You & Oil Beauty Shot  verdi kr 200,-

You & Oil er bioaktive naturlige produkter, med potente og virkningsfulle ingredienser. Beauty Shots kommer i 10 ulike utgaver med ulik effekt. Vi bare elsker disse oljene og er sikker på at du vil gjøre det også.

Du kan velge en av disse effektfulle oljene når du handler over kr 1000-, Bruk kode YOUANDOIL

dU KAN HANDLE BLANT  annet DISSE GODBITENE.

Gavesett og kits – perfekte julegaver

0
LAGT I HANDLEKURVEN