Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Gratis gave fra 100% Pure kan bli din

i Sminke

Vi har en eksklusiv gave, som kan bli din denne helgen. I forbindelse med at 100% Pure lanserer en NYHET i Full Coverage Water Foundation, gir vi en gratis gave til alle, som handler 100% Pure til over 990 kroner denne helgen. Gaven har en verdi på hele 1200 kroner!  Den inkluderer en Full Coverage Water Foundation + 3 andre full size produkter fra 100% Pure og en hendig toalettmappe. Denne foundationen er ikke i normalt salg ennå, så dette er en unik mulighet.

Fruit Pigmented®  Full Coverage Foundation fyller hudens struktur som en primer, gir masse fuktighet med Aloe og beroligende Calendula. Den har full dekkevne og gir en duggfrisk finish. Den føles bare supermyk på huden og har calendula, aloe, grønn te, anti aging red wine reservatrol, alpha Lipoic Acid, Vitamin E i seg, og ikke minst, så er den proppet full med super frukt oljer fra granateple og acai bær. Den er farget med pigmenter fra planter, som er rike på vitaminer og antioksidanter.

Den kommer i 6 ulike farger, (vil komme i mange flere farger senere), og du må huske å si hvilken farge du ønsker deg.

GAVEN INNEHOLDER

Velg farge ved å skrive i kommentarfeltet

  • Creme
  • White Peach
  • Sand
  • Peach Bisque
  • Golden Peach
  • Toffee

SKRIV PUREGAVE I KOMMENTARFELTET I KASSEN

NB! Duimå også huske å skrive hvilken farge du vil ha.

Tilbudet varer kun til søndag 9. september, eller så lenge lageret varer denne helgen.

100% Pure fruit pigmented makeup er den reneste makeupen som finnes. Alle ingredienser er helt naturlige, med farger fra frukt og bær. Fulle av vitaminer og antioksidanter, er dette sminke som rett og slett er sunn for huden din. Et stort utvalg av foundations, øyenskygger, blush, solpudder, og et hav av herlige leppestifter... mmmmm mmmmm sier vi bare.

Dette er en ganske unik sjanse, i tillegg til at det er 15% rabatt på all sminke fra 100% Pure i helgen. Kupp å gjøre altså, så løp og kjøp :)

 

 

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar