Motta nyttig informasjon

og gode tilbud!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Finn den perfekte leppestiften - som passer til DEG

i Produktomtaler, Sminke

Lyst å finne den perfekte naturlige leppestiften? 

Leter du etter den ultimate leppestiftguiden, som hjelper deg å finne den beste og fineste naturlige leppestiftene, som passer til DEG? Eller er du usikker på hvilke du bør velge, blant alle de nydelige leppeproduktene våre?

Nedenfor finner du en komplett oversikt over 100% Pure® sine leppeprodukter og swatches/fargekart, som vi selger her på Karma.no (som eneste i Norge).
(Dette er en guide som vår leverandør 100% Pure® har laget om leppeproduktene sine). 

Leppestifter
En som elsker sminke, kan ikke ha for mange leppestifter, ikke sant? Ikke bare mange, men vi elsker farger og nyanser, og ikke minst, som vi vet er trygge å bruke.

Vi «svelger» faktisk ganske mye av leppeproduktene vi har på oss, og da er det jo greit å vite at de er helt trygge og naturlige og ikke skadelige for oss.
100% Pure® har farger og leppeprodukter for enhver anledning, fra bryllup til jobbben eller bare en tur i butikken. Håper dette gir deg en fin gjennomgang av leppeproduktene til 100% Pure®.

Først og fremst, hvilken type konsistens på leppefargen eller leppeprodukt liker du, og bør du kjøpe? 

Det er som regel fargen på en leppestift, som tiltrekker oss først, men det er for mange, like viktig hvordan konsistensen og finishen er. Siden vi har så mange ulike leppestifter, så er det viktig å tenke på hva det er nøyaktig du ser etter. Hvilken finish passer til din «look» i dag? Den perfekte røde leppestiften med subtile blå og kalde undertoner og masse skimmer, kan overdøve hudtonen din eller stilen du har den dagen. Slik kan du unngå leppestift- tabbene: 


Ulike typer FINISH – konsistens - hva liker du best?
 

Matt, glossy, semi matt, sateng eller silkeaktige leppestifter.. hjelp.. hva skal man velge..? Rødt er ikke bare rødt i slike sammenhenger. Er du usikker på hva om passer til deg og til ulike situasjoner? Det er som å velge høyglans eller matt maling når man maler en vegg. Det gir ganske forskjellig resultat. 

Finishen betyr noe og det kan drastisk forandre fargene. Her kan du se samme fargene med ulike finish og konsistenser.

HØYGLANS LEPPESTIFTER


Bildet : Lip Caramel: Red Velvet
Dette er en en høygloss, HØYGLANS leppestift. Tenk på en vintage dropsrød cabriolet. Den er frekk og krever å bli sett. Det er virkelig høyglans. Den er uforglemmelig og perfekt, når du vil at leppene skal være i førersetet og få all oppmerksomhet, mens resten av makeupen setter seg i baksetet. 

GLOSSY LEPPESTIFTER


Bildet: Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Dahlia
Denne fruktpigmenterte granatepleolje anti aldrende leppestiften har masse pigmenter og har en soft mykgjørende og ultra fuktighetsgivende formula, og er en helt klassisk glossy leppestift.  Fordi den har en ultra kremete konsistens, glossy look, er det et godt tips å bruke en naturlig lipliner, for å forhindre at den smudger utover kantene.

SATENGMYKE LEPPESTIFTER


Bildet: Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Poppy
 
Satengfinishen gir en perfekt middels skimmer på leppene. De fleste sateng finishene har mye pigmenter og en opal finish, og gir myke lepper med en sunn og frisk look.

CREAMSTICKS


Bildet: Fruit Pigmented Lip Creamstick: Perfect Naked Pout
Disse har en kremete finish, med mindre skimmer enn sateng. Den er ikke i RØD- kategorien, men vi må ta den med her. Den er rett og slett deilig på leppene og gir et naturlig resualtet. Den kan bygges i lag og gir akkurat så mye leppestift, som du ønsker å ha på.
 

SEMI MATTE LEPPESTIFTER


Bildet: Semi-Matte Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Sonora    
 
Semi- matte og matte leppestifter er det siste innen leppestift verdenen og makeup trender. Alle som elsker makeup, har en matt eller semimatt leppestift (eller 10). Matte leppestifter er det helt motsatte av gloss eller skimmer. Den har en flatere og nesten pudderaktig finish, som sitter lenge, og gir veldig flatterende lepper. Hvis du har sett Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Tempest, så skjønner man at den kanskje kunne vært veldig glossy, men som matt, er den en utrolig fin farge til alle hudtoner.  

SHEER - RENE LEPPESTIFTER 

Bildet: Fruit Pigmented Lip Glaze: Pomegranate
En lip glaze er en hybrid mellom en leppestift og en leppebalsam. Den er best når du liker en ren og litt forsiktig leppestift, for en hverdags look. Noen av lip glazene har mer farge enn andre, men alle vil gi deg masse fuktighet og fremhever leppene dine. Disse leppestiftene er rett og slett « jeg våknet slik» - leppestifter, naturlige og kjempegode.

STAINED LEPPESTIFTER

Bildet: Fruit Pigmented Lip & Cheek Stain: Cherry

Lip stains er perfekte for å gi en subtil farge, som fremhever din egen naturlige leppefarge. Stains er ekstremt pigmenterte. Det beste med en lip stain er at den kan bygge fargen, sånn at du selv kan bestemme hvor mye farge det skal være. For å beskrive en lip stain, er å tenke seg hvordan leppene er etter å ha spist masse friske bær. Den tørker fort og gir en langvarig farge, og er ikke så lett å få bort, når du først har tatt den på… Dette er en bestselger gjennom mange år.

TINTED LEPPESTIFTER


Bildet: Fruit Pigmented Lip & Cheek Tint: Cranberry Glow
Disse er en multi – tasking helt. Det er litt lik en lip stain, men den er mykere og blender mer inn. Lip and Cheek Tints er mellom lip stains og et lipbutter. Den har en popup- tube, som passer like godt på kinn som på leppene. Gir en myk og frisk farge, uten for mye skimmer, men er kremte og gir en dewy/ duggfrisk look. Smart å ha i vesken eller på reisen, for en rask touch – up.

SKIMMER /HØYGLANS LIPGLOSSER


Gemmed Lip Gloss: Garnet

Husker du de virkelig glossy lipglossene? Dette er en glossy skimmer gloss. De har den samme høye glossfaktoren, uten at så mye pigmenter. Alle de som her skimmer i seg, har lysreflekterende kvaliteter og gir at leppe skinner og glitrer. Fargene er fra svak farge til nesten ikke farge i det hele tatt. 

BUTTER LIPBALMS (leppebalsam med farge).


Fruit Pigmented Lip Butter: Pomegranate
Et lip butter er best beskrevet som din farvoritt leppebalsam /leppeomade, med pittelitt farge. Det ultimate målet med et lipbutter er å gi fuktighet og lege tørre lepper, med en touc av pigment. De er enda mer «hverdags» enn Lip Glaze. Taes på med fingrene eller Cruelty Free Retractable Lip Brush L10 – hvor du enn er. 

 


100% PURE LEPPESTIFTER ER TRYGGE, GODE OG HAR FANTASTISKE FARGER OG TEKSTURER.

Er du klar for å gjøre en forandring og bytte ut dine konvensjonelle leppestifter?

Les mer om hva som faktisk finnes i konvensjonelle leppestifter HER>>


Disse fruktpigmenterte leppeproduktene har perfekt formulaer, med farger fra granatepler, bringebær og plommer- og inneholder IKKE syntetiske og giftige fargestoffer.


Når du ser fargekartene nedenfor, kan du tenke på hvorfor du har brukt farge rød#7. osv

100% PURE leppstiftene er pakket fulle av antioksidanter, vitaminer og er dypt fuktighetsgivende og gir leppene en god behandling med sunne ingredienser.  Det er en 2 for 1 – beauty and brain. 


Hvilken hudfarge har du..? 
Uansett om huden din er lys, medium eller mørk, har du en tone i huden. Det er denne tonen som er viktigst når du skal velge leppestift farger. 

FARGEKARTET

Se på dette fargekartet og ser du en varm tone på ene siden og en kald tone på den andre. Og at grønn er et sted i midten. Med grønn mener man type «olivenfarget» hudtone, som er mer nøytral og kan bruke begge sider av fargekartet. 


Den generelle regelen er, at man skal velge farger som matcher hudtonen, men det er til syvende og sist opp til deg selv, hva som du føler deg vel med, er viktigst av alt. Men sjekk disse basistonene, så kan du navigere litt etter den. 

Et tips for å finne kald eller varm undertone, er om blodårene på innsiden av håndleddet er blå-lilla (kald) eller blå- grønn (varm).

 • KALDE HUDTONE: Rosa og blå undertoner
 • VARME HUDTONER : Gule  og gylne undertoner 
 • OLIVEN HUDTONER: Mix av grønn, rød og gule undertoner

6 NATURLIGE LEPPESTIFTER FRA 100% PURE


Her får du en komplett oversikt over alle 100% Pure leppeproduktene.

SEMI MATT LEPPESTIFT

100% Pure Cocoa Butter Semi-Matte Lipsticks

 

 •  Finish: Semi-Matte
 • Vegan: Ja
 • Gluten Free: Ja
 • Cruelty Free: Ja
 • Antall farger: 11


Dette er en rik fruktpigmentert semi- matt leppestift, som har vært en topp selger siden den ble lansert i fjor høst - og med god grunn!

Den er svært fargerik, i trendy farger og du trenger ikke gå på kompromiss med helsen din. De aller fleste matte leppestifter i markedet i dag, inneholder mange farlige kjemikalier, som er full av tungmetaller. Når du kjøper leppestifter fra 100% Pure, får du leppestifer, som er farget av bær, og overhodet ingen tungmetaller.

Glem opplevelsene av de konvensjonelle matte leppestifter som etterlater leppene tørre, flassete og såre. Disse er silkemyke, selv om de er matte, med en base av fuktighetsgivende kakaosmør og sheasmør. De er veganske og glutenfrie. Ris pudder er essensielt for å få til den matte looken.


Cocoa Butter Semi-Matte Lipsticks fargeskalaene.

PRO TIPS: Du kan blande to eller tre leppestifter sammen og lage akkurat den fargen du ønsker deg.

Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Pink Canyon

Fargebeskrivelse: Dusty nude pink
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive


Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Sandstone
Fargebeskrivelse: Clay orange nude
Hudfarge og undertoner : warm or olive


Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Prickly Pear
Fargebeskrivelse: Vibrant coral pink
Hudfarge og undertoner : warm or olive


Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Cactus Bloom
Fargebeskrivelse: Vibrant orange
Hudfarge og undertoner : warm or olive


Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Sonora
Fargebeskrivelse: Orange Red
Hudfarge og undertoner : warm or olive


Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Marrakesh
Fargebeskrivelse: Fuschia
Hudfarge og undertoner : cool or olive


Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Currant
Fargebeskrivelse: Deep berry red
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive


Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Blood Orange
Fargebeskrivelse: Classic brick red
Hudfarge og undertoner : cool or olive


Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Tempest
Fargebeskrivelse: Neon lilac
Hudfarge og undertoner :: cool or olive


Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Hyacinthus
Fargebeskrivelse: Deep berry purple
Hudfarge og undertoner : cool or olive


Cocoa Butter Semi-Matte Lipstick: Aubergine
Fargebeskrivelse: Deep eggplant
Hudfarge og undertoner : cool or olive

 

Glossy leppestift

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipsticks

 • Finish: Gloss, Satin
 • Vegan: Ja
 • Gluten Free: Ja
 • Cruelty Free: Ja
 • Antall farger: 11

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick Fargeskalaene:


Pomegranate er en av favorittfruktene til 100% Pure® av mange grunner. Den er full av potente fruktpigmenter, i tillegg til masse Vitamin C og Antioksidanter.
Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipsticks er laget med super fuktighetsgivende pomegranate olje, i en kremete base av sheasmør. Disse antialdrende leppestiftene holder leppene dine myke og fuktige, med en farge som sitter lenge.

Vet du egentlig hva som er i en naturlig leppestift?
Ulikt de konvensjonelle leppestiftene, er naturlige leppestifter laget uten syntetiske kjemikalier, fargestoffer, konserveringsmidler eller giftsfotter. Det er en vanlig misoppfatning at det å være naturlig, går på bekostning av kvalitet, farge, konsistens og varlighet, men en viktig ting å vite, er at du trenger ikke la skjønnheten gå på bekostning av helsen når du velger en naturlig leppestift. Les mer om hva konvensjonelle leppestifter inneholder her>>

PRO TIP: Vil du ha en litt mattere finish, bruk litt kan du bruke litt Bamboo Blur pudder med en Cruelty Free Crease Brush E40 over leppestiften.

Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Peony
Fargebeskrivelse: True pale pink
Hudfarge og undertoner : warm or olive


Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Hibiscus
Fargebeskrivelse: Deep, neon red-orange
Hudfarge og undertoner : warm or olive


Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Calypso
Fargebeskrivelse: Berry red
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Dahlia
Fargebeskrivelse: Deep wine red
Hudfarge og undertoner: cool or olive


Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Poppy
Fargebeskrivelse: Bright blood red
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Narcissus
Fargebeskrivelse: Deep Pink
Hudfarge og undertoner : cool or olive


Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Magnolia
Fargebeskrivelse: Bright bubblegum coral
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Calendula
Fargebeskrivelse: Coral Pink Nude
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Foxglove
Fargebeskrivelse: Berry Pink Mauve
Hudfarge og undertoner : cool or olive


Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Primrose
Fargebeskrivelse: Bright Pink
Hudfarge og undertoner :: warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick: Melon
Fargebeskrivelse: Coral Pink
Hudfarge og undertoner :

 

Semi-Opaque Gloss

Fruit Pigmented Lip Glaze

 • Fruit Pigmented Lip Glaze
 • Finish: Semi-Opaque Gloss
 • Vegan: Yes
 • Gluten Free: Yes
 • Cruelty Free: Yes
 • Shade Range: 20

Fruit Pigmented Lip Glaze FARGESKALAENE:


Har du lett etter en perfekt kombinasjon mellom en leppestift og en lipgloss og lipbalm? Da er Lip Glaze det du har lett etter. Den er en cruelty free leppeformula, som ble laget for å gi «the finest sheer wash of color» for leppene. Alle de 20 fantastiske leppefargene gir masse næring og antioksidanter. De behandler leppene og gir dyp fuktighet, med mykgjørende avokado og kakaosmør. Lip Glazes er perfekt som «på farten» makeup og er lett å påføre. Fargene er så herlige, at det er vanskelig å velge bare en…Det er den typen du alltid bør ha i vesken, i lomma, i treningsbagen, ha med på reise, ligge på badet...

PROTIPS: Tar du den for lagt ut og knekker den? Ikke stress, det er bare å dytte den ned igjen, og bruk gjerne en lipbrush for å påføre neste gang.

Fruit Pigmented Lip Glaze: Sultry
Shade Description: Warm peachy brown
Hudfarge og undertoner : warm or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Daiquiri
Shade Description: Medium pink
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Seduce
Shade Description: Coral nude
Hudfarge og undertoner : warm or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Coquette
Shade Description: Dusty rose nude
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Melontini
Shade Description: Peachy coral
Hudfarge og undertoner : warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Vixen
Shade Description: Warm dusty pink
Hudfarge og undertoner : warm or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Coraline
Shade Description: Red coral
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Rosehip
Shade Description: Deep berry brown
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Rose Petal
Shade Description: Deep mauve pink
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Peach
Shade Description: Deep peachy coral
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Peach Bellini
Shade Description: Purple pink
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Rhubarb
Shade Description: Deep berry pink
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Lychee
Shade Description: Deep pink brown
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Fig
Shade Description: Deep pale mauve
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Elderberry
Shade Description: Deep pink mauve
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Velveteen
Shade Description: Dusty nude pink
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Cabernet
Shade Description: Deep brick red
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Strawberry
Shade Description: Soft berry pink
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Cherry
Shade Description: Deep purple berry
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Fruit Pigmented Lip Glaze: Pomegranate
Shade Description: Deep pinky red
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Sheer Lipsticks

 • Fruit Pigmented Lip Butter
 • Fruit Pigmented Lip Butter
 • Finish: Semi-Sheer
 • Vegan: Yes
 • Gluten Free: Yes
 • Cruelty Free: Yes
 • Shade Range: 4

Fruit Pigmented Lip Butter Fargeskalaene:


Leter du etter en lipbalm med litt farge.? En næringsik lipbalm med avokado, shea og kakaosmør? Gi leppene denne subtilt fargede lipbalmen med avkjølende peppermynte en sjanse. De kan taes med overalt og er lette å påføre med fingrene.

Den har en ikke fetende formula, som gjør leppe silkemyke og lett farget, hele dagen. De ar farget av naturlige frukt og bær – og er en virkelig sunn leppebalsam med farge.

PRO TIPS: unngå fingeravtrykk  eller om du ikke ønsker å bruke fingrene.. bruk Cruelty Free Retractable Lip Brush.

100% Pure Fruit Pigmented Lip Butters:

Fruit Pigmented Lip Butter: Cranberry
Shade Description: Deep red wine
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Fruit Pigmented Lip Butter: Peach
Shade Description: Bright coral
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive


Fruit Pigmented Lip Butter: Pomegranate
Shade Description: Deep purple wine
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Fruit Pigmented Lip Butter: Strawberry
Shade Description: Medium earthy red
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


High Gloss Liquid Lipstick

Fruit Pigmented Lip Caramel

 • Finish: High Gloss
 • Vegan: Yes
 • Gluten Free: Yes
 • Cruelty Free: Yes
 • Shade Range: 10

Lip Caramel Fargeskalaene:

Lip Caramel Collection er for alle som elsker leppestifter og lipglosser med en intens, pigmentert flytende leppestift. Den er dypt farget fra naturlige frukt pigmenter og achiote frø.

Visste du at achiote seeds ble brukt i mange historiske sivilisasjoner. Mayaene brukte dem for å lage kroppsmaling  og Waiapiene brukte dem for å beskytte seg mot innsekter, og Aztekerne tilsatte dem i herlige sjokolade drikker. 100% Pure har dyrket disse historiske frøene for sin intense farge og brukt dem i denne lette formulaene. Denne innovative LIP CARAMEL er en kombinasjon av myk og lett tekstur, med sterk farge, som sitter kjempegodt.
De kommer i mange fantastiske farger fra helt nude og naturlig til magenta og dyp plummefarget. Hver lip caramel har en lett søt duft av vanilje og karamell.

PROTIPS: Påfør Lip Caramel direkte på leppene, som en lipliner først. La den være slik for å ha en høy gloss farge eller bruk et papir for å matte den ned litt etterpå.

Lip Caramel: Rum Nougat
Shade Description: Peachy nude
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive


Lip Caramel: Butterchew
Shade Description: Pinky brown nude
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Lip Caramel: Ganache
Shade Description: Medium rosy nude
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Lip Caramel: Truffle
Shade Description: Deep mauve brown
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Lip Caramel: Cherry Cordial
Shade Description: Bright berry
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Lip Caramel: Scotch Kiss
Shade Description: Deep classic red
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive


Lip Caramel: Red Velvet
Shade Description: Deep classic red
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Lip Caramel: Sorbetto
Shade Description: Medium pink-purple
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Lip Caramel: Plum Wine
Shade Description: Deep purple wine
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Lip Caramel: Melon Drop
Shade Description: Bright coral pink
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


High Gloss Lip Gloss
- Gemmed Lipgloss

 • Gemmed Lip Gloss
 • Finish: High Gloss
 • Vegan: Yes
 • Gluten Free: Yes
 • Cruelty Free: Yes
 • Shade Range: 8

Gemmed Lip Gloss Fargeskalaene.

Gemmed Lip Glossene er inspirert av semi edelstener og ekte edelstener. De har fanget den multidimensjonale glansen og skimmeret i stenene. Den intense glansen fra Vitamin E og vegetabilsk glycerin er dypt fuktighetsgivende, uten at den blir tacky eller føles klissete på leppene.


Glansen er laget av seks knuste edelstener. Labradorite, Moonstone, Australian Opal, Pyrite, Sunstone and Mica. Applikatoren har et hull i sentrum, så den kan holde på produktet og gjør det lettere å påføre.

PROTIPS: Denne Gemmed lipglossen kan  brukes for seg selv, eller over andre leppestifter for ekstra dimensjon og ekstra glansfulle lepper.


Gemmed Lip Gloss: Citrine
Shade Description: Sheer peachy red
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive


Gemmed Lip Gloss: Peacock Ore
Shade Description: Sheer pinky red
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Gemmed Lip Gloss: Rainbow Aura
Shade Description: Sheer peachy nude
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive


Gemmed Lip Gloss: Rose Quartz
Shade Description: Sheer pinky purple
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Gemmed Lip Gloss: Moonstone
Shade Description: Sheer mauve nude
Best Skin Tone and Undertones: warm or olive


Gemmed Lip Gloss: Ruby
Shade Description: Semi-sheer deep magenta
Best Skin Tone and Undertones: cool or olive


Gemmed Lip Gloss: Crystal
Shade Description: Sheer pale nude
Best Skin Tone and Undertones: warm, cool, or olive


Gemmed Lip Gloss: Garnet
Shade Description: Semi-sheer deep red
Best Skin Tone and Undertones: cool, or olive

Vil du vite med om hva tradisjonelle eller såkalt konvensjonelle leppestifter inneholder, og hvorfor man bør lete etter naturlige ingredienser, kan du lese HER>>.
Se også videoen fra 100% Pure, hvor de demonstrerer flere av de overfornevnte leppestiftene HER>>.

Og er du på jakt etter en rouge /blush også, kan du lese om farger og konsistenser HER>>

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar