Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Ferietid = tid til å stresse ned - akkurat sånn som dette

i Hårpleie , Hudpleie, Kroppspleie, Produktomtaler, Velvære

Ferietid - det er nå du har sjansen til å virkelig stresse ned og lade batteriene. Her er noen gode tips til hvordan...

Det er kanskje ikke like lett som man tenker, å slappe av når ferien starter. Det er mye som skal pakkes, "hva skal vi ha med, fikk jeg med meg alt, unger som skal ha oppmerksomhet, gjester som kommer eller man skal på hagefest, eller komme seg til stranden.. man skal handle mat, grille… Og oppvasken, som kommer uansett.. om man ikke er på hotell da…" (da slipper man det i hvert fall..). og det tar ofte litt tid før du "lander".  Det er mye du kan gjøre med dette selv...

Etter en lang vinter og relativt kort vår, som gikk fort over til tidenes varmeste sommer, (i hvert fall store deler av landet) så er ferien en tid hvor, man skal lade batterier, kose seg og få påfyll av energi.  Og mange opplever at man ikke helt klarer å slappe av, selv om det er ferie. Er du en av dem? Eller en av dem som faktisk klarer å slippe alt og virkelig bare nyte fri, sol og sommer? - Vi skal gi deg noen tips til noe, som uansett får deg over i feriemodus, og som både kropp og sjel vil elske.

Gjennom en stressende hverdag produserer kroppen kortisol, et stresshormon, som også er hormonet for oljeproduksjon. Det kan bety fet hud, utbrudd og kviser. Stress kan føre til forstoppelse og fordøyelsesproblemer, søvnproblemer og man får mørke ringer under øynene og stressnupper i huden…

  For å regenere deg selv, huden og kroppen din, bør du utnytte tiden, og får urenheter og andre problemer til å forsvinne, som dugg for solen  - lag ditt eget ferie- HJEMMESPA.

En slik self- treatment trenger verken å ta tid eller være så komplisert. Det gjør bare godt.


SKRUBB – BASEN TIL ALT GODT


En god skrubb med naturlige aromaterapeutiske oljer, gjør rett og slett underverker for huden. Den fjerner døde hudceller og gjør huden klar for all annen pleie. Bruk skrubber, som inneholder avslappende eller oppkvikkende (alt etter hva du føler for akkurat nå), essensielle oljer, som gir den ultimate følelsen av velvære.

Vi har bodyskrubber med baser av salter og sukkerkrystaller, velgjørende oljer og dufter du bare vil elske. Skrubbene har essensielle oljer med alt fra kokosolje, eucalyptus, kakao, lavendel til vanilje, pink grapefrukt, sitrongress, kakao. Alle skrubbene gjør huden jevnere og mer glødende, og ikke minst mykere. 100% Pure har alt fra granateple, aprikos og acai- oljer, med shea og kakaosmør, som gir gir huden en dyp dyp fuktighet, og gjør den ekstra myk. Sommer (og vinter) huden har veldig godt av det.

Body Scrubbene fra Bodhi er også helt naturlige og har sugar cane og himalayasalt og flere nydelige velgjørende oljer.


BADESALT


Har du badekar? Da er det nesten ingenting, som slår et varmt bad med gode oljer eller badesalt.

Har du prøvd badesalt?  Badesaltene til 100% Pure er laget av krystalisert Kelp (som er en brun tang/alge), kjent for sine næringsrike mineraler som jod, jern, kalsium ,magnesium osv.)

  • Detox- badesaltet innehodler alt fra ingerfærrot, tea tree, rosemarin,  alt for å stimulere sirkulasjon og lymfestystemet.
  • Eucalyptus som er svært mineralsrik, og virker antiseptisk, og gir en avkjølende følelse pga peppermynteolje.
  • Lavender virker som de fleste vet, balanserende og beroligende på kropp og sjel, og helt herlig når du har egentid.

Badesaltene fra Bodhi inneholder mineralrike salter fra Himalaya, med nydelige essensielle oljer, med oppkvikkende peppermint  og beroligende floral mixture. Kroppen suger til seg de nydelige naturlige pleiestoffene og sjelen får seg en god behandling også. Vi lover at du er en annen person, når du går ut av badekaret etter en halvtime- time med disse badesaltene i.


MASKER
Når du først tar deg tiden til å slappe av, er en god ansikts- og hårmaske et must!


Vi har så mange bra ansiktsmasker at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne.. Men kanskje noe av det mest avslappende og fuktighetsgivende vi har, er 100% Pure Water Bomb Mask. Den er laget at hydrogel, som består av 95% aloe vera juice, som sluses rett inn i huden (Aloe Vera har uttallige gode egenskaper for oss, (les mer her), og gir et dyp dyp fuktighetsbehandling. Ikke å forakte når sola steiker og tørker ut huden og varmen, tørker oss ut innvendig.. (om vi ikke drikker nok).

Andre masker, som gjør underverker er 100% Pure Does It All Mask, som er en arkmaske, som vi ikke kan få nok av.

Bare les her :  This ultimate multitasking sheet mask does it all! Lessens lines & wrinkles with Retinol; Brightens with Licorice; Evens skin tone with Sake Enzymes; Boosts collagen & elastin with Vitamin C; Regenerates with Red Wine Resveratrol; Restores damaged skin with Vitamin E; Increases circulation & oxygen flow with Caffeine; Moisturizes (feed skin with oil) with Carrot Seed Oil; Retains moisture with Kinetin; Hydrates (feed skin with water) with Hyaluronic Acid; Softens with Pomegranate Oil; Improves skin texture with Rosehip Oil; Soothes with Ylang Ylang Essential Oil; Reduces inflammation with Chamomile Essential Oil». Kan det bli bedre??

Maskene fra Mario Badescu er også helt fantastiske.. med alt fra plumpende og oppstrammende Super Collagen Maske, lysnende og hudjevnende Whitening Mask, beroligende Azulene Calming Mask, Fuktighetsgivende Gingko mask, dyptrensende orange tonic mask eller masken som lindrer akne hud , og forhindrer arrdannelse.

ANDRE TING DU KAN GJØRE FOR Å RETT OG SLETT SLAPPE AV:

Bruk produkte rmed følgende ingredienser.

LAVENDER


Ingenting er som Lavendel når det kommer til å redusere stress. Stress er et av verdens mest brukt essensielle olje, nettopp pga sin beoligende og avslappende virkning på kropp og sjel.


Her er noen av våre favoritt produkter med lavender, fra topp til tå. Lavender reduserer stress ved å roe ned nervestystemet, regulerer pusten og senker blodtrykket.


EUCALYPTUS

 


Det er også en av verdens mest bruke essensielle oljer, og brukes mye i naturlig hud og kroppspleie. Eucalytpus har en stress reduserende egenskap, og stimulerer lett. Når du inhalerer eucalyprus vil du føle mer energi. Eucalyptus har også antibakterielle egenskaper.

 

 

 

 

 

 


MASSASJE  - reduserer stress.


Noe av det som reduserer stress mest av alt. En god massasje. Det roer ned nervesystemet, immunforsvareet vårt og roer ned alt fra hodepine til muskelsmerter. Få en god venn eller kjæreste til å gi deg en god massasje, og du vil rett og slett føle deg bedre etterpå. Og gi tilbake, så vil samvittigheten også gjøre godt????
En god massasje oljer, gjør at du får både fuktighet og næring, den gjør huden mykere og flere ulike essensielle oljer gir nervesystemet hjelp til å slappe av.

HODEBUNNSMASSASJE
Har du en frisør som gir god hodebunnsmassasje, da vet du hvor utrolig deilig det er. Jeg sovner nesten hver gang min frisør skal vaske håret mitt… er så godt. Og det beste av alt. Det er jo bare enkelt. Få noen til massere hodebunnen din, og roen er et faktum. Med et bestemt, lett trykk, flyer stress og tanker bort med vinden. Igjen, gjør tjenesten tilbake og du vil bare høre hmm mmmm mmm.. og et smil. Det er stress reduserende det. Du kan for eksempel gjøre dette samtidig som du tar i en god hårkur. Og masser hodebunnen mens den virker – dobbel gevinst.


ANSIKTSMASSASJE

Det er også veldig enkelt. Masser godt, i utadgående sirkulære bevegelser, gjerne med en god olje eller rik fuktighetskrem.  Du vil redusere poser og stimulere lymfesystemet også. Bruk en god olje, som argan olje, dyr oil, super seeds olje.. og masser godt inn i huden. Masser ved å trykke litt og massere litt om hverandre.

TA DEG EN TRENINGSTUR
Ta deg en treningstur. Nå har du god tid, og det beste du kan gjøre er å bevege deg. Gå en tur i skogen, på stranda eller i fjellet om du kan. Skru av mobil og musikk, og bare nyt naturens lyder. Veldig mange har veldig godt av det. Trening reduserer stress hormoner i kroppen og du får i gang lymfestystem og blodsirkulasjonen i kroppen. En god yoga time, vil også øke fleksibilitet, roe ned kroppen og gjør deg både mer tøyelig, avslappet og stressfri.

NOK SØVN

Prøv å bruke sommeren til å få sårt tiltrengt søvn. Sov litt lenger, ikke stress på morgenen. Søvn gir energi og fyller lageret vårt. Nok søvn, gjør at kroppens fungerer som den skal, rett og slett. Det er når vi sover at kroppen restituerer seg selv, og skader som oppstår av stress og annen påvirkning, stoppes og repareres. Rens huden godt før du legger seg og bruk en god næringsrik og reparerende nattbalsam eller rik god fuktighetskrem. En god after sun på kroppen er også reparenede og gjør deg klar til en ny dag i solen!

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar