Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Er du klar for julebordet?

i Hudpleie, Kroppspleie, Sminke , Ukens anbefalinger og favoritter

 

Har du planlagt hva du skal ha på deg i på julebordet eller julefesten? Har du (om du er kvinne) tenkt at "nå skal finkjolen snart på, og at den har bare skuldre..". og at de skuldrene, kanskje, har mistet litt av gløden fra da brunfargen var på sitt beste etter sommeren? Man pynter seg litt ekstra til julefesten, - fortvil ikke, her finner du noen gode råd til hvordan du kan "skinne som en sol" gjennom hele kvelden...

Det er ikke så komplisert eller mye som skal til.. men dette gir ihvertfall litt velvære og en god følelse på selve julefesten.. Her er noen gode tips, som gjør underverker for huden og gløden din:

1. Skrubb huden din godt og husk å smøre inn med en god, rik body Lotion eller olje hver dag.

2. Påfør selvbruning 2-3 ganger (så start en uke før første julebordet). Vita Liberata er fantastisk på selvbruning, det samme er Eco by Sonya, som begge har prisvinnende selvbrunere- og de er naturlige og helt trygge å bruke.

3. Bruk gode fuktighetskremer eller oljer for å gjøre huden myk og jevnere. Husk at noen oljer kan redusere virkningen av noen typer selvbruning, så påfør gjerne oljer i forkant av selvbruningen for å få den mykeste huden, og fortsett med fuktighetskremer i tiden etterpå. Du kan også bruke tanning oljer og selvbruningskremer, som er kjempefine, fordi de gir mer fukt enn en mousse, og samtidig gjør en brun. Gode kroppsoljer og bodylotions finner du her  >>

4. Solpudder og bronzefarget sminke, gir en nydelig glød til huden. En god olje med skimmer, er også nydelig når du skal noe ekstra, som på en julefest.

5. En dyp rød leppestift, gjør deg partyklar på 1-2-3. Leppstiftene fra 100% Pure er fantastiske og fargesterke alle sammen. Cocoa Butter Matte Lipsticks har mange utrolig fine farger. Den på bildet heter NOPAL.

6. På selve kvelden du skal på fest, er det et godt tips å bruke en bodylotion med glitter eller som skaper glød. Eks Prtty Peaushun og Body Blur fra Vita liberata er fantastisk til dette.

7. Ta også en ansiktsmaske som er oppstrammende eller gir glød, samme dagen før du skal på fest!  Mario Badescu Temporary Lifting Mask strammer opp huden og gir en fantastisk glød til festen. Super Collagen masken er også helt himmelsk.  Masse fuktighet og plumping effekt får du av Collagen Boost fra 100% Pure og Water Bomb Mask også fra 100% Pure.

Her finner du produkter som gir deg glød hele året - også nå i førjulstiden og til alle julefestene (ikke glem nyttårsaften)  >>

Ønsker deg en god førjulssesong og en fantastisk julefest... :)


Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar