Eco By Sonya gir resultater – også for arr og problemhud

eco by Sonya Hudpleie regime

 

Eco by Sonya er et økologisk skjønnhetsmerke fra Australia. Eco By Sonya inneholder  kun naturlige ingredienser og er et veldig populært merke hos oss. Serien har en del absolutte bestselgere, blant annet de kjente selvbruningsproduktene som de startet opp med, Face Tan Water, Winter Skin og Invisible Skin, og ikke minst de  herlige hudpleieproduktene deres, og bestselgeren Glory Oil.

Produktene er 100% naturlige og er økologisk sertifisert, og er anerkjent av blant annet dyrevernsorganisasjonen PETA, og er selvsagt Cruelty Free og ikke testet på dyr. De er veganske.

De er opptatt av milljø, gjenbruk og nedbrytbar emballasje, naturlige aktive ingredienser og ikke minst kildene til ingrediensene (ingredient sourcing) og at hver ingrediens er produsert på en miljøvennlig og etisk måte.

Eco By Sonya er kjent for utrolig gode resultater og de deler mer enn gjerne bilder av resultatene kundene får. Som du ser, dette er produkter som kan brukes av alle og har gode resultater på alt fra kviser og uren hud, rosacea og arr. De kan brukes av både tørr og fet hud, og ikke minst ung og moden hud. Vi elsker disse produktene, og kan ikke få skrytt nok.

Selve hudpleieserien kalles Clean Skin System. Her ser du noen bilder på noe av det deres kunder har oppnådd. Bildet av Soyna Driver er søsteren til hun som står bak merket, som måtte fjerne hud pga hudkreft. Resultatet ved å bruke Glory Oil ser man tydelig, at såret og arret grodde så fint.

FØR OG ETTER BILDER FRA ECO BY SONYA

Eco by sonya GLory Oil
ROSACEA CLEAN SKIN SYSTEM ECO BY SONYA
acai exfoliator Eco By Sonya
SUper fruit cleanser fra Eco By Sonya
GLORY OIL Eco By Sonya
SUper fruit hydrator eco by sonya
LAGT I HANDLEKURVEN