Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Årets julekalender fra oss i Karma.no - delta og vinn flotte premier hver dag.

i Eventer og konkurranser

Da er endelig 1. desember her og vi kjører igang med Årets Julekalender, i år, som i fjor!

Vi takker for fantastisk deltakelse på årets julekalender. Alle vinnerne er nå trukket, de fleste premiene er sendt ut eller underveis. Siste ukens deltakelse blir sendt ut i løpet av første uken av januar. Dersom du ikke har hørt fra oss, er du dessverre ikke en av de heldige vinnerne denne gangen. Men følg oss på instagram, facebook og på nyhetsbrevet vårt. Vi har flere giveaways og konkurranser, så mulighetene byr seg igjen!  GOD NYTT ÅR!! vi gleder oss til et fantastisk 2018, sammen med dere!

her er vinnerne:

Vi teller ned til jul med årets julekalender - hvor du kan vinne et flott produkt, hver dag frem til julaften. Vi ønsker at du blir kjent med forskjellige merker og produkter, som vi selger her på Karma.no. Derfor vil du i hver luke finne et spørsmål, som du må svare på. Det kan være noe om oss, merkene våre, produktene våre  eller andre ting vi er opptatt av. Det er bare å svare og sende inn, og du med i trekningen av dagens luke- produkt. Trekning skjer automatisk hver dag, og du vil få en mail om du vinner, eller om du ikke er den heldige den dagen.

Dersom du er den heldige vinneren, merk at vi kun registerer din mailadresse, så vi vil sende en mail til deg, om ditt fulle navn og adresse, som du må svare oss på innen 31.12.17, for at vi skal kunne sende ut premien din.

Vi håper du synes dette er like hyggelig som vi synes, og ønsker selvsagt lykke til!

Husk at når du deltar, melder du deg samtidig på vårt nyhetsbrev. Vi sender normalt et nyhetsbrev per uke, og litt oftere når det skjer spesielle ting. Vi sender informasjon om nyheter, blogginnlegg, nyttig informasjon, gode tilbud og en del unike rabattkoder og tilbud.

Her kan du delta på årets julekalender - trykk på bildet!

Julekalender på Karma.no

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar