Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

Alt om de herlige Sheet Maskene fra 100% Pure

i Hudpleie, Naturlig og økologisk, Produktomtaler, Velvære

Har du hørt om Sheet Masks – eller ark- masker? Vet du hva det er og hva de gjør for deg?

Du har sikkert hørt om Koreansk hudpleieregime eller K- Beauty, som er veldig i vinden for tiden. Koreansk hudpleie er et rituelt hudpleieregime i 10 steg, hvor dobbel rens, arkmasker, serum, dag, natt og solpleie er i sentrum. For mange kan det bli mye å følge 10 steg hver dag, men det er noen «steg» som kan taes litt sjeldnere. Ark masker er et av dem.

Ark masker eller sheet masks er en nyhet fra 100% Pure, som ikke bare har imponert oss, men som har tatt helt av i flere land. De er så enkle å bruke, og så utrolig effektive, at det eneste vi egentlig burde si, er. Prøv dem selv.

Men vi kan fortelle litt mer om dem først...

Disse maskene kommer i hendige poser, som selges enkeltvis eller i pakke med 5 stk. De er perfekte for goodiebagen din på jentetur, som brudepikegave, ferien, helgeturen, ditt eget hjemmespa, vertinnegave, you name it!


Hvis du ikke vet hvilken av maskene du bør velge, så les videre om hvordan du kan identifisere DITT--ARK -MASKE- BEHOV?

Disse maskene passer alle hudyper og behov. Det er viktig å vite hva slags hudtype du har, for å finne den masken som har best påvirkning på DIN hud.

  • Tørr hud har for eksempel veldig godt av honning, glyserin, hyaluronsyre.
  • Hvis huden din trenger å friskes opp etter en lang natt med digg og iskrem, vil beroligende ingredienser som hvete og aloe vera forhindre talgproduksjonen å trigge kviser og utbrudd i huden.
  • Når vi snakker om talgproduksjon eller fettproduksjonen, så elsker fet hud kaolin, charcoal (kull) tea tree og sitrus essensielle oljer for å dempe blank hud.
  • Hvis huden din er «normal» kan en real «treat yourself» være noe som gir glød og masse fuktighet til huden.
  • Se etter en naturlig arkmaske med for eksempel tropiske frukter som papaya, ananas og lime. Mange ulike naturlige ingredienser i ulike masker gir ulike resultater.
  • Du har sikkert også hørt om MULTI MASKING? Det betyr at huden kan ha mange ulike behov, så man kan bytte på, en maske en dag og en annen maske en annen dag, behandle på flere måter.

 

100% PURE Sheet Masks

(bilde tatt i butikken vår på Frogner i Oslo:)

DOES IT ALL SHEET MASK


Først og fremst, er du ute etter en maske som «gjør alt» på engang.. så er Does it All Natural Sheet Mask det du trenger. Den har et høyt innhold av aloe Vera og hyaluronic acid. Aloe roer ned huden, gir næring og lindrer huden, mens hyaluronsyre gir en dyp fuktighet som varer og gjør huden plump. (i mangel av et norsk ord..). Hyaluronsyre er sett på som en mirakuløst anti aldrende ingrediens. Så lite som 1 eneste gram hyaluronsyre kan holde på opptil 6000 ganger sin egen vekt i H2O (vann), og den gjør at huden både føles og ER fuktig, selv etter en lang dag i varmen. Hyaluronsyre vil sammen med Retinol gi veldig anti aldrende resultater. Hyaluronsyre vil også påvirke collagenet i huden, og bevare huden ung og smidig.

Denne ansiktsmaken er pakket full av virkelig anti aldrende ingredienser. Collagen minsker aldringen ved å motvirke slapp hud og rynker. Retinol påvirker også dette, og coffein i masken gir en etterlengtet boost og strammer opp huden. Og det stopper ikke her!  Denne masken inneholder sake, vitamin c, grapefrukt og lakris, som gir en mykere hud og har en lysnende effekt. (og gir en jevnere hudtone). Og om alt dette ikke er nok, blomster- og urte ekstrakter balanserer, roer ned huden og reduserer inflamasjon. Denne masken gir deg en helt unik SPA opplevelse, den er like deilig, som den høres ut.

 

Wrinkle Smooth Sheet Mask


En smidigere hud med mindre synlige linjer og rynker, mindre porer og tørr hud, er noe mange ønsker seg. Denne masken motvirker alt dette, den har naturlig eksfoliering i seg, i form av appesinskall- oljer, og grapefrukt. Den er mild, naturlig og gir en smidigere og jevnere hudtone.


For å minske fine linjer og rynker, og stramme opp huden, har masken retinol, hyaluronsyre og koffein. Disse ingrediensene øker sirkulasjonen og blodomløpet, og gir effektiv næring til huden i form av CoQ10, (beskytter huden, plumper og strammer opp huden), Honeysuckle, Ylang Ylang og blomsterekstrakter roer ned huden og har anti inflamatoriske egenskaper, og gir næring, som motvirker utbrudd og kviser. Selv om anti aldring ikke er ditt hudpleiebehov, vil næringen, fuktigheten og de beroligende egenskapene til denne masken hjelpe deg, om du har sensitiv hud, tørr hud, irritert hud.

Collagen Boost Sheet Mask


Denne «plumpende», mega fuktighetsgivende masken er et MUST HAVE for alle som har tørr, sliten, moden og slapp hud. Hovedingrediensene i denne masken påvirker collagenproduksjonen. Collagen er et hovedprotein i huden, og er det, som gir strammere hud, elastisk hud og en myk og smidig hudtype. Tre hovedfaktorer for en ungdommelig hud. Denne masken er så pakket full av de beste plante baserte fuktighetsgivende ingrediensene, at den passer for alle hudtyper.

Revitaliserende ginseng, retinol og vitamin C, er tre vitale ingredienser for å stimulere collagen og elastin produksjonen, som igjen reduserer fine linjer, rynker og som gir en fastere hud. Intenst fuktighetsgivende Aloe Juice og Hyaluronsyre stenger fuktigheten inne i huden (holder på den), mens rosehip olje gir en mykere hud og forbedrer hudkvaliteten. Sitrus essensielle oljer fra grapefrukt og blodappelsin, gir en lysere hudtone og virker veldig oppfriskende.

Anti-Acne Sheet Mask


Vi vet alle hvordan det er (de aller fleste opplever kviser og uren hud en eller flere ganger i livet), og vi vet at vi «stress out, break out» og så er man fort i en ond sirkel.  Sånn er livet, man har tenåringsakne, mallorca akne (mange får kviser og utbrudd etter en periode i solen), moden akne, stress akne osv.

Denne Anti Acne masken har beroligende ingredienser, som rosemarin og persille, willow bark og witch Hazel, blomster, som har superberoligende og talgkontrollerende egenskaper, noe som igjen balanserer huden. Tea Tree Olje dreper bakterier i det ytre hudlaget og reduserer inflamasjon i nupper og kviser. For å behandle kviser, skitt og opphoping i porene, er det også salicylic acid i masken. Den renser og reduserer kviser. Argan olje, hyaluronsyre og aloe vera roer ned og gir masse fuktighet til huden. Denne masken har en perfekt balanse av rens og fuktighet.


Deep Hydration Sheet Mask


Denne ULTRA beroligende, fuktighetsgivende og behaglige ansiktsmasken er bare et MUST for en hver hudtype.
Dette er en luksus – maske, stappfull av aloe juice. Aloe er legende, fuktighetsgivende og beroligende, og roer ned alt fra kløpe, tørrhet, solbrent het, irritasjon og rødhet, arr, kviser fra både barbering og uren hud. Fuktighetsgivende agurk er også avkjølende for en solbrent hud eller betent og irritert hud. Den har også silica som strammer opp slapp hud og virker drenerende.
Den har også ginseng i seg, som i århundrer har blitt brukt i mat og kosttilskudd, men som også har veldig anti aldrende egenskaper og som stimulerer collagenproduksjonen. Denne ingrediensen gir en synlig jevnere hudtone. Beta -glucan reduserer rødhet, og ceramider holder huden sterk. Essensielle fettsyrer fra blomster oljer og carrot seed olje, holder på fuktigheten, spesielt i moden og svært tørr hud. Denne masken er et 20 minutters ansiktsløft.  

Bamboo Fiber Sheet Maskene er laget av en miljøvennlig og nedbrytbar,100%  naturlig antibakteriell bambusklut.


Hvordan bruke maskene?

Først, velg deg et sted hvor du skal ta masken. Det er helt opp til deg selv, du kan ta den på sofaen, i sengen din, i hagen, i solstolen (da gjerne i skyggen, så du får slappe skikkelig av). Hvis du ikke har tilgang til en badstue, velg gjerne et varmt, fuktig bad (for eksempel ta den når du ligger i badekaret), Dette vil åpne porene dine og mest mulig av herlighetene fra masken, vil trekke godt inn huden.

TIPS: Oppbevar maskene i kjøleskapet, så får du en herlig avkjølende maske, som gir ren velvære. En kald maske, reduserer også poser under øynene og drenerer huden enda bedre.


Rens huden først

En dyprens før du bruker masken, er viktig. Du kan fjerne makeup med Blood Orange Cleansing Balm, (som gir en nydelig mykgjørende rens med næring fra avokadosmør). Vi anbefaler en dobbel rens med en flytende rens, for eksempel coconut cleansing milk eller charcoal clay cleanser. Og for å sikre at porene er helt rene og åpne for pleie, avlsutt med en toner, før du tar på masken. 

Ta masken ut av posen og legg over ansiktet. Trykk masken godt inntil huden, rundt øynene, nesten og langs kjeven og hårfestet og munnen. La den virke i ca 20 minutter, mens du slappe av. Se en film, les en bok eller lukk øynene. Kos deg.Når du er ferdig og merker at det meste av masken har trukket inn i huden, kan du ta den av. Husk at det overflødige væsken i posen kan smøres på halsen og brystpartiet, slik at det også får etterlengtet pleie.

Avslutt med en god fuktighetskrem, en god nattkrem om dette er på kvelden. Se deg i speilet. Hva var det vi sa… det ser like bra ut, som det føles, ikke sant? 

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar