Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

5 måter å behandle tørr og slapp vinter hud - og gjøre den klar for vårsolen

i Hudpleie, Produktomtaler, Ukens anbefalinger og favoritter, Velvære

De aller fleste opplever at huden blir tørr og litt blek og sliten på vinteren. Det er heeelt vanlig. Nå skal vi snart legge vinteren bak oss, og ta frem solkrem, og nyte solen, med sine mer og mer varmende stråler. Men hvordan forberede huden best mulig på sesongen, som ligger foran oss..?  Her har du 5 tips, som hjelper, hver gang:

1- GLYCOLSYRE - ET MUST I ETHVERT HUDPLEIEREGIME  - DEN GJØR EN FORSKJELL

 

Ingenting er som glycolsyre for å fjerne døde hudceller på en skånsom og effektiv måte. Glycolsyre er fruktsyre og den løser opp bindingene mellom de døde hudcellene (den river dem ikke av, men løser dem opp) og løser samtidig opp build up i porene og etterlater huden renere og freshere, enn noen gang. Det er noe av det mest skånsomme og effektive du kan bruke, og du merker forskjell allerede etter første bruk. Den legger grunnlaget for alle annen hudpleie.  1-3 ganger per uke (avhengig av hvor fet eller sensitiv huden din er. 1 gang tørr og sensitiv hud, fet hud kan bruke den opptil 3 ganger per uke).

Glycolic Foaming Cleanser fra Mario Badescu er dyptrensende, peelende og etterlater huden renere, mykere og mer glødende.

 

 

 

 

 

 

2- TREAT YOURSELF NICELY - en ekstra pleiende behandling gjør underverker på huden og ditt eget velvære. Ansiktsmasker er rett og slett på sin plass akkurat nå. Vi har mange gode masker, men kan anbefale akkurat disse, akkurat nå! Huden trenger GOD pleie og næring nå, for å gløde mest mulig!

Enzyme Revitalizing Mask  gjør underverker  på en "post - vinter" hud. Den inneholder alpha hydroxy acid og peeler mildt huden.

Super Collagen Mask fra Mario Badescu er bare en genial maske, den strammer opp huden og gir masse "plump" effekt, og så lukter den så godt og fresht at du føler deg freshere bare av det.

100% Pure Green Tea Water Bomb Mask eller Ginseng Collagen Mask fra 100% Pure gir masse fuktighet og lindrer (med aloe vera juice) og grønn te gir masse antioksidanter (som er anti aldrende) og Collagen masken er stimulerende og strammer opp en litt sliten vinterhud.

De andre sheet maskene fra 100% Pure er også herlige.. Vi kan anbefale Does it All masken og den som heter Deep Hydration Mask, akkurat nå. Det er to masker som begge gir masse fuktighet, men som gjør det lille ekstra. Deep Hydration passer for deg som virkelig trenger fuktighet etter en lang vinter (og der er vi flere), og Does it All, er for deg som trenger fuktighet og en skikkelig boost. Den gir glød og du merker at huden blir mettet og god av pleie.

To masker som gir ekstra glød er Evolve Radiant Glow Facial Mask og KORA Organics Turmeric Brightening & Exfoliating Mask er også en masker som gir umiddelbar glød til huden. De er så deilige begge to, at jeg nesten ikke kan velge bare en...

20 minutter med maske - et MUST akkurat nå. 1- 3 ganger per uke, og du vil merke at huden ELSKER det.


3- FUKTIGHET FUKTIGHET FUKTIGHET

Det kan ikke sies for ofte, men fuktighet er viktig for alle, uansett alder og hudtype. Men det er ekstra viktig etter en lang, kald og tørr vinter. Etter at du har skrubbet/eksfoliert huden, er den åpen for å ta i mot ekstra fuktighet. Og det er nesten bare å kjøre på, så mye du kan. Fuktighetskremer og serum absorberes mye bedre ned i huden, etter at du har skrubbet (og bruk gjerne Glycol syre, som nevnt over).., og påfør med en gang etter skrubb.

Men hvilken fuktighet skal du velge? Det er jo så mye å velge mellom. Se alle fuktighetskremer her>>

Nå som våren og sommeren nærmer seg, kan man gå over til en litt lettere fuktighetskrem eller kun et serum eller kun en god krem med solfaktor, som er beregenet til bruk om dagen. Og så anbefaler jeg at man bruker en ekstra pleiende nattkrem på natten i stedet.

Her er noen gode og lette ansiktskremer, som er fine nå. Husk at det selvsagt er forskjell på tørr hud og fet hud.

Oil Free Moisturizer SPF17 og SPF 30 passer veldig godt til en fet og gjerne uren hud. Det samme gjelder Hydra Drench fra 100% Pure, nydelig og lett krem, med mye fuktighet. Fra KORA Organics er Purifying Moistruizer en veldig god krem fet hud, den forhindrer også build up i porene.

For en litt tørrere hud er det også mange gode kremer. KORA Organics Hydrating Moisturizer, er så myk og god, og gjøre huden supermyk. Du vil bare elske den. Fra Mario Badescu er det også mange veldig gode kremer, Mario Badescu Hyaluronic Day Cream er veldig god krem for en moden tørr hud, og Mario Badescu Hyaluronic Moisturizer er også en veldig fuktighetsgivende krem, med solfaktor 15, og er litt lettere enn "creamen".

EVOLVE Daily Renewal Cream er en god, regenerende dagkrem, som passer en normal til tørr, og også voksen hud.

For en sensitiv hud, passer Kera Moisturizer fra Mario Badescu, veldig bra, det er en bestselger hos oss. KORA Organic Soothing Cream er en beroligende og fuktighetsgivende krem, som lukter kjempegodt og føles så herlig på huden.

4- EKSTRA GLØD - SKINNE I KAPP MED SOLEN, SOM TITTER FREM


Det er IN med en naturlig, glødende hud nå. Det betyr god rens, og igjen, eksfoliering og fuktighet. Masse fuktighet, men det som ofte gir den ekstra gløden, er produkter som gir en ekstra duggfrisk look, og som gjør det lille ekstra.

Vi snakker primere, facial sprays,serum/oljer og luminizere.

Her er noen av de mest populære produktene, som vi varmt kan anbefale for en ungdommelig duggfrisk hudtone.

Herbal Hydrating Serum er en olje fri gele, som kan brukes alene eller over fuktighetskrem for en FET hud. Fet hud trenger også masse fuktighet, men ikke rike oljer. Denne er perfekt og gjør at huden kommer i balanse., Ginseng og gingko ekstrakter, gir huden både næring, revitaliserer og etterlater huden supermyk.

Rose Hips Nourishing Oil er et steg opp fra Herbal Serumet, og inneholder nypefrø olje, som er en intens fuktighetsgiver og som roer ned huden. (naturlig vitamin c),

Vi kommer ikke uten om Vitamin C når vi snakker glød. Dette er nr 1 i det å skape en glødende fresh hud, og passer perfekt nå fremover. Den er stappet full med antioksidanter og jevner hudtonen, og reduserer aldringstegn, som fine linjer og rynker. Hyaluronsyre gir masse fuktighet og collagen strammer opp huden.Vi har to rene vitamin c serum ett fra Mario Badescu og et fra 100% Pure.

KORA Organics Noni Glow OIl er også en av de oljene/serumene, som gjør huden super myk, masse næring og beskytter huden, samtidig som en roer ned og gir synlig glød med en gang.

5- ENDA MER GLØD?

Da snakker vi naturlig, pleiende glød, til huden. Det finnes mange gode selvbruningskremer og mousser og selftan-lotions. Men akkruat nå vil jeg slå et slag for to produkter, jeg elsker å bruke selv for tiden.

KORA Organics Gradual Body Lotion gir en nydelig og naturlig glød, samtidig som den er en skikkelig god body lotion og den lukter virkelig ikke "selvbruning". Gir en så fin brunfarge at jeg er helt hektet. I tillegg så synes jeg Vita Liberata sine Body Blur og Beauty Blur (for ansiktet) er nydelige. De gir rett og slett umiddelbar farge, som sitter som bare det, uten å fade eller smudge. Kommer i flere farger.

Og til slutt, å må jeg bare fremheve de nyyyyydelige Luminizerne fra KORA Organics. De kommer i tre farger, og er så fine. De er myke og kjennes nesten ut, som en olje når tar dem på huden, de blender nydelig med huden og de er så fine PÅ huden også. I fare for å gjenta meg selv veldig, men de er så nydelige, hehe... de gir en veldig naturlig og subtil look, som gir dette ekstra undommelige skimmeret i huden.De inneholder quarts, som gir den fine highlighter effekten.

For å få en ungdommelig og duggfrisk look, er det et generelt godt tips å bruke kremer og flytende produkter, når det gjelder sminke. ¨De blir mer "dewy".

Og til slutt... noe som alltid funker. EN GOD MIST!

Mario Badescu Facial Spray gir umiddelbar glød og duggfrisk look. En bestselger over hele verden, og med GOD grunn. Her snakker vi avhengighet. Den gir fuktighet, setter makeup og er en pick - me up, når som helst, når du trenger det.

Håper dette var til inspirasjon, og hjelper til på veien til å freshe opp huden nå i vinter - vår overgangen.

beste hilsen

Åse i Karma.no

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar