Meld deg på og bli med

på alt det herlige som skjer!

Du godtar vår Personvernpolicy ved påmelding.

100% Pure Fruit Pigmented® Makeup - vi ser nærmere på denne revolusjonerende og sunne makeupen

i Naturlig og økologisk, Produktomtaler, Sminke

100% Pure har utviklet og patentert sin makeup, som er frukt pigmentert. Vi forteller deg hva dette er og ser nærmere på noen av de fantastiske ingrediensene, som er i denne makeupen.

Men først: Hvorfor bruker 100% Pure fruktpigmenter?
 
Susie Wang som er den kreative utvikleren og grunnleggeren av 100% Pure, er en anerkjent kjemiker. En av flere oppfinnelser og oppdagelser hun har gjort innen skjønnhetsindustrien, er  hvor sterke fargestoffer det finnes i frukt, grønnsaker, te, kaffe, kakao ol, og at disse kan brukes som pigmenter i hudpleie og makeup. Hun har gjort en innovasjon, som har revolusjonert den naturlige skjønnhetsindustrien, og hun har utfordret de metodene, som gir farge til konvensjonell kosmetikk.

Susie Wang oppdaget fruktpigmenter en dag hun plukket bær i hagen. Hun la merke til hvordan saftene, som satte igjen sterke farger på huden og klærne. Hun visste at hun hadde oppdaget noe veldig spesielt. Hun fikk de naturlige pigmentene fra fruktene, patentert, for bruk i naturlig kosmetikk. Ikke bare er fruktpigmentene, og så naturilige farger, som de kan bli, men de er også fullpakket med vitaminer og antioksidanter. De gir rett og slett en naturlig, næringsrik behandling av huden og er en bidragsyter til en sunnere hud.

100% Pure elsker sterke farger, ekletiske eyelinere, sexy lepper og flotte hightlightere som fremhever glødende kinnbein. Det 100% Pure og vi, IKKE elsker, er de kunstige og farlige fargestoffene og syntetiske kjemikaliene, i mye av den konvensjonelle makeupen, som absorberes inn i porene. Disse fargestoffene og metallene kan påvirke alt fra fuktighetsnivået i huden din, tette porene dine, De kan kan påvirke hormonene i kroppen, og de kan også skape allergier og reaksjoner i huden din.

100% Pure kopierer omtrent handlelisten din, når det gjelder innkjøp av sunne og gode frukter, bær og grønnsaker, noe du kan se på fargehjulet deres.

 

Fargehjulet illustrerer fargespekteret i makeupen, fra nude makeup- paletter til høydramatiske matte lepper, og myke, fuktighetsgivende foundations. Det er, som du ser, ikke bare bær, de bruker, men farger fra alt fra kirsebær, tomater, rødbæter, fersken, papaya, kakao, spiselige blomster, granateple, for å nevne noe.

Så hva kan fruktpigmenter gjøre for deg, annet enn å gjøre leppene røde..?

Først og fremst, så unngår du å bruke syntetiske fargestoffer og metaller, som brukes i konvensjonell makeup. Disse syntetiske fargestofferne og jern oksider/metaller, som kan bli til irritanter, som assosieres med innflammasjon, allergiske reaksjoner og urenheter.

Les mer konvensjonell makeup her >>  og om fargepigmenter og antioksianter i frukt pigmentert makeup her >>

Frukt pigmenter + naturlig kosmetikk = en match made in naturen 

Dette er noen av de absolutte ingrediens- favorittene innen fruktpigmentert® makeup - Ingredienser som gir en perfekt formula.

 
Poppy Lipsticks


GRANATEPLE

Granateple er en av de fruktene som 100% Pure bruker mest. Takket være sine fantastiske farge- egenskaper (har du fått saft fra granateple på klærne dine, så vet du hva vi snakker om). Granateple har høye konsentrasjoner av Vitamin C, som er veldig bra for huden, det behandler både struktur og tørr hud/avskalling.

Man kan lage dype, dramatiske farger med de naturlige røde tonene i granateple, rødtoner som passer til alle hudtoner. Granateple eller Pomegranate, som det heter på engelsk, er nøkkelingrediensene i Fruit Pigmented Pomegranate Oil Anti Aging Lipsticks. Fargen Poppy er en slikemyk, forførende rød farge, samtidig som den gir en antialdrende behandling for leppene.
 
Bamboo Blur Tinted Moisturizer


AVOKADO + FERSKEN

Avokado har ikke mye pigmenter, men avokado er en av de absolutt favorittene i det å lage god naturlig makeup (avokado er faktisk et bær, og ikke en frukt).

Sammen med pigmenter fra fersken, er avokado olje en dyp næringsgivende naturlig ingrediens i Tinted Moisturizerne til 100% Pure, en lett foundation, med lett dekkevne. Når 100% Pure lager fargene til makeupen, så velger de flere spektre fra fargehjulet, slik at man kan justere fargene i de ulike fargevariantene. Det gir ulik dypde og farge i produktene. (hold deg unna endimensjonale foundations, da de gir et flatt resultat uten naturlige konturer). 

For å lage en dypere brunfarge i feks Golden Peach foundation`ene,  har de brukt flere fruktpigmenter fra både fersken, aprikos, gulrøtter og tomater, og så har de blandet det med avokado, som gir en myk og smørende basetone. Avokado er kjempefin til å bygge dybde konturer i huden. Og så er den, som alle vet, rik på gode fettsyrer, som gjør huden elastisk og mettet.

Blackberry Mascara & Aubergine Matte Lipstick


 

BJØRNEBÆR

Bjørnebær er pakket full med antioksidanter, og de har en dobbel funksjon i både maskara og leppeprodukter, fordi de har så sterke naturlige pigmenter, samtidig som de er en vitamin behandling i seg selv. Selv om øyevippe extentions er populært akkurat nå, sliter de ganske mye på både vipper, tidsbruk og lommeboken.

100% Pure fokuserer på naturlige vipper, gir dem næring og styrker dem, så de kan skinne alene. En av måte de gjør det på, er å holde seg unna alle de super uttørkende pigmentene, som brukes i nesten all konvensjonell maskara (du vet de som tørker ut og blir klumpete, og tynner ut vippene over tid). 100% Pure bruker bjørnebær som en funksjon i Maracuja Maskaraene, for en dyp, fargesterk tone, som gir dramatisk look, og fordi det tar vare på vippene dine.

Vi elsker de midnattsblå tonene, som finnes i skallet og juicen i bjørnebær. De brukes også for å gi dype toner til Cocoa Butter Matt Lipsticks kolleksjonen også. 

Tips: Aubergine, er en showstopper  for enhver hudtone. Har du lyst å få frem din indre gudinne...? Bland aubergine med litt av Maracuja Maskara Blackberry og litt Sugar Plum Lip & Cheek Tint (også fra 100% Pure) og påfør på kinnene. Det gir en naturlig fresh flush i kinnene. Helt naturlig og nydelig.


 
Cabernet Lip Glaze & Plum Wine Lip Caramel


CABERNET GRAPE - VINDRUER

100% Pure bruker ofte Cabernet Grape / vindruer på grunn av sine helt utrolige medisinske egenskaper, når det kommer til hudpleie (og vin drikking).  Drueskallet inneholder svært sterke antioksidanter, som bekjemper aldring og cellenedbrytning, og beskytter også mot ytre påvirkning og skader. De er fulle av phytonutrients og phytochemicals, som hjelper mot misfarging og arrdannelse, og den strammer opp sliten og uelastisk hud. Gabernet druen finner du i Fruit Pigmented Lip Glaze: Cabernet  og gir en subtil farge av dyp rød, med blå og rosa undertoner. Lip Glazene er silkemyke og mykgjørende, og kan bygge farge, fra lett til mer dekkende. Det er virkelig leppebehandling og leppestift i ett.

Liker du flytende leppestifter? 100% Pure har det beste av det beste i Lip Caramel- Kolleksjonen. De er fulle av sterke farger, (veldig fargesterke)  fra pinky nude (naturlig nude rosa) til de dypeste vinrøde fargene, fra vindruer, frukter og achiote frø. Cabernet druer gir den levende herlige bjørnebær fargen i Plum Wine- pefekt for romantiske dater.

Det er et under at Lip Caramel- leppestiftene ikke har tatt over verden ennå, med sine intense farger, mykgjørende ingredienser og smoothe, men byggbare pigmenter fra naturlige fargepigmenter fra druer, blåbær, bjørnebær...


 
Strawberry Lip Butter
 

JORDBÆR

Som navnet sier,.. jordbær er botanisk klassifisert som "tilleggsfrukt". Og det er akkurat det den er, den er ideell for å lage en herlig tilleggfarge i naturlig kosmetikk  og brukes blant annet i Lip Butterne til 100% Pure. De gir en touch av ren rød farge. Lip Butterne er rike på antioksidanter og vitaminer fra jordbær, tranebær, tomater og gulrøtter, sammen med en base av mykgjørende sheasmør, avokado og rosehip olje.(nypefrøolje) og et hint av jordbær. En ting ting, som er i disse søte små boksene... lindrende peppermynte olje. 

 
Pretty Naked Palette
 

PAPAYA

De fruktpigmenterte naked palettene fra 100% Pure er et must- have makeup kit, for en naturlig look. De har en blanding av kremete rosa toner, skimmer nudes og duse bronzere, sånn at du kan leke med både øyelokkene og kinnene. Selv om fargene er duse og nude, er pigmenteringen rik og konsentrert.  De har brukt en hel handleliste med frukter og bær, for å lage maksimalt med fargenyanser.  Et av pigmentene er Papaya, som har en rik gul organge farge.Papaya har også en fornyende og rensende enzymer, som naturlig gjør huden jevnere med mer glød.

Lyst å prøve ut naturlig og sunn makeup.. se mer om antioksidanter her, mer om farger i konvensjonell makeup her, og ikke minst nærmere beskrivelser og fargeguider:

Finn den foundation som passer til deg og din hud her >>

Finn den perfekte leppestiftfargen her >>

Og her finner du den blush/rouge fargen, som passer deg best >>

Informasjon til dette blogginnlegget har vi fått fra vår leverandør 100% Pure.

 

Artikler

Relaterte produkter

Norsk nettbutikk ~ Ingen toll ~ Gratis vareprøver på alle ordrer ~ Rask levering ~ Gratis frakt over 400,-

Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar